Отговори
# 345
Zdraveite, momi4eta!
Moje li da se vklu4a i az, makar i v posledniq moment, kam va6ata grupi4ka? Kazvam se Svetlana, ot Stara Zagora sam i o4akvam beb4eto si na 28.12.2010g.   bouquet

# 346
Здравейте момичета, ние сме в къщи вече! Прочетох само първа страничка с бебенцата, честито на всички! Да са ви живи и здравички, всички имат страхотни имена! Като знам какво изживях си представям каква радост са за всички ви!

При мен толкова много емоции преминаха, доста отрицателни, но най-красивото ги засенчва, вече сме добре и се гушкаме всички в къщи. Когато имам време ще кача снимки и ще разказвам.

# 347
Zdraveite, momi4eta!
Moje li da se vklu4a i az, makar i v posledniq moment, kam va6ata grupi4ka? Kazvam se Svetlana, ot Stara Zagora sam i o4akvam beb4eto si na 28.12.2010g.   bouquet
welcome
/моля, пиши на кирилица  Peace/

# 348
Мдааа... нощите стават много дълги от това неспане Simple Smile Като се появят бебоците обаче съм сигурна, че ще заспиваме по-бързо след събуждане заради умората  Peace

Честито на мама LUNA!!!   bouquet

# 349
 Добро утро мами ! Hug

Честито на мама Lyna  и на щастливия татко за малката принцеска ,да е жива и здрава и да им носи все хубави емоции  newsm51
Анастасия_Morskafeia  успех ,ще стискаме палци всичко да мине благополучно и да гушнеш една здрава и пухкава принцеска  Peace
(wind) Дано всичко и при теб е наред  newsm10
malko angel4e добре дошла  Hug къде мислиш да  раждаш ,може и да се засечем някъде  Peace
pipi_mb  дано няма проблем с изследванията и всичко да е наред  Praynig,а това за подуването може да е като бебето притиска някой нерв или орган и оттам да се получава така .
А какво ли става с KalinaZ каза че днес е на преглед и не е писала  newsm78 дано всичко е наред с бебка и нея .
mari:)   и при мен се получи снощи ,бельото ми беше мокро по едно време и не знам какво да мисля ,но утре като ходя преглед ще се види  Simple Smile

# 350
ikamenova, дано всичко е наред, ама като гледам си на финала така, че стискам палци! Само бъди спокойна  Peace
Днес, за тези които имат прегледи и консултации - всичко да е наред и после пишете Peace

# 351
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА МАМА ЛУНА!!!!да е живо и здраво и много щастливо,за радист на родителите си!!!!Дано всички имаме леко раждане като твоето Луна  bouquet

Охххххххххх аз довечера съм при доки да видим бебата и вече нямам търпение,малко ми е и притеснено,защото не съм я виждала от месец и половида.Дано всичко е наред,после ще се отчитам Praynig

# 352
Здравейте мамчета Simple Smile

Видях новината за новата ни мама още нощес към 3, но нямах сили да пиша...

Честито Lyna! Да сте живи и здрави с малката Стефания! Много да ви радва всички   bouquet

Ikamenova, още съм тук Simple Smile Благодаря ти! Прегледа ми е чак следобед в 5. Не знам как ще издържа вече, предвид че тази нощ беше по-тегава и от предните... Ставане, ходене, седене в леглото, бебето не спира... А след като прочетох разказа на Lyna как е тръгнало раждането й, цяла нощ бях до тоалетната да гледам дали не ми тече нещо след тези шутове. Нали ме предупредиха, че може само да си спука мехура с тези активни движения, което е станало и при нея явно. И само чаках да стане сутрин с надеждата да не трябва да звъня на лекаря нощес Simple Smile

Дано всички мами с прегледи днес да са наред!

Анастасия, браво, че имате дата вече! Стискаме палци и чакаме новината за Мишето  Hug

Хайде и аз да видя следобед нашата дата вече финално, че не се издържа вече...

# 353
Честито на мама Лина  Hug Пожелавам и бързо възстановяване   bouquet

7/8 пиши повече как минаха нещата при теб, как се чувстваш  Hug

# 354
Здравейте мамчета и китчета  Laughing

7/8......  Hug радвам се, че в крайна сметка всичко е наред и се гушкате вкъщи, ще чакам с нетърпение да разказваш и да разглеждаме снимчици.

Кали
, стискам палци днес на прегледа всичко на е наред  Praynig, док да те успокои и да устискате до следващата седмица  Wink Hug

Добре дошла на новата мама, хайде и скоро да гушкаш едно малко ангелче  Laughing

Анастасия_Morskafeia ами то не останало, лелееееее още малко и ще гушкаш бебо, стискам палци всичко да мине бързо и леко  Hug Praynig

Успех на всички мами, които са на преглед!!!

Хайде да видим кои ще са обебилите се мами днес  Grinning

# 355
  • Морска приказка
7/8  Hug най-накрая новини и от теб. Ще чакам с нетърпение снимки на бебока.
Калинче стискам палци на прегледа всичко да е наред  Praynig
А иначе не остана до Декември време, вече да се появяват декемврийчета  Wink
На мен от ден на ден ми става все по-тежко и такава умора ме мори, все едно е пролет и почти не пиша и много ми липсвате  Sad
Толкова задачи ми се натрупаха , а нямам сили за нищо, все гледам да си полегна Blush.

Чакам денс включване от нови бебчета, айде няма ли новини от някоя мама  Hug

# 356
Честито на новите мамчета и техните семейства да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват
Бебе Калина на rosito_p
Бебе  Александър  на  Съкровищница
Бебе Стефан  на  ROZALY
Бебе на PufPaf
Бебе Емма   на  AUGUSTAS
Бебе Елена  на Галя1982  
Бебе Надежда  на  Mona-Bombona
Бебе Стефания на Lyna

Добре дошла 7/8 как сте с бебчо? Разказвай
malko angel4e   welcome
Компютърът ми се прецака и по някаква случайност днес успях да влезна във форумчето.
Ние бяхме на консултация в петък бебка е 2700гр. всичко е наред. Докторът ми каза да си почивам повече но нещо това не ми се отдава. Приключих и с покупките вече и с нетърпение
очаквам срещата със бебка.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 12:31 от stas

# 357
Цитат на: KalinaZ link=topic=545158.msg17083360#msg17083360 date=1291022600
[b
Ikamenova[/b], още съм тук Simple Smile Благодаря ти! Прегледа ми е чак следобед в 5. Не знам как ще издържа вече, предвид че тази нощ беше по-тегава и от предните... Ставане, ходене, седене в леглото, бебето не спира...

Калинче бях се замислила ,но се успокоих сега ,че няма нищо . Simple Smile Успех и от мен на прегледа и всичко да е наред.

Danili и аз така се чувствам и все гледам да съм в хоризонтално положение    Simple Smile и вечер много рано ми се приспива ,но гледам да седя поне до 23 часа че как се изкарва цяла нощ  ooooh! през два часа ставам ,още малко и ще свършат неразположенията които имаме и напоследък стават все по силни и странни ,но за сметка на това  скоро ще си гушкаме нашите бебчета  Heart Eyes дай боже  да са здрави и всичко да мине бързо и безболезнено Praynig

# 358
Върнахме сееее!!!  Grinning
Честито на всички, които са родили и си гушката малките бебета! Да са живи и здрави да ви радват!
Благодаря ви за пожеланията, дано ми е здравичко и ще съм много щастлива! За съжаление не мога да изчета всичко, надявам се да ме извините.

За раждането при мен- мина просто чудесно! На 24- ти бях на преглед за да ми кажат дали мога нормално да раждам или секцио, казаха че ще е нормално, но че още не е слязла и имало време да не се притеснявам. Вечерта се събудих в 1 часа от контракция, помислих си, че е фалшива тревога, но на всеки 10 минути имаше такава фалшива тревога. Изкъпах се, оправих се и в 6 часа ме приеха в болницата с 5 см разкритие и на 5 минути контракции. в 7 ме сложиха да ми слушат тонове, в 8 водите изтекоха и в 9 и 05 с четири напана излезе дъщеря ми. Всичко като по учебник! Пожелавам на всички такова леко раждане. Ако някой ще ражда в Тина Киркова може да пита.
Това е за сега, ще ви пиша като попрочета малко!

# 359
Еееех, Роси..всички имахме нужда от този окуражителен разказ. Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт