Отговори
# 375
Момичета, не се притеснявайте от вагиналните прегледи - бъркане, опипват само шйката на матката, нищо не се усеща.Аз както много пъти съм казвала във Франция го правят от 3ти месец на бременността , ей така за Добър ден Simple Smile, толкова съм свикнала с тези прегледи, че хич не ми прави впечатление.Така най-лесно и точно се оперделя състоянието и, важен е особенно след 4ти месец, тъй като има нещо да се реагира навреме със скрелаж.
Добре дошли на новите мами  bouquet
Безкрайнохепи, ти от къде си, къде ще раждащ?
Мим, влизаш в начало на форума , там има линийки за бременност и възраст, всичко е обяснено стъпка по стъпка, когато я направиш копираш в профила си първия код и тя излиза, ако нещо се затрудняваш пиши ми на лични , аз ще ти направя и ще ти изпратя кодовете , ти само трябва да ги вкараш в профила си.

# 376
Vilkoni, причината я е обяснила Kimbarly, за което й благодаря.
От 10 дена съм в болницата поради много висока опастност от разкъсване (заради операцията от предната операция), цял очастък от маточната стена буквално липсва - не се вижда на ехограха. На легло съм през цялото това време и на лекарства за успокояване на матката,з ащото при стоеж имам страхотни болки в областта на разреза. Лекарите направиха всичко необходимо да забавят нещата, пих и лекарства за по-ранно узряване на белите дробчета на Мишето и целта беше да влезна в 9 месец, повече лекарите не сикат да отлагат, защото рискът от разкъсване е огромне.
На тези, които вече са прочели съобщението, се извинявам за повторението. Иначе безпорен е фактът, че колкото по-близо до термин, толкова по-добре, но понякога други неща са решаващи. За това аз съм безкрайно щастлива, че положението беше овладщно до този момент и не се наложи операция по-рано. Heart Eyes

# 377
  • Полски Тръмбеш
мен на всяка консултация ме преглеждат и вагинално- първо заради това че си ходя все с някакви мними контракции и второ ми следят флората за бактерии, щатото имам проблеми с пикочния мехур и п. канали и при всяка криза може да получа и ваг. възпаление и т.н., и за това  моя доктор си ме преглежда обстойно да сме си спокойни до др преглед.

# 378
Здрасти Мари Simple Smile
Живея в София и засега планирам да раждам в МБАЛ "Света София", тъй като докторката, която искам да ми води раждането работи с тях. Иска ми се да родя нормално Praynig, без никакви медицински намеси като упойки, окситоцин и др. ама живот и здраве ще видим как ще дойдат събитията..  #Crazy
За  лентичката отдолу с месеците и аз нещо не се справям - голям индианец съм явно  Joy ще потърся във форума пак..
Да се похваля и с последните вагинални изследвания , че всичко е Ок Party

# 379
Тъкмо се връщам от преглед и да дам и аз малко отчет  Laughing .Бебо е добре и си е с главата на долу.Вървим със седмица и нещо напред  (доки каза 38 и няколко дни ама колко бяха  Rolling Eyes ).Според него тежим вече 3 500гр, с втора степен плацента и може малко по-раничко да се родим  Grinning .Каза ,че плода бил напълно озрял и готов да се срещне с мама и тати  Heart Eyes Малко се и шашнах,че си представих бебо да не стане около 4кг до тогава ,че как ще го раждам... Казах и на мъжа ми и той милия като почна едни съвети да ми дава ,все едно е раждал някога  Laughing .Вика ми : "Няма да се притесняваш!На моменти може да ти се прииска да се откажеш да раждаш,но трябва да се стегнеш и да слушаш какво ти казва доктора.Аз прецених ,че можеш да родиш голямо бебе  Joy".
Оххх,страх -страх ама все пак ми се иска да си го гушна вече.Направихме всички покупки за бебо и след малко се захващам да пера.Ще направя и няколко снимки да кача във фейса.

# 380
  • Морска приказка
Роси добре сте дошли пак сред нас, наистина звучи прекрасно раждането като го разказваш така .
kup74 и аз мила съм по същия начин. Много ми се подуват краката и лекарката ми каза да спра солта. Варени картофи, плодове и повечеке млекце  Peace и имаше ефект докато го спазвах Laughing
Мама Ива честити придобивки, айде сега и някоя снимчица ако пуснеш във фейса  Wink
The Girl чакам и твоите снимки  Grinning
Анастасия_Morskafeia  Praynig стискам палци всичко да мине добре .

# 381
Mama Iva, Adda, благодаря ви! И на другите майчета дето са ни стиснали палци Simple Smile Тръгвам сега пък да видим какво ще става... После ще се отчетем Simple Smile

Като слушам Koqto май и при мен ще е подобно положението. С тези намалели води... та затова не е ясно колко ще изчакаме.

Добре дошли на новите ни майчета   bouquet

След тези няколко безсънни нощи днес за първи път легнах наобед и лежах до преди малко...

Хайде до после, мамчета Simple Smile

# 382
The girl , като прочетох за зрелостта на плацентата ти и съвсем се шашнах  Joy
Моята е вече 3 степен, докторката ми каза, че плацентата ми била като препълнено небе със звези (звездите са калцираните части) #Crazy
Та и аз си мислех , че не знам дали ще издържа до края на декември отчитайки този факт..

# 383
Честито на новите мами с бебенца!

Имам един малко глупав въпрос. Може ли да се пие Уринал в 9 месец, както сме сега?
http://apteka.framar.bg/30007300/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0% … D0%B0%D1%80%D0%BA
това лекарство имам предвид, и как действа?
Имам силни болки в пикочния мехур и взехме това от аптеката.

# 384
  • Русе, България
Вече сте на средата на новата тема, а аз още не съм се записала. Simple Smile Честито на всички нови мами с новоизлюпени бебчета, да са живи и здрави, само хубави неща!
Аз съм си окей, бебчо в мен - също, надявам се, и смятаме да си постои поне седмица още вътре. Детската му стая е готова да го посрещне, дрешките в момента съхнат на простира. Не бързаме за никъде обаче.

Лека вечер на всички! Hug

# 385
  • София
здравейте, мацки Simple Smile

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА СТЕФАНИЯ НА МАМА LYNA   bouquet

Аз да ви кажа днес бях на последна ЖК и ми казаха , че бебто е слязло много ниско, но околоплодните води са ок, зрелостта на плацентата е втора степен. Бебо си отговаря на седмиците. Малко се погониха с доки докато го хване за тонове и те се оказаха ок.

Направих си така наречените предоперативни изследвания и в сряда живот и здраве отивам да ме приемат в болницата.

# 386
  • Нюрнберг, под високото небе!
Бързичко ще прочета кои са новите мами и след малко ще пиша поздравления!!!
Да се похваля- и аз от вчера съм горда мама на малката прицеса Дивна! Роди се в 7:37, 3040 грама, 50 см, точно три седмици преди термин Simple Smile А уж ме приеха за задържане Simple Smile
Целувки и прегръдки за всички!

# 387
mzorizaver , да ти е жива и здрава малката принцеса Дивна и  много да ви радва Wink Simple Smile
 Hug Hug Hug Hug

# 388
mzorizaver ,да ти е жива и здрава дъщерята, много да ви радва!  bouquet

# 389
  • Морска приказка
mzorizaver честита радост   bouquet
kolibka принципно, това се водят хранителни добавки и са на билкова основа. Аз пиех червена боровинка известно време. За всеки случай прочети листовката, на нея пише със сигурност дали става за бременни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт