Размяна на парфюми 35

• 56 313
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Размислихте ме с тоя Insolence  Thinking Харесвам го, ама толкова рядко посягам към него... От първата ми придобивка - отливка от 15 мл, имам още 1-2 мл, а от флакона, който с толкова мерак си купих, от 50 мл са останали 47! Shocked Чак не знам какво точно мисля за него в момента. Както обещах по-назад, напръсках се с него като излизах тази вечер, но не съм на 100% убедена, че искам да ухая толкова мощно на прашни виолетки. Несериозно ми е някак Laughing
Ако желанието ми за притежание на Insolence падне под допустимия минимум, ще го обявя тук. Peace А вероятност има...

# 721
Бижу, номерът е в по-малко четене на чужди коментари, понеже ако четеш, всичко, което целокупният парфюмно-ценителски свят пише, съвсем ще се объркаш. Laughing Колкото хора, толкова мнения.
Аз чета по диагонал, поради липса на време и поради други причини. Mr. Green
Някой не харесва мой парфюм, ами негово право. И аз не харесвам чуждите.
Но аз да спра да го харесвам, понеже някой не го харесва.
ТЦ. Joy Няма да стане. Laughing

# 722
  • при морето
Размислихте ме с тоя Insolence  Thinking Харесвам го, ама толкова рядко посягам към него... От първата ми придобивка - отливка от 15 мл, имам още 1-2 мл, а от флакона, който с толкова мерак си купих, от 50 мл са останали 47! Shocked Чак не знам какво точно мисля за него в момента. Както обещах по-назад, напръсках се с него като излизах тази вечер, но не съм на 100% убедена, че искам да ухая толкова мощно на прашни виолетки. Несериозно ми е някак Laughing
Ако желанието ми за притежание на Insolence падне под допустимия минимум, ще го обявя тук. Peace А вероятност има...
Извинявам се за спама,но точно като Бижу се чувствам и аз по отношение на симпатиите си към Инсоленс.Много го исках,докато не го придобих.И след като изпръсках 10мл. желанието ми сякаш изветря,а с него и чувствата ми.От близо година да съм посегнала към него 2-3пъти.Точно както тя го е казала-сякаш ми изглежда малко несериозно да ухая така мощно на виолетки.Пуснах го за размяна и още същата вечер ми писа едно момиче.Още имам време да размисля.Но не съм убедена,че наистина искам да го задържа.... ooooh!Много е объркващо,все едно с жив човек се разделям. Cry

# 723
  • София
Mного е гадно така бързо да отлети желанието от някой парфюм който е бил любим Rolling Eyes
Аз имам няколко такива неуспешни.....
За това искам няколко мл. 5/10 за да му се наситя може да ми е достатъчно Simple Smile

Гучи Енви Ми -РАзменен!

# 724
дами, ... вие си знаете, нали ?  Joy

# 725
# 726
Предлагам за размяна:

1. Ambre de Cabochard - тестер без капачка, останали около 30мл - разменен2. Norrell на Norell - 30мл - разменен3. Beyond paradise на Estee Lauder - около 20мл, без кутия
4. Un Jardin sur Le Nil на Hermes - около 10мл, без кутия - разменен
5. Angel Innocent на Tierry Mugler - около 20мл от разфасофка 25мл - разменен

Предлагам и отливка от Habanita (придобита от тук)
И малки тестерчета на на Hypnotic Poison и Gucci Guilty - и от двете е пръскано!

Добавям към предлаганите и Boudoir - 30 ml, пръскано е няколко пъти от него. В кутия. - разменен

# 727
Това си го позволихме, защото е края на темата, господарке. Laughing

# 728
Това си го позволихме, защото е края на темата, господарке. Laughing

пп за това не съм трила  Grinning

# 729
Разменям:

Cerruti 1881 Fraicheur d`ete -45-46/100ml с кутия
Ambre de Cabochard Gres -10/100ml с панделка,без капачка,с кутия

Търся капачка на Cabochard Gres-50мл и на Naomi Campbell

Добавям за размяна:

Murmure Van Cleef & Arpels-около 35/50мл,не е тестер
24 Faubourg Hermes-ЕДП около 35/50мл тестер с капачка

Ми да напомня,като е края на темата Flutter
Търся си нещо  за нови експерименти Hug

# 730
Търся  :
Daisy на Marc Jacobs- предпочитам едп, но ще и бих помислила и за едт
Idole d`Armani на Giorgio Armani едп или едт
Tresor на Lancome

Приемам предложения както за цели флакони, така и  за отливки .

# 731
Аз си търся малка отливка от Будоар .Искам да си го припомня.Този път може пък пове4е да се харесаме Simple Smile Hug Hug-Намерих!!!!! Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 15:50 от allexa27

# 732
Здравейте,предлагам за размяна 80мл/45мл-Paco Rabanne  ULTRARED-tester

# 733
Наистина съм склонна да се разделя с Insolence. Rolling Eyes 47 от 50 мл ЕДТ

Ето реални снимки:
1.
2.
3.

# 734
Разменям следните парфюми:

70/100 мл ЕДТ, купуван от БЗ, с кутия и документ, който придружава парфюма
 75/100 мл ЕДТ, тестер с капачка и кутия  разменен
 50/100 мл ЕДТ, тестер - тестер кутия, без капачка
 35-40/50 мл ЕДП, купуван от Англия, не пазя кутийката
 50/100 мл ЕДП, тестер - тестер кутия, без капачка, изхвърлила съм червената панделка

Разменям само за: Coco ЕДП, Dioressence, Elixir des Merveilles, L'Instant Magic, Allure ЕДП, Chanel N19 ЕДП.
При интерес мога да предоставя снимки.

Снимките са линкове

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 18:56 от Оле

Общи условия

Активация на акаунт