Отговори
# 135
Кали, аз нали споменах на тоновете бебата толкова се бунтуваше, такова нещо не бях виждала, докторката се шашна Laughing, но после се успокои.
Вие още ли сте седалищно?При мен главата на бебето е горе в дясно, ти усещаш ли как е разположено при теб?
Аз вече започвам обратно броене Simple Smile Hug

# 136
Честито на PUF PAF!Да е живо и здраво и  бебчето.Да е послушно и умно,да расте щастливо и обичано за гордост на мама и тати!

# 137
Честити бебенца и бързо възстановяване на мамите !!!

Днес за пръв път записвахме тоновете на бебчо... беше средно с пулс 150-160. Според докторката - всичко е ок! Все си мислех, че пулсът трябва да спадне в 9-ти месец.. примерно под 140. Вашите как са?

# 138
Честити бебенца и бързо възстановяване на мамите !!!

Днес за пръв път записвахме тоновете на бебчо... беше средно с пулс 150-160. Според докторката - всичко е ок! Все си мислех, че пулсът трябва да спадне в 9-ти месец.. примерно под 140. Вашите как са?

тоновете са съвсем нормални - не се притеснявай! Маалко по-бързи са, но това се получава, когато бебо е много активно...

Честито на мама PufPaf !!!

# 139
  • Пазарджик
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!!!
Вижте какво клипче намерих http://www.facebook.com/video/video.php?v=165895556764212
Много е вълнуващо!!! Гледайте!!!

# 140
  • при моите любими
Честито на малките бебета и техните семейства.   bouquet  

За тоновете, всичко вариращо  от 120 до 160 е нормално, поне така ми обясниха. Казват, че на момчетата са по-ниски стойностите, а на момичетата по-високи. Естествено, това не е 100% правило, но по-често срещано. Даже моята лекарка ми разказваше, как на времето опитните акушерки така са познавали пола на бебето, когато не е имало ултразвуци и подобна техника. Слушали са със дървени слушали и са засичали пулсациите.  Peace

# 141
Благодаря ви за успокоителните думи за пулса Simple Smile Все да се шашкам и аз за нещо...

# 142
здравейте момичета
аз почти не пиша защото още ходя на работа и нямам много свободно време,но днес реших да си дам почивка Simple Smile
да ви се похваля преди малко си дойдох от хиполенд и се възползвах от намалението понакупих доста неща и вече съм малко по спокойна
искам да ви попитам има ли майчета които взимат или са взимали арника и ако да каква е схемата а ако някоя от родилите майчета е взимала да сподели има ли ефект благодаря ви предварително
И ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАЙЧЕТА ДА ИМАТ МНОГО ЗДРАВИ БЕБЧЕТА ДА СА ДОБРИЧКИ И ДА ГИ РАДВАТ А НА ОСТАНАЛИТЕ ДАНО ИМАМЕ ЛЕКО РАЖДАНЕ Hug

# 143
АЙДЕ ДА НИ Е ЧЕСТИТО НОВОТО МОМЧЕНЦЕ НА ПУФ-ПАФ  bouquet Да е жив и здрав бебокът и да има весело и безгрижно децтво,изпълнено с радости,игри и усмивки!!!!!!

И на мен много момичета ми се губяд........дано всичко и при тях е наред и скоро да ни зарадват с хубави вести и всяка да се отчете със здраво бебе Praynig

# 144
  • Русе, България
Честито и от мен на всички нови бебенца! Да са живи и здрави, много да радват своите родители и светъл път в живота!

Майчетата, които вече са се прибрали с мъниците у дома, не споделят много. Сигурно грижите са непрестанни. Дано има кой да ги отменя в домашните задължения, тяхната задача сега е да се грижат за новоизлюпените пиленца.! Бих се радвала все пак, ако някои споделят малко повече за раждането си и престоя в болницата. Нямам фейсбук и не мога да видя ни една от снимките там, много жалко.

# 145
Бравоооо на Пуф-Паф! Честита й рожбичка! Да я слуша малкия юнак, да расте щастлив и безгрижен и да носи само радост на мама и тати!
 smile3525 smile3525 smile3525
Искрено й пожелавам много бързо възстановяване и да влезе по-скоро, за да сподели емоционалния щастлив момент с нас!

# 146
Честито и от мен на всички нови бебенца! Да са живи и здрави, много да радват своите родители и светъл път в живота!

Майчетата, които вече са се прибрали с мъниците у дома, не споделят много. Сигурно грижите са непрестанни. Дано има кой да ги отменя в домашните задължения, тяхната задача сега е да се грижат за новоизлюпените пиленца.! Бих се радвала все пак, ако някои споделят малко повече за раждането си и престоя в болницата. Нямам фейсбук и не мога да видя ни една от снимките там, много жалко.
Мила, защо не си направиш фейсбук- много е лесно  Laughing Регистрацията е като в другите сайтове и не отнема време   bouquet

# 147
Pyjamka Специално за теб ще кача няколко в снимка .бг  Hug Hug Hug
За гледането при нас засега е песен,ядем спим и акаме Joy
Пожелавам ви и на вас да ви е така леко,моят мъж много ми помага и разбирам колко е важно това за пресните родилки Hug HugЧувствам се много добре,макар и с операция ваобще не ме боли,и даже си къпя пумпала,вече се чувствам толкова спокойна пожелава ви да го изпитате савсем скоро Hug Hug Hug
За престоя в болницата е много важно отношението към вас,с мен се държаха много добре пнеже съм пациентка на Д-р Бойчев,другите мами ги претупваха,но аз бях сама в стая и грижите бяха на ниво Hug Hug Hug

Това е засега от мен,ние ще се храним Hug Hug Hug Приятна вечер мами и леко раждане на тия които ще са наред Hug Hug Hug

Честито момченце на мама Пуф Паф да и в жив и здрав

# 148
Която, личи си , че имаш помощ, влизаш във форума все още Grinning
На теб на веднага ли ти дадоха бебето след секциото, в смисъл на същия ден ли?Аз ще се опитам да извоювам точно това, искам си бебето поне няколко часа след операцията, както първия път.

# 149
Ехеееее, колко хубави новини само от снощи Simple Smile

ЧЕСТИТО на мамите, които вече са с бебчета! Да са им жиби и здрави малките човечета!   bouquet newsm30 newsm68

На бременките с проблем за сърбежа - изключително много помага Excipial, има кремчета в различни разновидности и за различните типове кожа.

Общи условия

Активация на акаунт