Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 603
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 305
Здравейте, влизам само да съобщя, че  на 25 ноември в 18,05 ч. се роди със спешно секцио Кристина, 3200 гр, 50 см. Тя е добре, аз се възстановявам.

# 1 306
Здравейте, влизам само да съобщя, че  на 25 ноември в 18,05 ч. се роди със спешно секцио Кристина, 3200 гр, 50 см. Тя е добре, аз се възстановявам.

Честитооооо, чудесна новина! Радвам се, че бебка е добре, да ви е много здрава и да ви радва!

Шоколадче, мислим за теб, мила. Дано да сте добре.

# 1 307

Да ти е жива и здрава Криста!Как мина секциото? Бързо възстановяване!  bouquet

# 1 308
  • UK
Честито, КадровачеHug
Да е жива и здрава!

# 1 309
Благодаря, момечета   bouquet
Секициото мина с усложнения, но вече всичко е зад гърба ми. Малката ни изненада, влязох в болницата предния ден за изследвания и както си вървах по коридора и почнаха да ми изтичат водите, преди това имах разрешение да ям и пия вода, което беше проблем вече, дойдоха докторите и за минути решиха, че почваме, понеже съм с астма и трябваше по-голяма подготовка, но нямаше време и по време на операцията се събудих и получих гърч, но после са ме спасили и приспали наново, имам някои спомени от това, после вече всичко беше наред, вече сме вкъщи и се гледаме.

# 1 310
  • UK
Неприятно, важното е, че сте добре и всичко в крайна сметка е наред. Приятно гледане!  Hug

# 1 311
Благодаря, момечета   bouquet
Секициото мина с усложнения, но вече всичко е зад гърба ми. Малката ни изненада, влязох в болницата предния ден за изследвания и както си вървах по коридора и почнаха да ми изтичат водите, преди това имах разрешение да ям и пия вода, което беше проблем вече, дойдоха докторите и за минути решиха, че почваме, понеже съм с астма и трябваше по-голяма подготовка, но нямаше време и по време на операцията се събудих и получих гърч, но после са ме спасили и приспали наново, имам някои спомени от това, после вече всичко беше наред, вече сме вкъщи и се гледаме.
     Ти си герой Кадроваче!Важното, че всичко е зад гърба ти и сега си щастлива мама!

# 1 312
Здравейте на всички. Досега не съм писала, а само съм чела темите из форума.
И аз бях в клуба на кървящите, като в началото беше леко розово зацапване, след 2 дена се засили и когато отидох на лекар се оказа, че правя спонтанен аборт. Казаха ми на следващия ден сутринта да отида в някоя болница и да ми направят кюретаж.
Вечерта имах ужасни болки, но изкарах до сутринта, когато отидох в друга болница и при друг лекар той ми каза същото...и го махнаха.
Стана на 24 октомври и лекаря ми каза, че до 40-тия ден след това трябва да ми дойде. Само че още го няма, въпроса ми е нормално ли е да закъснее повече от 40 дена?

# 1 313
И аз бях в клуба на кървящите, като в началото беше леко розово зацапване, след 2 дена се засили и когато отидох на лекар се оказа, че правя спонтанен аборт. Казаха ми на следващия ден сутринта да отида в някоя болница и да ми направят кюретаж.
Вечерта имах ужасни болки, но изкарах до сутринта, когато отидох в друга болница и при друг лекар той ми каза същото...и го махнаха.
Стана на 24 октомври и лекаря ми каза, че до 40-тия ден след това трябва да ми дойде. Само че още го няма, въпроса ми е нормално ли е да закъснее повече от 40 дена?

Нормално е да не ти се възстанови цикълът досега, ако нямаш други оплаквания, не се тревожи, а изчакай още поне 1-2 седмици. Много съжалявам за случилото се.

# 1 314
  • UK
Съжалавам, SunnyHug
До 40-тия ден е доста ориентировъчен срок. Би могла, ако се притесняваш, да минеш на един ултразвук за всеки случай, ще ти кажат как е лигавицата на матката ти и дали да очакваш скоро. Предполагам всичко е наред. Мисля, че след кюретаж/аборт се полагаше един контролен преглед, не съм сигурна.

# 1 315
  • София
Нормално е. При някои жени идва между 40 -60 дни. При мен след това дори близо година цикъла ми идваше на 40-45 дни.
Съжалявам за случилото се, копирам ти линк на тема, в която можеш да задаваш всякакви въпроси и  да намериш много подкрепа.  Hug

# 1 316
Благодяря ви  Simple Smile

# 1 317
Честито и от мен, да ти е живо и здраво детенцето. А на теб бързо възстановяване, всичко се забравя казвам го от личен опит.

# 1 318
Много благодаря на всички. Преди две седмици бях на контролен преглед и ми казаха, че всичко се възстановява нормално и че е започнала да се образува менструалната лигавица, или нещо такова.

# 1 319
  • София
Много благодаря на всички. Преди две седмици бях на контролен преглед и ми казаха, че всичко се възстановява нормално и че е започнала да се образува менструалната лигавица, или нещо такова.
Ето и линка на темата, за която съм споменала, но съм пропуснала да сложа. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=751332.0 На мен страшно много ми помагаше.

Общи условия

Активация на акаунт