Отговори
# 120
Аз изкарах много тежка нощ... не съм мигнала и за 1 секунда... бебето не спря да рита и да буйства буквално от 12 до към 5 сутринта  #Crazy Според вас, това нормално ли е? Чак такова нещо не се беше случвало... Да не би да му има нещо и затова да беше толкова активно, та чак ме болеше от удари насам и натам... почнаха да ми минават мисли да не се е уплело във връвта си... охххх... не знам и аз... Сега пак се усеща, но то значи не е спало изобщо с тези шутове дето раздаваше... Дали да не ходя на ехограф още днес?

Кали, не се шашкай, щом усещаш бебето, значи всичко е ок. Не се вкарвай във филми за увита пъпна връв, а и доста бебета се раждат с увита без това да е проблем. Моето бебе също има такива периоди на дивеене, и аз се питам кога ли спи. А от приятелки знам, че такова активизитане на бебетата им е ставало непосредствено преди раждане, т.е няколко дни преди големия ден. А и друго се сещам - може пък да се обръща та затова да е това вилнеене в коремчето.

# 121
  • София - Бургас
PufPaf е родила Момченце  2700 гр. 49 см. Simple Smile

# 122
Аз изкарах много тежка нощ... не съм мигнала и за 1 секунда... бебето не спря да рита и да буйства буквално от 12 до към 5 сутринта  #Crazy Според вас, това нормално ли е? Чак такова нещо не се беше случвало... Да не би да му има нещо и затова да беше толкова активно, та чак ме болеше от удари насам и натам... почнаха да ми минават мисли да не се е уплело във връвта си... охххх... не знам и аз... Сега пак се усеща, но то значи не е спало изобщо с тези шутове дето раздаваше... Дали да не ходя на ехограф още днес?

Кали, не се шашкай, щом усещаш бебето, значи всичко е ок. Не се вкарвай във филми за увита пъпна връв, а и доста бебета се раждат с увита без това да е проблем. Моето бебе също има такива периоди на дивеене, и аз се питам кога ли спи. А от приятелки знам, че такова активизитане на бебетата им е ставало непосредствено преди раждане, т.е няколко дни преди големия ден. А и друго се сещам - може пък да се обръща та затова да е това вилнеене в коремчето.

Много ти благодаря, Ели  Hug И аз се успокоявам, че щом сега се усеща нормално, трябва да е наред всичко Simple Smile Ама пусто до понеделник трябва да чакам до прегледа... Ох, тия тревоги с тези малчовци...

Хайдеее честито ни ново момченце! Да е живо и здраво, а Puf paf бързо да се възстановява  Hug

# 123
да и е жив и здрав бебока на Puf paf  ....  newsm30   bouquet   bouquet

# 124
Честито на мама Съкровищница, да й е живо и здраво второто съкровище!

Честито на мама Rozaly че е сбъднала най-съкровенната си мечта, да има бебче!

Честито и на pufpaf, скорошно възстановяване!

Калинче, наистина доста е бил активен бебока, аз пък се притеснявам като не мърда, като се движи много, съм спокойна.  Mr. Green

# 125
Честито на новите мами  да са им живи и здрави бебенцата и скоро да се гушкат в къщи.

# 126
Честито на всички мами, които вече гушкат своите бебоци!

Кали, и моята беба е много активна нощем от 1-2 седмици, коремът ми заема причудливи форми направо се изумявам! Shocked Отначало си мислех, че изпитва някакъв дискомфорт толкова да се мята, но доки ме успокои, че всичко е наред. Коремът ми е огромен и имам доста околоплодна вода, така че човечето си имало място за шаване Laughing
За другата седмица ми е насрочено плановото секцио и вече броя дните, че ми писна всеки ден познати и непознати да ме питат"Колко остана?"

# 127
  • София
Честито момченце Александър на мама Розали  bouquet

Честито момченце и на мама Puf Paf   bouquet

Ей много ми е радостно като влизам във форума , направо чакам с нетърпение коя мама е родила Simple Smile

# 128
  • София
ЧЕСТИТО НА Puf paf, СЪКРОВИЩНИЦА и РОЗАЛИ!!!!

Ех, че хубави новини.... Grinning Да продължава темичката да се пълни със  здрави и пухкави бебоци
 newsm44  newsm44  newsm44  newsm44  newsm44

# 129
PufPaf е родила Момченце  2700 гр. 49 см. Simple Smile
Поредната хубава вест! Честито момченце на PufPaf!

# 130
Честити бебоци на мамите Розали и Пуф-Паф!

# 131
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СЛЪНЧИЦАТА НА МАМА РОЗАЛИ И НА МАМА ПУФ-ПАФ  bouquet

# 132
Да е жив и здрав и малкия юнак на мама PufPaf!!!Нека има само усмивки на детското лице!!!

# 133
Честито на мама Puf Paf, да е жив и здрав малкия мъж, да носи щастие и радост на мама и тате!!!

Кали, наистина не се вкарвай във филми. Моята бебка също си е доста активна, понякога и аз си мисля, да не би да й е некомфортно вътре, нещо да съм я натиснала, да се е заклещила някъде, но доки и след вчерашния маратон на бебка по време на тоновете ми каза, че бебто се чувства много добре, което ме успокои доста. Мисли позитивно  Hug, нашите моми просто са доста немирни, ще видим как ще са като излязат  Wink Crazy Hug Heart Eyes

# 134
  • Бургас
Честито на мъжките мами - Съкровищница, ROZALY и PufPaf!!!
Да са Ви живи и здрави момченцата, да папкат и да Ви радват много!

Освен  vanqstoeva липсва и другата нощна птица - zuzi_beliata  Wink  Дано скоро имаме хубави новини Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт