Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 607
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 290
В Майчин дом бих отишла да видя какво ще кажат и какво ще ми предложат. После ако трябва ще обиколя частните болници, но нямам идея как е положението там.
   Аз пък бих те насочила към д-р Велев-Шейново, д-р Чорбова-Вита и Асцендент

# 1 291
не съм ги чувала. с какъв проблем  са ти помогнали?

# 1 292
Изглежда още не си тръгнала за София. Аз не бих се притеснявала за водите, докато не те види специалист, който да потвърди това и да е достатъчно компетентен, за да обсъди положението с теб. Както знаеш, измерването на водите с ултразвук е само приблизително. Какво става с контракциите, минаха ли?

# 1 293
болки имам всеки път при кръвоизлив.

момичета, влизам тук за да ви помоля да ни стискате палци! от утре сме в ръцете на доктор, който вярвам, че ще ни помогне. дано да не направя отново кръвоизлив междувременно, да пристигнем здрави и читави и навреме!  Praynig помогнете ни с добра мисъл за нас!

# 1 294
Стискаме палци.
Кураж, няма да се плашиш, това е най- разумното решение, по- добре да рискуваш с пътуване отколкото да оставиш нещата на самотек.
Късмет.

# 1 295
Шоколадче и аз съм с теб
Кураж сила и вяра
Прегръщам те

# 1 296
  • Точно където трябва
Шоколадче, много те мисля! Стискам лапички!

# 1 297
болки имам всеки път при кръвоизлив.

момичета, влизам тук за да ви помоля да ни стискате палци! от утре сме в ръцете на доктор, който вярвам, че ще ни помогне. дано да не направя отново кръвоизлив междувременно, да пристигнем здрави и читави и навреме!  Praynig помогнете ни с добра мисъл за нас!

Е, хайде, дано всичко да е наред! Радвам се, че сте намерили кой да се грижи за бременността ти. Явно контракциите предизвикват кървенето, но ще зарасне, дай Боже. След като родих втория си син, вече вярвам, че всичко е възможно.
Аз лично вярвам в плодолечението и съм убедена, че едната седмица, която изкарах на плодове и вода в началото на последната си бременност, решително помогна, за да се закрепи бременността и да понамалее кървенето, но не искам да налагам убежденията си на никого. Както и да се храниш обаче, приемането на повече плодове всеки ден ще помогне и за околоплодните води.

# 1 298
И аз стискам палци  Hug Hug

# 1 299
не съм ги чувала. с какъв проблем  са ти помогнали?

Shockedд-р Румен Велев е зам.-директор на Втора АГ болница "Шейново".!Специалист по ПАТОЛОГИЯ в гинекологията и то на международно ниво! Той ми следеше първата бременност, а при д-р Чорбова раждах.При първата бременност нямах проблеми, освен едно прокървяване, но при тези двама гинеколози винаги е опашка от пациенти, защото са много добри специалисти с дълъг стаж и опит, не е въпросът да са ми помогнали лично на мен в нещо конкретно, а че на много са помогнали и са имена в гинекологията....Както и да е би трябвало вече да си отишла на лекар и да са взети мерки.Пожелавам ти много здраве и бебегушкане по-късно!  bouquet

# 1 300
Велев и Чирбова ги познавам по неприятен повод
За велев знам че е сеахотвн специалист и човек Simple Smile
Шоколадче дано си при добър наистена ,важното е че си в София
Тък вярвам ще намерят причината и овладеят проблема

# 1 301
Стискам палци и ще мисля за теб, преди време и аз поех риск за пътуване и това ме спаси, дано си намерила кадърен доктор и всичко да се оправи Hug

# 1 302
благодаря ви много, момичета!   bouquet

за плодовете и аз съм на същото мнение.

# 1 303
  • UK
Шоколадче, как се развиват нещата, как мина пътуването, какво казва докторът в София, потвърди ли намалелите води, кървенето продължава ли?

# 1 304
благодаря ви много, момичета!   bouquet

за плодовете и аз съм на същото мнение.
Да, в крайна сметка, при кой лекар отиде и какво каза той?

Общи условия

Активация на акаунт