Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 616
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Mademoiselle Chocolate в кой град си?

# 1 276
  • UK
Как ще те изпишат, като продължаваш да кървиш? Не споменаваш нищо за следящия те гинеколог, какво казва и те съветва той?

# 1 277
Надявам се, че си добре. Напоследък нищо не пишеш за контракции. Ако те са спрели, вероятно и отлепването ще заздравее. Трябва обаче по-продължително време да ти вливат медикаментите. Имам чувството, че вчера те приеха в болница, и как така те изписват толкова скоро и без да са решили проблема? Много съм озадачена. От личен опит знам, че поне в София има отлични гинеколози, които правят всичко, което е по силите им, за да помогнат. Не всички са такива, но ги има.

# 1 278
повече от седмица стоях. кървенето не е от отлепване, но не могат да разберат от какво е. и да стоя там и да не стоя, не може да ми се помогне. всяка нощ съм с кръвоизлив.

# 1 279
Шоколадче, от кой град си? Какво значи, че не знаят от какво е, не могат да помогнат?! Те като не знаят- лекарите, ти от къде да знаеш и въобще какво да правиш?!
Как може така да те оставят на произвола?!

# 1 280
Елена, не знаят хората, това е. не ме оставили, утре пак съм на преглед,  пия всичко възможно, което може да се пие. но като не се знае причината, няма как да се премахне следствието.

всяка нощ започва кръвоизлив, всеки ден спира. питам се дали ще ме бъде изобщо...

# 1 281
  • UK
Как си, Шоколадче, има ли развитие, как изкара уикенда? В болницата поне след толкова прегледи, пола поне казаха ли ти? Simple Smile Знаеш, че всеки един нов ден за плода е една малка победа, нали?  Hug

# 1 282
на последния преглед не се видя отлепване, но забелязаха намалени води.

# 1 283
  • UK
И въпреки това не те оставиха в болницата да те наблюдават, така ли? Вкъщи си сега и нищо не правиш, чакаш?

# 1 284
  • София
Колко намалели? какво казаха? Кървенето как е? Ако е спряло! палИ гумите към София...или поне се консултирай с някой лекар дори по телефона какво да правиш. Дано всичко се оправи! Hug

# 1 285
намаляло е, но не спряло. за софия се гласим, но още не съм сигурна къде. препоръки???
не са ме изписали, но се страхувам, че грешките се задълбочават.

# 1 286
  • UK
В Майчин дом бих отишла да видя какво ще кажат и какво ще ми предложат. После ако трябва ще обиколя частните болници, но нямам идея как е положението там.

# 1 287
  • София
В Майчин дом бих отишла да видя какво ще кажат и какво ще ми предложат. После ако трябва ще обиколя частните болници, но нямам идея как е положението там.
От тях с 16 ръце клиниката на -др Стаменов- Надежда.

# 1 288
намаляло е, но не спряло. за софия се гласим, но още не съм сигурна къде. препоръки???
не са ме изписали, но се страхувам, че грешките се задълбочават.
Какво, пак ли те приеха? Нали те бяха изписали? Аз не мога вече да давам препоръки, защото в Майчин дом бях в началото на третата си бременност, през 2002 г., а в Шейново - в края на същата бременност през 2003  newsm78 т.е. информацията ми е много стара. Моята позната с отлепването беше лежала с месеци в Шейново, накрая й направиха секцио - за всеки случай, и беше много доволна от д-р Богословова и от целия екип. Аз също имам прекрасни спомени от д-р Богословова.
В Майчин дом мизерията беше страхотна, но имаше добри лекари. Там бях само една седмица, та не мога да говоря, пък и беше отдавна. Имаше бременни от цялата страна, които бяха престояли доста дълго и бяха доволни.
Някои отлепвания не се виждат, особено с допотопна техника като родната. В интернет е пълно с истории на бременни с отлепвания и кървене от втория триместър, които износват и раждат благополучно децата си. Важното е да нямаш контракции, ако матката е спокойна, всичко ще зарасне.
Непременно иди в София и съм сигурна, че ще ти обърнат внимание. За водите не се притеснявай, на този етап е рано да се правят изводи, пък и отново зависи кой гледа и с какъв апарат.
Абсолютно съм оптимист, но се постарай да получиш най-добрата възможна помощ.  

# 1 289
най много се страхувам за водите. на добър апарат ме гледат, но не казват индекс. въпросът е кой и какво гледа.
и от пътя ме е страх. ами ако го довършим?

моля за тел на стаменов, сигридов и който още искате да препоръчате!
утре сутрин искам да опитам да намеря доктор, който да ме поеме и да тръгваме.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 22:00 от Mademoiselle Chocolate

Общи условия

Активация на акаунт