Отговори
# 150
  • Морска приказка
Честито бебче на пуф-паф
Наистина бременните започнахме да намаляваме, а бебчетата да се увеличават  Hug
Която браво на вас. Много  е хубаво, че и ти и бебчо се чувствате добре и може да се радвате един на друг.
mari:) ще извиняваш, ама напоследък не съм много активна  Blush и съм пропуснала. Дата определихте ли вече?

# 151
Честито бебче на мама PufPaf, да са живи и здрави, и скорошно прибиране вкъщи   bouquet

# 152
  • бургас
честито на всички мами които гушнаха вече своите бебчета, а на останалите леко и безпроблемно раждане  Hug
аз съм от януарките и нямам търпение да започне бебевалежа и при нас  Simple Smile тайничко си чета и вашата темичка дано нямате нищо против

# 153
искам да ви попитам има ли майчета които взимат или са взимали арника и ако да каква е схемата а ако някоя от родилите майчета е взимала да сподели има ли ефект благодаря ви предварително

Това е отговорът на д-р Михайлов, който препоръчва Арниката преди и след раждането:

"Arnica действа във всички потенции, но все пак за ефект на физическо ниво са за предпочитане по- ниски потенции- 5 СН примерно. Влиза и в стандартните предоперативни профилактики и следоперативна грижа. Назначаваме месец преди термина, примерно 2 х 3 зрънца. Когато раждането започне, може на 1/2, 1, 2 часа по 3 зрънца. Така и деня след раждането. След него, пак 2 х 3 зрънца."

# 154
  • Морска приказка
искам да ви попитам има ли майчета които взимат или са взимали арника и ако да каква е схемата а ако някоя от родилите майчета е взимала да сподели има ли ефект благодаря ви предварително
Това е отговорът на д-р Михайлов, който препоръчва Арниката преди и след раждането:
"Arnica действа във всички потенции, но все пак за ефект на физическо ниво са за предпочитане по- ниски потенции- 5 СН примерно. Влиза и в стандартните предоперативни профилактики и следоперативна грижа. Назначаваме месец преди термина, примерно 2 х 3 зрънца. Когато раждането започне, може на 1/2, 1, 2 часа по 3 зрънца. Така и деня след раждането. След него, пак 2 х 3 зрънца."
[/size]

Ето и самия форум , където пише доктора За арниката
За последно го давам този линк, че вече ми писна  Peace

# 155
Zdr mami, az sym v bolnica bez vodi I kontrakcii I sega me nabludavat. Drugata sedmica 6te re6at kakvo da me pravqt. Na novite mami 4estiti beb4eta. Da sa jivi I zdravi I mn da gi ra dvat. Stiskaite mi palci I na men skoro da si gu6kam myrzel4eto deto ne iska da izliza.

# 156
благодаря ви за отговора Hug
би било добре ако някоя от родилите майчета е ползвала арниката да сподели мнение дали е помогнало на раждането и възтановяването

# 157
  • Бургас
Zdr mami, az sym v bolnica bez vodi I kontrakcii I sega me nabludavat. Drugata sedmica 6te re6at kakvo da me pravqt. Na novite mami 4estiti beb4eta. Da sa jivi I zdravi I mn da gi ra dvat. Stiskaite mi palci I na men skoro da si gu6kam myrzel4eto deto ne iska da izliza.
Ще стискаме, сладурке!!!  Heart Eyes
Всичко ще бъде наред, може пък да не се наложи да чакаш до другата седмица  Hug Heart Eyes

# 158

Стискаме  Hug

# 159
Честито на новите мамчета и бебчета.
При мен секциото и следоперативния период минаха без проблеми и болка(анестезиолога  беше страхотен),а бебчо го носят на следващият ден ,ако се чувствате добре(раждах в Токуда)Бебчо за сега е кротък,стискаите палци да остане такъв Laughing.Днес ми махнаха конците ,не се притесняваите не боли.Мамчетата коите са раждали в токуда преди могат ли да ми кажат дали при срещата с неонтолога на 10-ят ден след раждането мога да задавам въпроси за отглеждането на бебето или само проверяват физическото му състояние   bouquet

# 160
mari:) Ами той бебо беше на кислородна маска и ми го дадоха чак към 17 часа,а аз родих в 12:15,и ми направи впечетление че не ги мият бебетата веднага и ги оставят час-два да си постоят увити в тяхната си слус Hug както искаш ти,а мамите които раждаха нормално бебчетата бяха на 2 метра от тях,так където ги теглят и аспирират,и после като ги пренесат в стаята и им ги носят там,бебетата ги взимат само като ги къпят и то сами си ги носихме и после ходихме да си ги взимаме,даже аз стоях да гледам как се къпят Hug Hug Hug

Pyjamka сложих снимки да видиш моето злато Peace

# 161
здравейте,да се отчета след прегледа,тонове добри,само имаше 1 момент дето  задрямах и момчето и той явно и бяха по слаби,хемоглобина сам го качила от 115-135 ,и тежиме 3000  Shocked за 1 седмица 500 да сме качили много странно,не ми се вярва,за сега сме за 17.12 секцио,пита ме дали искам по рано понеже плацентата ми е остаряла казах ,че не искам по рано,главата му отговаря на 39гс ллеле -главест ще е като баща си  Joy

# 162
zuzi_beliata  стискаме палци  Peace и чакаме и ние хубави новини!  Hugвсичко да мине като по вода  Hug

# 163
Момичета .. не знам много се сдухах аз.Разглеждах си документите , които ми дадоха вчера в Шейново - и ми се мярна името на др. Мишел , не знам дали той ще ме изражда , но мисля че тои се пада в деня , който ми насрочиха секциото..и така де потърсих малко информация за него и направо толкова се сдухах , много негативи , имаше и положителни мнения , но на фона на останалите ..  smile3518 много се притесних.. вие чували ли сте нещо за него ?

# 164
Която, това е хубаво , че не ги мият веднага, в Токуда май ги държаха 8сем часа без да ги къпят , което е супер!
Верам, и аз ще съм в Токуда, но ще си искам бебето живот и здраве поне няколко часа след секциото, не мога да си представя , че ще ми го дадат чак на другия ден!Ще се разправям много ако трябва Simple Smile
Предния път след секциото се справих отлично с кърменето още на 2рия час след операцията, няма причина и сега да не  е така Peace
Зузи,  Hug
Данили, да имам дата, но умишлено не я пиша по други причини, някой хора ми следят публикациите , та затова Wink

Общи условия

Активация на акаунт