Строеж-къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-19

• 70 789
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
ееее на 3та страница чак сме  тц тц момичета качила съм малко снимки от идейния прокет на скромната ни къщурка от 100 кв. тук, a Паролка на лични http://www.snimka.bg/?album;aid=556507 само да кажа, че на входа тоя парапет и тия прозорци 100% няма да ги има затова е идеен все още Simple Smile И ако знаете какъв хубав договор си имаме с архитекта все едно жилище ще купуваме  Laughing Shocked

# 136
Хареса ми... Simple Smile
А архитекта ви какво каза за тоалетните? Нашата каза, че когато има 2+ спални трябват мин 2 тоалетни. Затова на първия етаж ще водим едното помещение кабинет  Rolling Eyes

Иначе аз бих разменила местата на склада и банята. Като част от сегашната баня стане само малка тоалетна за гостите, а другата част си е склад с врата до входната врата  newsm78

Иначе един съвет. Остави си прозорец за банята! Много по удобно е с прозорец, отколкото да е с вентилация! Ние сме с прозорез, а етърва ми на долния етаж е с вентилация и само се ядосва, че й е вътрешна банята. Те по едно време живяха горе, после си оправиха долния етаж... Та признава предимството на прозорец в банята  Peace

# 137
  • Перник
Изцяло споделям мнението на Еличка мама  Peace Дааа, харесва ми, само, наистина мисля, че ще е по-удобно складът да се премести по-близо до кухнята.

# 138
♥VIKI♥ на мен много ми харесва
Момичета, само ви чета и ви се радвам. Дано скоро и аз да мога да се похваля с нещо. Нали казват, че по Коледа стават Чудеса.....
Дано  Praynig

# 139
да идеята   първоначално беше с 2 бани, оставили сме го помещението нарочно по голямо в последствие най верятно ще вмъкнем 2ра тоалетна, около 2 кв.Elichka_mama  Да там задължително ще има прозорец, не е сложен защото  има доста неща, които тепърва ще се променят  Simple Smile мерси за мнението  момичета Hug
П.с. ако преместя килера на мястото на банята  ще трябва да ми се смали банята и да направя още 1 тоалетна, евентуално до килера хм..  Thinking

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 13:09 от ♥VIKI♥

# 140
много се чудя за тази 2ра тоалетна честно да ви кажа, ама много .До  последно ще и се чудя. Laughing В тая малка къща 2 тоалетни, ще живеем 2ма души засега  Whistling, де да знам по-натам може  допълнително да направим .. Освен предимството, че като ми идват гости в нея, друго немога да намеря засега,чудя се  Crazy

# 141
много се чудя за тази 2ра тоалетна честно да ви кажа, ама много .До  последно ще и се чудя. Laughing В тая малка къща 2 тоалетни, ще живеем 2ма души засега  Whistling, де да знам по-натам може  допълнително да направим .. Освен предимството, че като ми идват гости в нея, друго немога да намеря засега,чудя се  Crazy
абе със сигурност си е предимство  Peace дори 6-год. ми син снощи подскачайки, че му се пика, точно когато брат му се къпе ...крещеше мамо искам къща с 2 тоалетни ...едната само за мен  Mr. Green

# 142
абе със сигурност си е предимство  Peace дори 6-год. ми син снощи подскачайки, че му се пика, точно когато брат му се къпе ...крещеше мамо искам къща с 2 тоалетни ...едната само за мен  Mr. Green

хахах милия, определено ще го мислим това  Mr. Green

# 143
Вики, имай предвид, че банята и тоалетната са малко трудни за изпълнение "после". За тях се предвиждат вода и отходни тръби  Peace Важно е да знаеш какво точно исккаш, дори и на по-късен етап да се направи, да са предвидени тръбите, че иначе после голямо къртене ще пада  Peace

# 144
ами да така е Simple Smile  просто незнам защо не искам 2 тоалетни, знам че ви звучи странно, ама не ги чувствам за нужни някак си... Може би идва от това, че сега живея в апартамент и с една се чувствам прекрасно  Mr. Green

# 145
♥VIKI♥, много готино Peace Аз си мисля за банята  защо не я разделите на отделно баня и отделно тоалетна Peace Така ще може докато единия се чипка, другият спокойно да сиииии...тъй де да си чете списания в тоалетната Wink Архитектът ще му намери начина Peace

# 146
♥VIKI♥, много готино Peace Аз си мисля за банята  защо не я разделите на отделно баня и отделно тоалетна Peace Така ще може докато единия се чипка, другият спокойно да сиииии...тъй де да си чете списания в тоалетната Wink Архитектът ще му намери начина Peace

такава беше първоначалната идея, после той го прегради така http://viktoriai.snimka.bg/other/kushta.556507.21764669 Ще го умуваме още малко в събота подписваме и почваме. Имаме си вече предварителен договор + трифазен ток от Чез  Party Party Почерп...

# 147
В случая с пералното не ми харесва, защото всеки, който ти дойде на гости, ще трябва да ти минава през пералното...  Rolling Eyes

# 148
  • Пловдив
А за мен паролка на лични няма ли Cry

# 149
  • густо майна Филибето
♥VIKI♥ , видях, че покрива ви е достатъчно висок, за да ползвате пространството. Къде ще ви е стълбата? Wink

Общи условия

Активация на акаунт