Отговори
# 195
Връщам се от преглед, бебето се е смъкнало съвсем ниско в корема ми. Има голяма глава и ни дадоха снимка, но не можем да преценим още на кого прилича. Доста е големичко, 3600 е в момента, а до секциото има още 14 дена и има да расте... не ми се мисли какви размери ще стигне... дали има много такива големи бебета?! Пуснаха ми микробиология на вагинален секрет, а следващия път - запис на тоновете. Незнам какъв е смисълът запис на тоновете да се прави почти непосредствено преди раждането - ако открият нещо притеснително в последния момент какви мерки ще вземат?! Казаха също да не излизам много, за да не настина и да имам хрема по време на секциото.
Взех си сутиени за кърмачки, 2бр., незнам обаче какви подплънки за сутиена да взема, припоръчайте нещо.

# 196
Галче, успех мила, дано всичко мине по най-добрия възможен начин, с теб сме и стискаме палци! Hug

# 197
Галя, успех, миличка! Чакаме прекрасни новини!

# 198
  • В две тъмни очички
Галче успех, стискаме палци и чакаме прекрасни новини от теб!
kolibka По-голямо бебче се гледа много по-лесно,така че размерите на бебчето ти може само да те радват, още повече , че притесненията,ако е голямо при раждането отпадат при теб понеже си секцио! Относно тоновете , мерят ги не за да видят дали има отколонения,а дали не се е уплело бебчето и да се задушава например

# 199
  • Пловдив
Галя1982, стискам палци, нека всичко мине като по вода  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

kolibka, на Съкровищница бебето в 37 г.с се роди 4270гр, така че не се притеснявай , а и както е казала bubeto, голямо бебе се гледа по-лесно, а и ти нали си секцио, трябва да не те притеснява как ще родиш голямо бебе  Peace

# 200
Успех Галя!!Стискаме палци и чакаме страхотни новини!  newsm53

# 201
Честито на мама ПуфПаф!!!Нека бебенцето бъде благословено!!!

# 202
Ох, леле Галче така ме развълнува!!!

Стискаме палци и сме с теб! Дано всичко мине гладко и леко и скоро да си гушкаш бебко!! 5 сантиметра разкритие - съвсем на финалната права си!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Прегръщам те и ти изпращам много позитивни мисли!  Hug Hug Hug Чакаме вести от нашите мамчета-вестителки!

# 203
Хей и аз забравих да честитя младежът на Пуф Паф. Да ви е жив и здрав и да ви носи само радост, а на теб бързо възстановяване!

Галя, стискам палци да мине бързо и леко!  Hug

# 204
Гале дано всичко е ок и да ни зарадваш скоро Hug

# 205
Гале, чакаме добрите новини и стискаме палци всичко да е както трябва с теб и бебето  Hug

# 206
Момичета после ще ви чета... Simple Smile и ще разкажа какво става при нас...

Сега НОВИНАТА от AUGUSTAS:

Преписвам, както винаги дословно Simple Smile

"Здравей мила Калинче Simple Smile В 16.25 получих моя втори Божи дар - роди се моята принцеса Емма. 2900, 47 см, прекрасна е! Чувстваме се добре - щастлива съм!Момичета, предстои ви нещо прекрасно... прегръдки от мен, Руми-Augustas."

Честито от мен и тук! Да са живи и здрави и двечките Simple Smile

# 207
Честито AUGUSTAS да ти е жива и здрава малката принцеска .....  smile3504

# 208
  • Нюрнберг, под високото небе!
Честита сладка Емма  на мама Augustas!Гале, и от теб страхотна новина! Чакаме включванеееее!
Ние си лежим в Токуда, въпреки систмата и инжекциите, още си имам контракции и болка, моля се за едно боцване с но-шпа като за топъл хляб. След малко май ще ме огрее.
Един ден мина, остава да устискаме още само 3 дни. Мечтая си да сме си вече вкъщи и да се гушкаме!!!
Лекарката, която ме прие ми каза, че всичко е в главата ми и нямам контракции, явно много съм се превъзбудила. Казах й, че ме боли, обясних й как, много поддробно, ноо тя каза, че ако имаше такова нещо, щеше да ме приеме, но за това в главата ми- не може да ми помогне. Сложиха ме да записват тонове и там наизскачаха всички контракции. Вярвате ли ми- разплаках се от щастие, че не съм луда и че има шанс да ме боцнат и да напправят нещо, щом беба наистина трябва да чака до 01.12.
Пожелавам ви красива и спокойна вечер!  Ще влизам да гледам за хубави новини!
P.S. Забравих да ви благодаря за подкрепата, момичета!  Hug

# 209
  • Пловдив
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА AUGUSTAS!!! bigdance2  

Общи условия

Активация на акаунт