Отговори
# 585
Еха!
ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА НА МАМА СЕКОНД[/size]   bouquet
Ето и три заглавия за резерва
 Елхичките ний окрасяваме и здрави декемврийски бебчета си пожелаваме!
  Декемврийско бебече сладко чакаме те ние с татко!
Вече нямаме търпение да се срещнем с нашите творения!

# 586
 PartyЧестито на мама Second! Да е жив и здрав малкия юнак за радост на мама и татко! Party

# 587
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА МАМА SECOND!!! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ПЪРВОТО НИ ДЕКЕМВРИЙЧЕ!!!  smile3525

# 588
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА
ТАЗИ НОЩ  SECOND  Е РОДИЛА МОМЧЕНЦЕ - 3650ГР, 52 см Всичко е минало леко и двамата са добре.

Честито ни първо декемврийче!

# 589
Добро утро и от мен!
Честито ни първо декемврийче!

# 590
Честито ни бебе декемврийче на мама SECOND  bouquet Да е жив и здрав малкия юнак и скоро да се гушка в къщи пред елхата!!! Hug

Адда заглавията ти за темичката са страхотни поздравявам те Hug

Зузи,Монкас стискам палци разкритието да се увеличи и още днес да си гушнете бебенцата!!!

# 591
Честито на Ваня и SECOND

Не е лесно да сдържиш сълзите си, когато с две ръце обхванеш смисълът на живота си! Не е лесно да станете родители, но аз съм сигурна, че вие ще се справите с лекота и ще бъдете най-страхотните родители! Да са ви  живи и здрави бебчетата!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 592
Ето това е бебевалеж, само хубави новинки! newsm44 Толкова е приятно всеки път като влизам, само нови и нови мами. Пожелавам на всички само най- хубави моменти с малките съкровища! smile3521

Момичета аз от 5-6 дни съм с разстройство, отделно коремчето ми се е смъкнало доста, а вчера вечерта малко ми оставаше да тръгна към болницата- имах 2 часа контракции  през 7-8 минути по 30 секунди. Почнах да се притеснявам дали ще успея да хвана момента, кога да тръгна към АГ. Sick

# 593
rali_00 кураж мила Hug Само спокойствие и увереност, ще се справиш с всичко Hug

# 594
  • Ямбол
Честито ни ПЪРВО истинско Декемврийче в темата,добре дошло.
Момичета,много ви благодаря за отговорите,много подробни и пълни,страхотни сте.
Няма като вас .

# 595
  • София
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА SECOND]!!!

Мамчета, при Гала в момента тече някаква рубрика за бременността....Дано е интересно
Ще говорят и за дишането по време на раждането

# 596
Добро утро,

ето малко предложения и от мен:

Дядо Коледа с торбата, декемврийски бебета подава през вратата!

Декемврийски майки горди и щастливи, гушкат своите бебочета красиви!

Снегът навън го няма, но бебчета валят за всяка декемврийска мама!

# 597
  • при моите любими
EEEEEEEE Честито бебче на Second. Да носи само щастие и радости на цялото семейство.

Ще чакам с нетърпение разказа и защото и аз ще раждам при същата лекарка. А кой знае, до 3 дни може и в болницата да се засечем с нея  Praynig  Дано

# 598
Съкровищница, и твоите заглавия много ми допаднаха Hug
 Тази сутрин ще дават свекърите в Денят е прекрасен, ако успеят да пристигнат до студиото изобщо, че ей сега им звънях попаднали в задръстване.

# 599
ЧЕСТИТОоОоОоОо Second ... да ти е живо и здраво бебочето ... newsm32

Общи условия

Активация на акаунт