Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се подготвя за предстоящото раждане, особено ако планирам да кърмя?
Какви са някои съвети за облекчаване на болката и дискомфорта, свързани с задръстванията и запушените канали по време на кърмене?
Къде мога да намеря сутиени за кърмене на по-достъпни цени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се подготвя за предстоящото раждане, особено ако планирам да кърмя?
За да се подготвите за предстоящото раждане, можете да използвате топли компреси, масажи на гърдите, изцеждане, кърмене и компреси със зелев лист. Тези методи могат да помогнат при задръствания и болки при кърмене. Подготовката за раждане, включително както физическа, така и психическа подготовка е от решаващо значение за успешно кърмене. За тази цел е полезно да имате помощни средства като помпи за кърма и да посетите курсове или семинари по кърмене, за да придобиете необходимите знания и умения.
-
Какви са някои съвети за облекчаване на болката и дискомфорта, свързани с задръстванията и запушените канали по време на кърмене?
За облекчаване на болката и дискомфорта, свързани със задръстванията и запушените канали по време на кърмене, могат да се използват топли компреси, масаж на гърдите, изцеждане, кърмене, компреси със зелеви листа, топъл душ и използване на лецитин. Тези методи могат да помогнат при задръствания и болки при кърмене.
-
Къде мога да намеря сутиени за кърмене на по-достъпни цени?
-
Какви са съветите за отпушване на каналчетата преди кърмене след цезарово сечение?
-
Какви са препоръчителните подплънки за кърмене?
ще пия Допегит. Май имаше и др. мами с такова лечение...ако може да ми пишат /ако искат и на лична/ как се чувстват с него...като прочетох страничните ефекти и
За сега ще съм си у дома. При нещо ново ще се включа пак
Надявам се малката ми душичка да е добре и да е всичко наред
Сега ще слагам глобули 6 дни, дано не родя преди да се изчистя.... Толкова са некадърни тези лекари, един секрет не могат да вземат като хората, ако беше ми го взела както трябва, до сега щях да се оправя, а сега ще съм натръни, че ще тръгна да раждам с гъби и то Кандида

По-късно ще се включа, защото лудницата е пълна!
Благодаря на всички за милите пожелания!
) ми се покачво кръвното на 120-60, което е мн за мен направо не мога да се надигна от леглото, но с Допегит-а се нормализира и съм