Строеж-къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-19

• 70 823
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Мерси Боби!

Мда многофамилна ще е...
На първия етаж общи части от сорта на механа, кухня с трапезария и спалня (които могат да са за по "продължителни" гости), една стая ще е нещо като фитнес, с уреди и такива подобни, а до механата малко холче, наистина малко, което ще е нашата гейм зона, всички сме запалени и мислим да си сложим голямо ТВ, плейстейшън и всякакви игри ще се играят там, май ще е най-обитаваната стая Simple Smile.

На втория е брат ми, почти същото е разпределението, само в хола и кухнята си е направил промени.

третия го видяхте, това е нашия етаж.

Подпокривното е за родителите ни, когато ни идват на гости (да си гледат внуците  Mr. Green ) и може би лятото ще предпочитат по-често да са "на село" а не в София Simple Smile

Терасата сме решили да й направим сериозна изолация, както някой по-напред каза като на басейн, защото отдолу ще е нашата спалня.

В момента има издаден покрив, но ние като че ли предпочитаме да е изцяло открита. Още сериозно го мислим  Rolling Eyes Но то така или иначе стрехата може да се направи и без да е  по-проекта  Peace

# 181
Мерси Боби!

Мда многофамилна ще е...
На първия етаж общи части от сорта на механа, кухня с трапезария и спалня (които могат да са за по "продължителни" гости), една стая ще е нещо като фитнес, с уреди и такива подобни, а до механата малко холче, наистина малко, което ще е нашата гейм зона, всички сме запалени и мислим да си сложим голямо ТВ, плейстейшън и всякакви игри ще се играят там, май ще е най-обитаваната стая Simple Smile.

На втория е брат ми, почти същото е разпределението, само в хола и кухнята си е направил промени.

третия го видяхте, това е нашия етаж.

Подпокривното е за родителите ни, когато ни идват на гости (да си гледат внуците  Mr. Green ) и може би лятото ще предпочитат по-често да са "на село" а не в София Simple Smile

Терасата сме решили да й направим сериозна изолация, както някой по-напред каза като на басейн, защото отдолу ще е нашата спалня.

В момента има издаден покрив, но ние като че ли предпочитаме да е изцяло открита. Още сериозно го мислим  Rolling Eyes Но то така или иначе стрехата може да се направи и без да е  по-проекта  Peace

Аз на първия етаж имам подобна открита тераса, само че над насип, и сега се чудя как да я покрия да не ми пече на главата. Иска ми се лозе, ама 10 години да го чакам... Ще видим. А за фитнес имам място в мазето че и на третия етаж, ама не ми трябва, двора ми стига като фитнес че и отгоре  Sunglasses

# 182
+ риенето на снега зимата около и пред къщата Simple Smile
Нали снаеш те стаите празни няма да останат лесно се усвояват Simple Smile
Ние в момента имаме 50 кв.м. тераса, но тя е западна и лятото е ужааааааааааааааас  Mr. Green
Но ние си я поливаме и с подвижни чадъри се справяме Simple Smile
Иначе тази е южна и дефакто следобед ще си има сянка от покрива Simple Smile
Иначе малкото покривче, ще заобиколи цялата къща, само терасата ше остане. Това са визуализации преди последните промени  Peace

# 183
+ риенето на снега зимата около и пред къщата Simple Smile
Нали снаеш те стаите празни няма да останат лесно се усвояват Simple Smile
Ние в момента имаме 50 кв.м. тераса, но тя е западна и лятото е ужааааааааааааааас  Mr. Green
Но ние си я поливаме и с подвижни чадъри се справяме Simple Smile
Иначе тази е южна и дефакто следобед ще си има сянка от покрива Simple Smile
Иначе малкото покривче, ще заобиколи цялата къща, само терасата ше остане. Това са визуализации преди последните промени  Peace

Е моята е точно южна, и сянката идва някъде към 10 вечерта през лятото...  Sunglasses

# 184
  • София
При някого нещо ново  Simple Smile?
elasmen, как върви избирането на плочки, санитария и т.н. За пиролизен котел мисля, че Галана беше писала, май те щяха да слагат такъв.
ами до под кривата круша, избрахме само цвета на къщата жълто с тъмно кафяво, строителя ни каза от къде да си изберем плочки, но честно да ви кажа ужасни са  ooooh! мн грозни, нищо не ни хареса, дори от тези които са ги направили в комбинации  Sick как ще избираме от там плочки не знам, сигурно трябва да отидем мъртво пияни за да ни хареса нещо  tooth
Elichka_mama много голяма, колко семейства ще живеете в нея  Peace

# 185
   Момичета Hug! Винаги ви чета и много рядко пиша!
   Наближават весели и свети празници и ще ви разкажа моята приказка, в която се сбъдват мечти и стават чудеса:
   Преди 5 г. срещнах мъжа си и от Пловдив дойдох в Божурище. Преди 4г. родих и разхождайки се с бебето и количката мечтаех да си купим парцел, да си направим къща с детски магазин на 1 етаж. Освен мен никой не вярваше, че е възможно-нямаше места!
   2 години търсих, 1 год траеше сагата по сключването на сделката, 1г.- проект, процедури, одобрения! На 1 юни започнахме и на 12.12.2010 имаме покрив Peace и груб строеж ( благодаря на Маркк за всичко  bouquet).Построихме триетажна кооперация  с няколко магазинчета, офиси и апартамента Wink
   Искам да кажа на всички момичета:
Не се предавайте, не се отчайвайте и мечтите ви ще се сбъднат! Ще бъде трудно, трябва да сте информирани за всичко и да знаете точно какво искате, но после си заслужава!
  Весели празници на всички и много новодомки през новата година!

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 18:35 от venelina2006

# 186
  • Пловдив
Такааа, всички явно са запразнили  Wink и не се строи активно. Ние си украсихме къщурката с лампички и коледно венче, сложихме едно кюмбе /и си го запалихме/ и в неделя направо си ни беше уютно  Laughing. Продължаваме по малко - половинката монтира конструкции, аз чистя прозорците ... но повече го докарваме до ядене на пържоли и пиене на вино  Embarassed

Весели празници на всички! Grinning

# 187
Весели празници!

Нас са ни нападнали циганите Sad Разбили са и двата гаража и са взели всичко, което е било ценно и лесно за носене  Rolling Eyes Освен това се е спукала тръба Sad Мъжа ми и брат ми се разбираха кой да спре водата и накрая са я оставили така и като не се ползва е замръзнало в студа и после се е спукало, а ние не минавахме известно време до къщата ииии... Та сме се понаводнили сериозно Sad

Въобще все 'хубави' неща около Коледа Sad

# 188
Весела Коледа момичета  Hug Желая ви всички да сте живи и здрави , винаги усмихнати Simple Smile Само поводи за положителни емоции. Желая на всички ви да си направите мечтаните къщи с по качествени материали, с по малко пари Simple Smile и да нямате никакеи проблеми. Hug Hug Цунки  Heart Eyes Flutter

# 189
  • София
Весела Колева на всички и Щастлива Нова Гадина  Joy Joy Joy
много по-здрави за всички   bouquet

Elichka_mama стискам палци всичко да се оправи не губи вяра   bouquet

# 190
Здравейте, бихте ли ми препоръчали архитект за еднофамилна къща от Пловдив?

# 191
  • Перник
Еличка_мама   Hug дано пораженията не са много сериозни все пак, и от циганите, и от водата. Иначе, къщата ви ще стане супер, много ми харесва.
Еласмен, а защо пък трябва да си купите почки от там, където ви е пратил строителя? Щом не ви харесват, идете другаде  Peace

Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година! И нека тя да е ползотворна за всички и да посрещнем следващата Нова година в домовете на мечтите си!

# 192
 newsm78 Строил ли е някой от вас скоро къща в някое от пловдивските села? Търся спешно хора, минали по тоя път, за съвети  Outta Joint

# 193
На нас ни предстои , но в Търновско село.Дано да  я почнем най- накрая на пролет,стискайте палци Weary, че все не стигат пусти пари. newsm17

# 194
  • Пловдив
Augustaa, ако попрочетеш малко назад в темата - ще ни откриеш - доста сме със строежи в Пловдивските села  Laughing /а от Белащица направо клуб можем да си направим  Hug/. Давай с конкретни въпроси, за да можем да ти помогнем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт