Отговори
# 360
Здравейте, момичета!
Много съм щастлива, защото вече знам кога ми предстои срещата с Михаела. Имам насрочено секцио за 2ри декември. Много се вълнувам!!!:)

Миличка, а защо толкова бързате да вадите беба   newsm78  Може да има причина и да съм я изпуснала, за което ще ме извиниш, но ако няма защо е това бързане наистина   Hug

# 361
Здравейте момичета.
Добре дошла на ROSITO P!
Честито на мама LUNA!Да е жива и здрава Стефания!Да расте умна,красива и много обичана!
Момичета на мен ми се подуват краката страшно много от 4-5 дни.Вечер като си лягам направо нямам глезени,а ходилата са ми като самуни,прасците също.Сутринта отоците са изчезнали и пак през деня започват да се подуват.Предположения на какво може да се дължи това някой има ли?
Някакви изследвания налага ли се да правя или се нуждая от повече почивка?
На преглед съм чак другата седмица.

# 362
Rosito_p и бебе Калина  welcome  в къщи newsm07 дано само положителни емоции и хора да има около вас ... newsm51

дано  Praynig всяка мама да има такова леко раждане  newsm10

welcome на новата мама ... не остана до финала  Peace (брат ми е роден на 28.12.  Mr. Green)

# 363
  • софия
честито на всички мами да са ви живи и здрави бебоците.Хаиде няма ли някоя мама да разкаже за нормалното раждане- че на тез дето ни предстои -поне на мене ми е малко притеснено.

# 364
ЧЕСТИТО НА МАМА ЛУНА. Да е жива и здрава дъщеричката й и много, много  щастлива Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Rosito_p добре си се завърнала. Радвам се, че си имала такова леко и бързо раждане ... дай Боже всеки му  Praynig
7/8 добре дошла и ти. Ще чакаме да разказваш и да качиш снимки разбира се Wink Надявам се, че всичко е наред вече при теб и че си много по-добре...  спря ли хапчетата, че нали се тревожеше за кърменето...?

Калинче чакаме те след прегледа в 5 да си пак при нас с конкретна дата ... Дано доктора те успокои, че всичко е наред и да не те оставят да лежиш по разни патологии... Praynig

Анастасия желая ти от сега успех и дано всичко да мине както трябва ...  Hug

Като чета разказите на мамите родили нормално и за какво кратко време са родили ми действат много обнадеждаващо... някак си ми дават кураж, че мен и без това ме е налегнала една депресия... хем вече ми писна от всички болежки и това нощно будуване, хем обаче ме е шубе и си викай абе айде нека още малко да поседи  бебчето на топло... няма угодия Simple Smile

Стискам палци на всички, които днес има прегледи при лекари... дано всичко да е наред.

Голямо затишие е обаче при нас във форума. Мамите, които родиха явно още немогат да се спрявят с всички грижи, че да седнат да пишат, други пък чакат със затаен дъх дали няма да тръгне бебчето, а трети просто явно ни е налегнала "пролетната" умора ( както каза Дани) Пишете, че така направо откачам...
Аз да ви се похваля, че си взехме креватчето и скрина и почти всичко вече съм подредила. Стаята стана много добре, дори има място да се разминаваме, макар многото мебели.   Mr. GreenМалко по-късно ще снимам и ще кача снимки във ФБ Simple Smile Изпрах и чаршафите и сега само да ги подредя и май съм готова... Simple Smile
kup74 повечко почивка и при всяка възможност си вдигай краката на високо. Другото което е намали солта, явно задържаш вода. Но не се тревожи,  щом сутрин са си нормални значи положението не е страшно Simple Smile

Вилкони  радвам се, че пишеш... за Анастасия до колкото си спомням имаше проблем с прекалено изтъняла маточна стена и затова май толкова я бързат, да не стане някоя беля. Но се надям всичко, че ще е наред, ей го къде е 2.12 Simple Smile
Айде момичета да видим ще има ли наистина още ноемврийски декемврийчета или всеки си чака  най- празничиния месец Simple Smile

# 365
Здравейте, момичета!
Много съм щастлива, защото вече знам кога ми предстои срещата с Михаела. Имам насрочено секцио за 2ри декември. Много се вълнувам!!!:)

Миличка, а защо толкова бързате да вадите беба   newsm78  Може да има причина и да съм я изпуснала, за което ще ме извиниш, но ако няма защо е това бързане наистина   Hug
Да момичета и аз не виждам защо да бързаме да излизат бебчовците. Вярно, че е некомфорнто накрая, но е добре за тях да постоят максимално на топличко. Все пак е още ноември.
mari: и на мен движенията ми намаляха напоследък. По скоро са като разтягане или показване на петичка или лакътче.

# 366
И аз подкрепям думите на Вилкони, ако няма належаща причина не е хубаво това бързане, по -добре да е максимално близо до термин, това е най-добрия вариант за малчовците.Аз например можех да избера още по-близка дата, но умишлено избрах тази , която е най-късна и е най-близо до термина ми, дори взех отстрочка с два дни, от най-късната дата , която ми предложи докторката ми.
Мама Ива, ще видиш , че и ти ще имаш леко второ раждане, настрой се много позитивно, дори и да боли прояви ината си и кажи, няма пък аз съм по-силна от болката и ще я преборя Hug

# 367
Поздрави и от мен за новите мами и за новите форумки !  Hug
Поздрави и на всички други Grinning
На Роси разказа е много успокояващ наистина, дано всички имат този късмет с бързо нормално раждане. Чудно ми е само дали са и включвали окситоцин Thinking ..
Снощи гледах този филм "Le premier Cri" за естественото раждане и още повече кураж придобих- страхотен филм. Дано бебето ми се намести, че ако още веднъж чуя, че съм за секцио, ще се гръмна  #2gunfire
Някой ако знае упражнения за извъртане на бебе да помага. Simple Smile Аз знам само че ако стоиш на 4 крака за по 10 минути помагало уж..
В Петък чак съм на преглед за второ мнение относно раждането, ама като слушам как лесно ме засилват към секцио и съм почти отчаяна. От самото начало си знаех, че ще родя естествено и изведнъж докторката ме отряза.
 newsm10 Стискам палци на всички с близка дата за секцио! Леко и бързо да мине.

# 368
mari:) Аз да ти кажа бях бвз води и бебчо не спираше да рита,просто ританията ги усещах по-остро
kup74 настина може би задържаш вода и аз така бях,но като родих и първите дни спадат всички оттоци да знаеш Peace

mama_Iva Аз се включвам доста често Hug Hug Hug

Някой беше питал за гледането дали е изгладена шийката,мен моя доктор ме гледа вагинално за първипът точно тогава за да види как е шийката,и понеже дореди това само на видеозона ме е гледал следва че на видееозона неможе хубаво да се види дали е скънена и колко точно,понеже мен ме гледа с микроскоп newsm78 newsm78

# 369
Здравейте момичета.
Добре дошла на новата мама  Hug
А аз да ви се оплача от вчера съм с ужасна хрема  ooooh!, направо място не мога да си намеря, страшно ми е запушен носа. дано поне тази вечер ми се поотпуши малко, че снощи не съм мигнала  Cry.
Приятен ден на вас и дано някоя мама да ни изненада.

# 370
Честито и от мен на мама Lyna, да е здрава и щастлива малката Стефания!   bouquet

Анастасия_Morskafeia, стискаме палци всичко да мине по вода, още мъничко остава и ще си видиш малкото Мише!  Hug
А относно това защо ще вадят бебо по-рано, Анастасия беше писала подробно че има доста изтъняла коремна стена и е в болница от няколко дни под наблюдение. Рискът от руптура бил много голям и секциото е назначено доста преди термина.

Роси, твоя разказ за раждането и мен доста ме успокои. Имам някои въпроси свързани с Тина Киркова, но ще те питам на лични.  Peace

# 371
Честито на мама Lyna!   bouquet

Аз да се оплача, че в събота се изтърсих отново и си изкълчих пак крака - този път другия...ама голяма картинка съм - на мъж ми казах - ей сега трябва и да почна да раждам и няма да има такава гледка в МД  hahaha , ама поне това ми се размина де - куцам си вкъщи още Simple Smile

# 372
  • Полски Тръмбеш
Здравейте и от мен, отдавна ви чета, но моят термин като е чак февруари и не съм се представяла... в 30г.с. съм, втора бременност и очакваме момиченце  newsm18, а имаче имам едно палаво мишленце на 4г.- Виктор  1swing
Честито на всички мами, пожелавам ви мн красиви моменти с бебчетата
А на всички, които са в очакване- леко и безпроблемно раждане.
Моля за малко помощ - как си ги правите тези лентички за възраст на дете и бременност..... пробвах свевъзможни начини и не става да ми се показват отдолу под съобщтенията.....направо луднах няколко дни не става и не става.. извинявам се предварително за елементарния въпрос.. Embarassed ....

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 15:00 от mim_007

# 373
Здравейте момичета с кръгли тумбачета и щастливи новоизгрели мамита!

Честито на мама Lyna - да й е жива и здрава малката красавица Стефания, появила се на пълнолуние - да расте щастлива, загадъчна, омайна - точно като орисницата й през тази нощ на небето!
 newsm51

Добре завърнали се на мама 7/8 и на мама Роси! 7/8 - Валентин е удивително сладък! Как се удържате да не му изпапате пухкавите бузки - не знам! Да ви е здравичък и само радост да ви носи! Hug

Мама Роси - толкова позитивен разказ за раждането ти! Така ме развълнува. Радвам се, че всичко е минало толкова добре и вече се радвате един на друг с малкото човече в къщи!   bouquet

Калинчееееее... чак сега започнах да те разбирам за какъв дискомфорт говориш. Цяла сутрин моят юнак така се е развълнувал и то са такива шпагати, шутове, лакти, ритници в ребрата, че по едно време имах чувството, че ще ми изкара въздуха... Представям си колко ли е неприятно това да бъде насочено към още по-деликатната област на пикочния мехур... Миличка, надявам се всичко да е наред на прегледа, да ви насрочат дата и вече спокойно да я дочакате, а малката бебка да се поуспокои и да остави мама да събере малко силици и сън преди денят на Голямата среща!

Добре дошла и на новата мама в нашите пооредяващи редици. Аз също съм с термин в края на декември - тъй, че може да останем да си кукаме до най-накрая двенките  Hug

Сега ви пожелавам един усмихнат ден, който да ни донесе само щастливи и радостни новини!

# 374
  • Пловдив
Аз сега се връщам от запис на тонове..Всичко е наред. В петък пак ще ходим, живот и здраве..Взеха ми и пак секрет , този път в транспортна среда, също така намазаха и на две стъкалца (това не знам защо  newsm78 )..Ох, докато ми правиха записа имаше една мама, която раждаше, такова викане, така се притесних, цялата се изпотих  Whistling А после докато чакахме докторката да дойде, бебето така ревеше, какво го правиха не знам, ама голям рев беше поне едно 30 мин, ужас ... ooooh!

kup74, за твое успокоение най-добре си пусни една урина, защото отичането може да бъде и от наличие на албумин в урината, не само от задържане на вода или преумора  Peace

Общи условия

Активация на акаунт