Отговори
# 615
  • Пловдив
Честито на мама Second да и е живо и зраво бебчето и много да ги радва

Благодаря ви момичета че ме успокоихте,но мисля за всеки случей да се заредя с адаптирао мляко,понеже тази нощт с 300 зора изцедих 30лм за да дохраня мъника,зедих се 1 час #Crazy #Crazy #Crazy дано се успокоят гардите и да си тръгне кърмата ми,искам да ви кажа ако някоя има проблем с кърменето и няма на къде да ми пише,да и кажа какво АМ да си вземе,понеже се консултирах с позната която е веща.За сега ще се мъча да кърмя но да си имам настрани една кутия с АМ като няма на къде да действам Whistling

koqto, защо не се обадиш на някоя консултантка от ЛЛЛ, да дойде да ти помогне? Моя приятелка имаше така проблем в началото, мноог се беше притеснила, дори веднъж даде АМ, но след това едно момиче от ЛЛЛ дойде у тях и й помогна, от тогава няма никакви проблеми с кърменето и вече успешно кърми 8 месеца. Казват, че в началото всички имат такива проблеми и майките се шашката и започват да дават АМ, а реално няма сериозен проблем и с малко повече търпение нещата се оправят  Peace Пожелавам ти успех и дано всичко тръгне наред с кърменето   Hug

# 616
  • Бургас
Честито на мъжките мами - Pipi7598, vanqstoeva и second!!!
Да са Ви живи и здрави момченцата , да папкат и да Ви радват много!

bobito0785 и mzorizaver , ЧЕСТИТО!!!
Да са Ви живи и здрави малките принцески с чудесните имена Цветина и Дивна!

Само набързо минавам да честитя на новите мами и за малко отчет.

Аз съм в болницата 3-ти ден след секциото. Всичко мина перфектно, единствените ми оплаквания остават същите, каквито бяха и в края на бременността  Embarassed B_NADI, сещаш се...забравих, кое беше другото момиче от нашия "отбор"  ooooh!

Бях със спинална упойка и си го видях съкровището веднага след като го извадиха на бял свят, цунках го  Grinning Вчера бяхме заедно около час, а от днес на обяд вече няма да сме разделени...тръпна в очакване  Praynig

# 617
Ох и аз изпуснах предаването... гледах Гала и онази, със странното меню, с което сутрин трябва да умираме от глад, а след  обед да се тъпчем с баници и кифли и после влязох да се къпя... нищо сега ще го издиря в нета... дано го има някъде ( Мари ако го намериш пусни линкче Simple Smile)
Second радвам се, че всичко е минало леко. Сега бързо възстановяване и съвсем скоро в къщи да сте си Simple Smile

Рали и Azzazela  аз много много не ги разбирам тия симптоми, но си направих извода, че всички момичета, които досега имаха такива неразположения родиха до дни... така че нищо чудно да ни зарадвате с новина... Ако тръгнете да раждате да знаете, че ви стискам палци и ви желая успех.  Praynig

Аз лично продължавам да съм толкова зле с ходенето до тоалетна, че ако трябва да чакам такива неразположения за да тръгна да раждам сигурно няма да е скоро... може би никога Simple Smile Направо няма да ви казвам с колко плодове  се тъпча на ден, какво количество Дуфалак и Фрутилакс изпивам и ефекта почти клони към 0. Абе откачена работа и в съчетание с качването на килограми се чувствам като буренце...  Confused
 koqto  30 мл след като е яло бебето като за начало мисля, че е добре. Все пак до колкото си спомням първия месец количеството мляко по график го дават м/у 30 и 60мл. на хранене. Ако ще си по-спокойна рабира се купи си една кутия АМ, но бъди силна и не се предавай, а продължавай да цедиш и даваш. Нема Ам да е само за извънреден случай. Въпреки че аз като имах проблеми с кърменето, след като си купих Ам за всеки случай, почти веднага  се отчаях и дадох и после нещата си тръгнаха с дохранване и изпуснах положението... така че бъди твърда и ще видиш, че скоро ще влезете във крачка. Няма ли някой консултант от ЛЛЛ за Русе да го викнеш да се консултирате... или поне тука във форума пиши на някой да ти помогне... знам че са много почени момичетата и дори и от разстояние ще са ти от полза Simple Smile Успех  Hug

# 618
Добре дошъл в широкия свят на малкия Станиславчо и честито на мама Ваня.
Момичета,все си мисля да ви питам,вие на какво мнение сте за кърменето навън,примерно на кафене,на скамейка....?
И друго-ако бебетата са на кърма,мислите ли да им давате вода(подсладена ли),и вярно ли е ,че трябвало да се дава за да не го хване жилтеница,това скоро го чух и ми се стори странно?
А после от кога мислите да захранвате бебетата?
Данили,и аз съм взела 1 номер памперси,така ми каза д-ра.

Никога не съм имала проблем да кърмя на вън. Даже съм си поръчала от кърмаческата серия за да ми е по-лесно  Mr. Green

Която, с тая сладка водичка най-много да ти намалее кърмата, особена ефект за жълтеницата няма. Вместо да цедиш слагай по-често на гърда, за да не остава гладен. А щом си купила и АМ, отбиването ви е близо, тъй че ако държиш да кърмиш по-добре се свържи с ЛЛЛ за да ти помогнат...

# 619
Честито първо  декемврийско бебче Wink  Да е живо и здраво и много  да радва мама Second и тате Wink Simple Smile Simple Smile

# 620
 newsm45 newsm45 newsm45 Мами ние ще влизмае в родилното пак,на  бебчо резултатие са лоши,общия билирубин е 278 незнам какво значи но трябва да ни приемат обратно за да го греят с някаква синя лампа newsm45 newsm45 newsm45 ох сега вече се притесних,дано не ми спре кърмата

# 621
  • при моите любими
Миличка само се опитай да се успокоиш и да запазаш самообладание. Там ще се грижат добре за него и след ден - два пак ще сте си вкъщи и всичко ще е наред  Hug  Hug  Hug

# 622
Ох сега се чух с педиатарката която завежда детското отделение в Русе,леле тия хора могат да ме доведат до нервен срив,както съм изморена и притеснена покраи грижите за джуджето #Crazy #2gunfire smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

# 623
koqto не се притеснявай, така ще контролират жълтеницата, а и ще ви направят необходимите изследвания Hug

# 624
newsm45 newsm45 newsm45 Мами ние ще влизмае в родилното пак,на  бебчо резултатие са лоши,общия билирубин е 278 незнам какво значи но трябва да ни приемат обратно за да го греят с някаква синя лампа newsm45 newsm45 newsm45 ох сега вече се притесних,дано не ми спре кърмата
Не се тревожи, знам, че е не възможно, но опитай...в болницата ще сте под наблюдение и ще си по-спокойна, сигурна съм. Всичко ще е наред!

Аз от сутринта съм с високо кръвно, мислех, че ще се регулира само, но...отивам сега в 13. при личния да го измерят и с друг апарат да не би моя да дава отклонение и ако нещата не са розови ще звъня на АГ...пък каквото се реши...то тези оттоци не са случайни, вече от месец съм така  newsm78. После ще пиша как се развиват нещата.

# 625
Здравейте мами !

second  честито ви бебче да ви е живо и здраво и много да ви слуша

rozaly   страхотно е че сте си у дома  и се наслаждавате на близостта си   Hug
Катёнок по бързо възстановяване и да си се прибирате бързичко у дома  Hug

Момичета страхотни заглавия сте измисли   bouquet

Която
не се притеснявай ,стискаме палци всичко да е наред,там ще следят положението ,надявам се ще сте в добри ръце,а и  нали е нормално при повечето бебета жълтеницата ,  важното е да овладеят положението  Peace

pipi_mb дано  всичко и при теб е наред  Praynig

На мамите със симптоми  пожелавам кураж и успех ,ако е тръгнало да излиза бебето  да  е бързо и безболезнено  Peace

На мен от вчера ми се вие свят,е не е постоянно ,но на два пъти ми се случи,дали е временно неразположение ,днес съм на ЖК да видим какво ще ми кажат.
И аз изпуснах Денят е прекрасен ,но в сайта на бтв предполагам че ще  го има  Simple Smile

Усмихнат ден от нас    bouquet

# 626
bobito0785, vanqstoeva, Second - честито! Много да ви слушат бебоците, а на вас бързо възстановяване!!!    bouquet 

Която - спокойно мила, по-добре да е под наблюдение, а ти се пази - всичко ще е наред! Hug

# 627
Честито бебче да мама second да ви е живо и здраво и много радост да ви носи   bouquet

# 628
  • Морска приказка
koqto не се шашкай мила. По-добре е да сте под наблюдение, за да се оправи бързо бебчо. Ще стискам палци малко време да ви държат и бързо да се прибирате в къщи  Praynig

# 629
Second, честито бебенце!  Hug

Мари, аз гледах предаването, свекърите ти изглеждат много благородни хора с големи сърца. Шапка им свалаям за това, което правят вече толкова години!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт