Отговори
# 555
  • Морска приказка
Момичета темата върви доста бързичко, а заглавията, които имаме в архива  за нова тема ,вече не са актуални! Моля по-способните да дават предложения , че мен хич не ме бива да измислям!

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 21:59 от Danili

# 556
tsvety_georgieva ще стискам палци за успешно, леко и безболезнено секцио-раждане Peace
Добре дошла в отбора на декемврийките desita6  Hug и скоро да гушнеш своята малка душичка   ylinfant
Лека вечер  Hug

# 557
Момичета темата върви доста бързичко, а заглавията, които имаме в архива  за нова тема ,вече не са актуални! Моля по-способните да дават предложения , че мен хич не ме бива да измислям!

Danili, имаше няколко много добри заглавия на Adda преди време, ама не ги помня точно  newsm78 Няма ли сред тях някое актуално? Бяха страхотни всичките й Simple Smile

Desita6, добре дошла при декемврийките Wink

# 558
  • Ямбол
desita6,добре дошла при нас и май наистина трябва да призовем останалите ноемврийчета да се присъединят към нас.

# 559
  • Морска приказка
Калинче хубави са наитсина, ама вече не са много актуални и за това пиша, ако някой има повечко фантазия да се включи. Даже на ЛС Ако пишете на Дкември2010 най-добре, да ги имаме в архива  Peace

# 560
Добре дошло бебенце Александър на мама Пипи!!!   bouquet  
Добре дошло на бебенце Станислав на мама Ваня Стоева!!!
  bouquet  

# 561
Ясно Дани... за жалост мен много ме няма в стихотворния изказ Simple Smile Та няма и да се опитвам Simple Smile Но имаме таланти, дано някой се включи Wink

Сетих се, че Добра не се е включвала скоро с новинки за Георги. Как ли са? Някой има ли инфо? Дано всичко е наред при тях!

# 562
  • Ямбол
заглавие за тема:
ПРЕЗ ДЕКЕВРИ ДО ЕЛХАТА ЩЕ СТАНА МАМА

но май не е оригинално

# 563
Аз имам 2 предложения :

Броени дни остават до срещата със малкото човече, красивият и празничен Декември настъпи вече!

На последният месец сме от календара, скоро всяка от нас ще бъде МАМА!

# 564
Момичета минавам набързо Weary да се оплача

Бебо не е наддал нито грам за седмица,боцкаха ни пръстчетата и аз си поплаках с него,пуснаха ни изследвания и утре докторката ще каже какви са резултатите,сега се храним така,той суче и после каквото изпомпя се дохранва с него
Жълтеницата още не е минала казаха ни да даваме сладка водичка
Пъпчето леко кърви и ни казаха да редуваме чистенети с топуцин следващия път памуче с кърма и се слага върхи марличка която е към пъпчето и памучето върху нея,тя действа кръвоспиращо.
Малко се притесних,но сега гледам да съм спокойна за да не ми спре кърмата Weary
Другата седмица пак сме на консултация да видим дали ще сме наддали мъничко

Честито на новите мами,нека бебчетата им да са живи и здрави и много да ги радват

# 565
  • Ямбол
която,не се притеснявай,бебчето ще си тръгне да наддава лека полека.

# 566
Честито бебче на мама Ваня! Да е жив и здрав малкият Станислав! Да й носи много, много щастие и радост!
 smile3525
Дани, Кали- притичвам се на помощ за заглавията. Ето няколко, които ми хрумнаха. Надявам се да ви харесат Simple Smile

Декември тук е вече – всеки ден със новина за поне едно човече!
Таймерът изтече  – всяка мама през Декември нека гушка своето човече!
Времето навън се чуди да пече ли, да вали – декемврийски мами радват със щастливи новини!
Ден след ден намалява декемврийският отбор – нови бебчета щастливи за света отварят взор.
Финални метри декемврийката брои и търпение няма вече да роди.

# 567
Честито бебче на Ваня Стоева Wink  Да и е жив и здрав малкия момък  и много да ги радва Wink
 Hug Hug Hug Hug

# 568
Честит Станислав на мама Ваня и честит Александър на мама Пипи!
Да са здрави, весели и добрички и да пораснат силни юнаци!

Adda, както винаги страхотни предложения. Аз давам глас за първото като най-актуално с оглед на настъпващия декември. Но което и да сложим ще е прекрасно!

Цвети, стиснати палци от мен за утре и най-вече за срещата с беб в четвъртък!

Благодаря на всички, които ме мислеха с моята "киста", вярвам, че всичко ще бъде чудесно оттук нататък и очаквам с нетърпение да гушна розовия си подарък.

Добре дошла на desita6! Желая ти приказна скорошна среща с твоето ноемврийско декемврийче.

# 569
  • Ямбол

Adda_Baggins,отново се представи с прекрасни заглавия,кое от кое по-хубави

Общи условия

Активация на акаунт