Отговори
# 180
vanias1 И моето бебче риташе,но се оказа че нямах никакви води,така че наистина отиди на лекар Peace

# 181
Ехаааа, страхотно е да имаме толкова бебета!
Честито на Съкровищница и Розали! Да са им живи и здрави юнаците!

Зузи, стискаме палци да е бързо и леко при теб и чакаме добрата новина!

mzorizaver, дано задържите положението още известно време.  Hug и ти пожелавам много леко и безболезнено раждане.

И аз бях в Хиполенд  Joy за подаръци за рождените дни на приятелчетата на сина ми, но и той намаза доста  Wink

Вчера бях на запис на тонове и странната ми лекарка, която подсетих, че е искала на всяка цена да ме види на ехограф заради някаква киста в първия момент започна да ми говори за сянка на стомашната стена, която ето виждам ли как се е увеличила. Аз я слушах, слушах и казвам, не знам за каква сянка говорите, но на мен ми казахте, че бебето има киста. И тя, ооо, извинявай, обърках те с друго момиче, което имаше сянка на стомашната стена на бебето...  Shocked И веднага откри /уж/ кистата. Обаче нещо не съм убедена нито в техниката /ехографа в Токуда/, нито в уменията на лекарката и си записах час във Фемина за понеделник за да ме погледнат и да се успокоя.

# 182
  • при моите любими
wondergirl ти при кой ходиш в Токуда? Еххх много съм разочарована от това АГ отеделение в тази болница.

# 183

wondergirl , няма смисъл да ходиш и да даваш 70лв и във Фемина, нали ти разказах за моя случай!Аз изобщо не я мисля тази киста, дори смятам ,че вече е изчезнала.

# 184
Здравейте, сладки мамчета!

wondergirl, това си е направо престъпна небрежност! Знам, че при тях има записани много жени, които следят бременността си, но чак пък толкова... Сравнявам го с моята работа в момента - да речем, че идва клиент, който произвежда сапун и перилни препарати и иска да му измисля реклама. Аз доволна и щастлива го отпращам, да си чака реда и след две седмици на срещата ни му представям следното: "Прекрасен и нежен - топи се в устата", а след учудения му поглед просто му се извинявам - "О, обърках ви с клиента със шоколада"... Е, не става така! Хубаво е, че си решила да отидеш и на друго място, за да ти вдъхнат спокойствие.

На zuzi стискам палци и да не се притеснява. Надявам се съвсем скоро да се отчете с една малка ревяща "беличка"!
mzorizaver, дано малкият човек изчака на топло поне до декември и да се смили над мама да не й дупчат д-то.. Но и да се наложат инжекции - сигурна съм, че ще овладеете положението.  Hug
meri:), радвам се, че вече броите наобратно!! Пожелавам ти трепетни дни и много леко да мине всичко!

koqto, наистина е чудесно това, че не ни оставяш и пишеш за теб и за малък Боян.  Hug Ще ми се скоро да чуем вести и от dobra за Гошко. Дано юнакът расте и наддава и всичко е наред при тях.  Praynig

Аз днес ще се опитам да посвърша нещо у нас, че вече направо ме е срам. А и НАЙ-НАКРАЯ ще ни докарат бебешкото легълце със скринчето! Ураааа... Та имам да гладя и прибирам...

Усмивки и лек съботен ден, който дано донесе още хубави новини.

# 185
cydonia, следя се при Кирякова. Много ми я хвалиха, но да си призная аз нямам особено добри впечатления от нея. Слава Богу, се следя на още едно място и няма да раждам в Токуда, защото така и не успях да попадна на лекар, на който да повярвам.

mari, предполагам, че ще дам грешни 70 лева във Фемина, но понеже там апаратурата е много по-добра и ми препоръчаха много д-р Цолова за консултация реших да отида. Аз не се притеснявам толкова от кистата, знам, че се случва често при момичетата и в повечето случаи не е проблем. Просто искам да разбера има ли подобно нещо наистина или на Кирякова й се привижда.

Adda, много се смях на примера ти. И аз работя в тази сфера и си представих ситуацията, която си описала много ясно. То важи и за всеки друг бизнес. Да не говорим когато става въпрос за здраве. Аз и преди не й се доверявах особено на тази жена, но вчера загуби и малкото доверие, което възлагах на нея. Наистина е тъпо, че тук всеки разбора от всичко. Както и mari e споменавала в чужбина лекарите са специализирани АГ или ехографисти. Не са мултифункционални като нашите  Grinning

# 186
wondergirl , върви за собственно успокоение Hug Мен първия път ме гледа Врагалева, тя я видя, но според доц Димитрова, която ме гледа напълно излишно за втори път е нямало смисъл да колежката и да я отразява изобщо тази киста и съответно да ме вика на втори преглед. А сега на това ходене, което ти предстои може и изобщо да я няма или пък да е намаляла значително Hug

# 187
Здравейте, момичета!

Днес ми е изключително мързеливо, станах рано, но цяла сутрин се въргалям по дивана.

Вчера имах едни болчици ниско долу, все едно в яйчниците /макар че въобще не съм сигурна къде се намират вече  Crazy/ и ме стягаше леко кръста. Поуплаших се, но днес вече ми няма нищо. Бебка да си кротува още една седмица и тогава........
И аз минах снощи през Хиполенд, с мъжо бяхме там в 20:30, а те работят до 21:00, та си взех няколко неща, които си ги бях набелязала и мисля, че поприключих с пазаруването, трябва да взема да си направя списък с нещата, които остават или си мисля, че са необходими, ама те са съвсем малко и нарочно ги оставям за последно.

Днес нещо и бебоците са го ударили на почивка, явно смятат да прекарат един спокоен уикенд  Hug Wink, без бебевалежи, дано пък скоро имаме новинки от някоя мама.

Днес ще се срещам с колежките и мисля, че май са ми спретнали изненада, поне едната се изпусна ама не съм сигурна, като се върна ще пиша.

Хайде лек ден от нас   bouquet

# 188
Привет от мен.Току що се връщам от консултация-гледахме само тонове този път.Пак нямам изгледи да раждам от първа най-накрая май ще родя последна newsm47.
 Попитах за нещо против сърбежите по корема,които от вас имаха същия проблем-казаха ми да се мажа с Фенистил гел и днес доки ме увери че е безвредно,но гела не таблетките така че днес ще си го купя и започвам да се мажа Бях си помислила че не ме сърби вече но сега пак ме почна и тичам да го взема,че  tantrum

# 189
Здравейте момичета.
Днес ми е много сънливо в тон с мрачното време при нас.Спомням си,че беше коментирана темата за марките шишета,но не ми се търси назад в темите,та за това ще ви питам пак.По специално за шишетата на АВЕНТ,жълтите ли или т.нар."златна серия"бяха най-добри?
ADDA честито за бебешкото обзавеждане.
CECI 88 приятна среща с колежкити ти желая.
JOjOLINKA дано Фенистила помогне,ползвала съм го и съм доволна от него.

# 190
Нямам време затова съвсем телеграфно:

5 см разкритие, контракции с болки от сутринта, тонове - добри. в 16:00 отивам в болницата да раждам. Взех телефоните на Вили и Кали, така че чакайте от тях добрите новини.

Ох още не мога да повярвам че след няколко часа ще се гушкаме с бебка  Hug Стискайте палци всичко да мине гладко и бързо  Praynig

# 191
  • Бургас
Оле, как се развълнувах  Hug
Стискам палци, Гале, всичко да мине по вода Heart Eyes

# 192
Галя1982 чакаме радостна вест newsm44

# 193
Гале, звучиш супер позитивно и ведро за такова голямо разкритие, сигурна съм, че ще имаш едно леко и прекрасно раждане  Hug
Ще чакам с нетърпение добрите новини Hug

# 194
Галя1982 УСПЕХ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт