Отговори
# 540

Момичетас могат ли да изтичат води без да е паднала тапата? Thinking  newsm78

на моята приятелка и изтекоха водите без да е паднала тапата и без да има контракции  Naughty ... даже сама се закара до болницата, защото същата вечер поливаха бебето на комшиите и мъжа и беше почерпен  smile3505

ЧЕСТИТО на vanqstoeva да и е жив и здрав бебока ...   bouquet

# 541
  • Морска приказка
Момичета чета , че почти всички взимате от по-големия размер памперси. Защо така  newsm78 ? Аз ще взимам от 2-5 кг и като ви чета взех да се чудя аз ли съм в грешка...

Моят син като се роди 3,400 кг двойката на Памперс са му точно. Единичката е подходяща за бебенца под 3 кг. Купувай смело според мен двойката, защото и да са му големи ще му вземеш единичка, а двойката ще ти влезат в употреба по късно, а ако му вземеш единичката може да се окажат неизползваеми ако родиш едро бебе. Или ще бъдеш принудена да ги слагаш на кучо , ако му станат де hahaha

ААаа те на на кучо няма да станат, но за сега сме финни, всички доктори казват, че няма да сме  повече от 3000 гр  Laughing Ще взема от двата размера пък да видим. Мерси за съвета.

# 542
  Ванче, честита мъжка радост, да ви е послушничък, здравичък и голям късметлия в живота! На теб бързо възстановяване и скоро да сте си в къщи

Момичета аз да се отчета, бях ви се оплакала че имам ужасен обрив и възпаление от което имах нетърпим сърбеж и още го имам.Оказа се че е алергична реакция от нещо(прах за пране,сапун,бельо и т.н.)изписаха ми мазило тридерм и днес ми е първи ден от лечението, засега има ефект ще видя през ноща как е, тогава най-много ме сърби.Дано да мине защото не се издържа имам чувството че ще полудея.

Аз по време на бременността също имах обрив, който и с Тридерма не мина. Накрая отидох при алерголог, изписаха ми Джин Джира- спрей, около 15 лв струва с основа цинк. Докторката алерголожка, която е и педиатърка каза че спрея мога да го ползвам после и за бебчо като има обрив-не е антибиотик и не е вреден, ако искаш пробвай с него.

# 543
Оххх дано на мен ми мине от Тридерма,но мерси 7/8 ще го имам предвид щом става и за бебета, ще го пробвам без да питам лекар.

# 544
Честито на всички мами!!!Нека са ви живи и здрави бебоците и скоро да се гледате вкъщи!!!

newsm03 newsm51 smile3525 txtloves newsm30 smile3504

Нека и аз се включа с един въпрос относно водите, който си задавам 3ти ден...Ами на мен едни съществени  15-20 минути ми минават под душа всеки ден ..ако се случи тогава???Нямат нито по - различен цвят,нито се усеща болка...как да знам дали се е случило или не? Предполагам отговорът е , че ще го осъзная по контракциите , които тръгнат след това..но за моето задължително секцио , едва ли е удачно да чакам момент на контракции, за да тръгна към болницата по спешност..Напоследък съм много нервна , крива , и няяяямам търпение да идва момента вече!Появиха ми се и ежедневни киселини, през целия си живот никога не съм имала , но сега разбрах за какво става въпрс !  Rolling Eyes

# 545
Чесито,  Ваня!!! smile3525   Браво на теб и малкия Станислав, удържахте. От тук натътък все така борбени и двамата и да радвате всички в къщи. Очакваме те скоро да разправяш как минават дните у дома. Hug

# 546
  • София
Честито бебче Ванче   bouquet

Да сте живи и здрави Simple Smile

# 547
Ехаааааааааа честито Ванче  bouquet Вие с бебко Станислав сте герои,защото удържахте фронта и най-важното е ,че сте добре и бебчо е жив издрав Hug Пожелавам му много да ви слушка и радва!!!

Аз си мисля за другите момичета ,които са в болница пред раждане-сега си лягам ,но имам чувството,че утре ще имаме поне 2 родени бебчета Praynig Дай Боже всичко да е наред Praynig

# 548
Tsvety_georgieva, ти не влизаш ли утре в болницата? Или съм объркала срядата...? Ако е така, стискам палци и при вас нещата да минат по най-добрия начин  Hug

# 549
  • Полски Тръмбеш
Pipi7598, bobito0785 и vanqstoeva честити бебчета, да са ви живи и здрави и мн мн да ви радват   bouquet   bouquet   bouquet
anich88 - водите ако се плиснат силно няма как да ги объркаш, а и те се стичат в повечето смучаи на интелварчета обилно с мн специфична миризма и леки бледи отенъци /не са идеално прозрачни/, при мен текоха обилно в рамките на час  newsm78 имах чиството че се стече цял кубик вода от мен  hahaha като вървях по стъпалата и оставях локвички  rotfImbo а ако се спукат отгоре на околоплодния мехур   на бельото ти ще ти мокри- кръстницата беше така с второто и милата 2-3 дена си е мислела че се изпуска от ритничетата на бебчето  #Crazy докото пепното на бикините не станало по-голямо и чак тогава се обадила на док.  и хайде по спешност да ражда.

# 550
  • Ямбол
Добре дошъл в широкия свят на малкия Станиславчо и честито на мама Ваня.
Момичета,все си мисля да ви питам,вие на какво мнение сте за кърменето навън,примерно на кафене,на скамейка....?
И друго-ако бебетата са на кърма,мислите ли да им давате вода(подсладена ли),и вярно ли е ,че трябвало да се дава за да не го хване жилтеница,това скоро го чух и ми се стори странно?
А после от кога мислите да захранвате бебетата?
Данили,и аз съм взела 1 номер памперси,така ми каза д-ра.

# 551
Честито на Ванчето и Бобито!

# 552
  • София
Kalina Z,  много благодаря Simple Smile да утре сутринта постъпвам в болницата , а секциото е в четвъртък Simple Smile

# 553
Честито на мама PIPI 7589!Да е жив и здрав Александър!
Честито на мама BOBITO 0785!Да е жива и здрава принцеса Цветина!
Честито на мама VANQSTOEVA!Да е жив и здрав бебчо Станислав!
Много да ви радват рожбите,да растат умни и послушни!

# 554
Здравейте момичета, от днес и аз съм за вашата тема, термина ми беше за днес, 30,11,2010, но явно няма да я бъде тази работа.
Днес бях при АГ получих туширане и препоръка за секс, както навярно знаете. Втора бременност, първата 6 дни по-рано, сега николко.

Поздрави на всички родили, успех на останалите нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт