Отговори
# 600
Честито на новата мама!
Да са живи и здрави и двамата!

Мари, минавам на бтв....

# 601
Добро утроооооо! Първият ден на Декември ни донесе ново бебче!  newsm44

Честит син на мама second! Да й е жив и здрав, да я слуша, обича, да порасне голям мъж и да я закриля и носи гордост и радост!

Леле колко вълнуващо настава в нашите темички.. Simple Smile
Ivaila_mam, браво на госпожиците! Нека да продължават така да растат и да се подготвят за срещата с мама! Много е неприятно това с вените и алергията Hug - пожелавам ти да не се налага да те дупчат отново до операцията!

rali_00, кураж, мила! Дори и да са предвестници на раждането - мисли си, че те просто те водят по-бързо до най-щастливия момент в живота ти! - Да прегърнеш своето бебече, което си чакала 9 мсеца  Hug

mari Simple Smile, като чета предложенията ти за заглавие, изобщо не вярвам, че поетичния ти талант и вдъхновение са си отишли! Чудесни са! Съкровищница - супер предложения! Ихааа - сега си имаме в запас, дори ако някое декемврийче реши да прескочи в следващата година...  newsm68

mama_Iva, проблемът с килограмите май е неизбежен...  Sad Направо не искам нощно време да се събличам, преди лягане... толкова да не мога да се понасям  Sick Успокоявам се с мисълта, че не остана... само още малко и после ще мога да се концентрирам и върху проблема да върна формата си..

Пожелавам на всички ви усмихнат първо-декемврийски ден! И дано да е пълен само с хубави новини..   bouquet

# 602

И аз и без друго Гала не е интересна днес  Laughing

Честито на СЕКОНД

# 603
Честито първо декемврийско бебеее  bouquet все така да е занапред -всеки ден отчет!

ние най-накрая успяхме с мойта бойна баба и мъжо да сложиме едни пюренца. Имахе домашни тикви и ябълки и решихме да ги затвориме за бебо да има с какво да го захраниме ,когато му дойде времето ,то вярно по пазарите всичко има,но  все пак домашното си е домашно   chef, а пък и тикви и ябълки ще има чак догодина към октомври -до тогава ще трябва да купуваме безвкусните боклуци или прекалено вкусните пюрета от магазина,тъпкани с какво ли не.....

# 604
Добре дошло на първото декемврийче и от мен!!!   Hug

Честита радост на мама Second, да е жив и здрав малкия юнак, много да радва мама и тате!!!  smile3525

Рали, стискам палци всичко да е ОК и скоро да ни зарадваш с добра новинка!!!

# 605
Ето ни дечицата в денят е прекрасен Hug

# 606
Честито първо декемврийче! Да е жив и здрав малкият юнак на Second  и много да радва цялото семейство!

МАри са твоите родители , нали?

# 607
Blagodaria mili4ki! Rajdaneto mina leko. Pojelavam na vsi4ki usmihnat den i hubavi emocii kato moite:-)
Celuvki!

# 608
Ето ни дечицата в денят е прекрасен Hug
За малко изпуснах предаването и как ме е яд. Излизах за половин часова разходка, но стана едночасова - бебока се бе разположил на мехура ми и едвам се прибрах...
Съкровищница, страхотни предложения  newsm10

# 609
  • Полски Тръмбеш
SECOND честит ти малчуган. С пожелание за много щастие,здраве и късмет.
нека малкият винаги озарява къщата ви с  усмивчица и да я пълни само със смеха си!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 610
  • BG
Привет от мен.
Влизам да ви видя и се радвам, че има толков амного бебчета. Да са живи и здрави  Hug
Ние вече сме у нас, стараем се да се кърмим, но не било лесна работа.
Не мога да ви изчета, но пожелавам на всички, които чакат всеки момент голямото чудо всичко да мине леко и безпроблемно  Praynig

# 611
Честитоооо Секънд.........прекрасна новина!!!  newsm51 newsm51 newsm51
Аз снощи също бях с болки в корема, после разстройство, после бак болки......сега пък нищо няма. Нищо не разбирам. Това контракции ли са.....ще раждам ли, няма ли?  Grinning
Хубав ви ден!

# 612
Роси, не това са родителите на мъжа ми.

# 613
  • Полски Тръмбеш
rozaly   добре дошла удома с новият член на семейството  bouquet

# 614
Честито на мама Second да и е живо и зраво бебчето и много да ги радва

Благодаря ви момичета че ме успокоихте,но мисля за всеки случей да се заредя с адаптирао мляко,понеже тази нощт с 300 зора изцедих 30лм за да дохраня мъника,зедих се 1 час #Crazy #Crazy #Crazy дано се успокоят гардите и да си тръгне кърмата ми,искам да ви кажа ако някоя има проблем с кърменето и няма на къде да ми пише,да и кажа какво АМ да си вземе,понеже се консултирах с позната която е веща.За сега ще се мъча да кърмя но да си имам настрани една кутия с АМ като няма на къде да действам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт