Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 424
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 605
Да ви споделя колко съм изумена. След 5 теста с бледи втори черти (направени след 5 дена закъснение,а на 6-я получих кървене),днес ми излезнаха резултатите от кръвния тест- 2,04...Което е отицателен тест,защото е по-малко от 5...чудя се дали има смисъл да правя нов...

вчера бях написала съобщение за предни ти отг. но сега видях че си седи така и не съм го изпратила, та и аз си мисля, че след като е имало кървене просто организма го е изхвърлил.. и на мен ми се е случвало да ми покаже бледа 2-ра чертичка от обикновен тест където върви с тестчета за овулация и до ден-два да ми дойде.. Но реално по-точно от кръвен тест няма...

# 1 606
Да ви споделя колко съм изумена. След 5 теста с бледи втори черти (направени след 5 дена закъснение,а на 6-я получих кървене),днес ми излезнаха резултатите от кръвния тест- 2,04...Което е отицателен тест,защото е по-малко от 5...чудя се дали има смисъл да правя нов...

вчера бях написала съобщение за предни ти отг. но сега видях че си седи така и не съм го изпратила, та и аз си мисля, че след като е имало кървене просто организма го е изхвърлил.. и на мен ми се е случвало да ми покаже бледа 2-ра чертичка от обикновен тест където върви с тестчета за овулация и до ден-два да ми дойде.. Но реално по-точно от кръвен тест няма...

Да,напълно съм съгласна  Hug Peace

# 1 607
Здравейте мамчета и бъдещи мамчета!Бях ви писала в 6г.с. че прокървих за няколко часа слабо светло розово течение като отидох на преглед не установиха от какво може да се е получило само предположиха че можело да е от влагалището изписаха ми Утрогестан и Нош-па.Всичко преключи с течението дори много се бях успокоила ходих си на редовни прегледи и доки казваше че всичко е ОК!До вчера когато се прибрах от работа на обят влязох в тоалетната да пишкам и ми спря сърцето newsm45 пак това розово течение все едно беше дежавю пак за един ден и пак небеше придружено с никаква болка.Обадих се на доки каза ако не спре да отида утре и ми увеличи дозата на утрогестана ама то спря а следващият ми преглед е чак на 15.11 този път по малко се притесних но искам да попитам имал ли е някой такива симптоми и ако да от какво са казали че се получава докторите.Благодаря предварително за отговорите.
Пропуснах да кажа че в момента съм в 14г.с.

# 1 608
Здравейте мамчета и бъдещи мамчета!Бях ви писала в 6г.с. че прокървих за няколко часа слабо светло розово течение като отидох на преглед не установиха от какво може да се е получило само предположиха че можело да е от влагалището изписаха ми Утрогестан и Нош-па.Всичко преключи с течението дори много се бях успокоила ходих си на редовни прегледи и доки казваше че всичко е ОК!До вчера когато се прибрах от работа на обят влязох в тоалетната да пишкам и ми спря сърцето newsm45 пак това розово течение все едно беше дежавю пак за един ден и пак небеше придружено с никаква болка.Обадих се на доки каза ако не спре да отида утре и ми увеличи дозата на утрогестана ама то спря а следващият ми преглед е чак на 15.11 този път по малко се притесних но искам да попитам имал ли е някой такива симптоми и ако да от какво са казали че се получава докторите.Благодаря предварително за отговорите.

Пий си стриктно нещата както ти е казал лекаря и всичко би трябвало да бъде наред! Иначе съм чувала за подобни случаи да се кърви.. А като знам аз как кървях в началото на 7-ми месец зле ми става сега (обилно, червена кръв със съсиреци, 5 дена. Като на 5-тия почна да става кафеникаво и спря! Бях се побъркала.. и през това време 3 дена не ставах от леглото, бях в болница и дори се изхождах в/у подлога само и само да не се става...) ... Лежи повече, не вдигай тежко, не се напъвай (дори прахосмукачката не вдигай!) абсолютно нищо! Ако трябва излез в болничен, но не се преумовявай, и колкото се може повече стой легнала.

# 1 609
Здравей, аз имам пидобен проблем. От едно известно време получавам кървене. Един от дните беше много обилно. Веднага се обадих на доктора и той ме изпрати в клиниката. Хоспитализираха ме, видяха ме на ехограф и според дежурната докторка всичко беше наред. Вече 5 ден кървенето спира, след няколко часа отново леко прокървявам. На един от следващите прегледи друг дежурен доктор видя, че имам отлепяне на плодният сак, поради което е и кървенето. Много ме е страх, моля се всичко да се нареди по най- благоприятния вариант а мен. Да добавя, че съм в 7 седмица.
Така,че моят съвет е да не чакаш, а ако нямаш възможност да отидеш веднага на доктор , то лягай и ставай само за тоалетна.

# 1 610
Здравейте момичета,включвам се и аз с моя проблем.Живея в чужбина. Преди седмица получих оскъдно кафяво течение,което продължи цяла седмица и след това премина в ярко червено. Двата ми теста за бременност бяха +.Ходих на док,гледаха ме,на видеозона се виждаше само плодния сак но без ембрион.Док каза че или съм в мн ранна бременност или става дума за абортус инкомплетус.Супер тъпа история.#Cussing outПрибрах се,поплаках си...Оня ден имах яки контракции които приключиха за един час и след това светла кръв.Ок, реших че съм загубила бебо,примирих се...днеска пак това течение но само когато ходя до тоалетната.Ходих на втори гинеколог,той ми взе кръв и сега чакаме резултати. Щели да изследват хормона който доказва "евентуална" бременност. Док каза, че кървенето при някои жени не означавало нищо и да не се паникьосвам.Гърдите са ми ВСЕ така подути, ходя често до тоалетна и имам усещането че имам топка там долу...вече не издържам. Не знам кво ми е а това чакане ме убива!Док даде надежда че бебо може да е мн малък та затова да не се вижда примерно ако съм в 4-5та седмица...Лошото е че ако се окаже, че съм загубила бебо ме чака Кюретаж. Самата помисъл за това ме плаши до смърт! Cry

# 1 611
Хмм, забравих да кажа че от седмица ме сложиха на "постелъчен режим".Докъто не ми излезнат резултатите в петък трябва да лежа.Док каза че даже ще ми продължи "боледуването" и следващата седмица... #Crazy newsm78 #2gunfire

# 1 612
Лошото е че ако се окаже, че съм загубила бебо ме чака Кюретаж. Самата помисъл за това ме плаши до смърт! Cry
Това изобщо не е задължително, лекарите ще преценят дали е нужно. Ако кървенето се засили, по-добре да отидеш до болницата за преглед.

# 1 613
Ми кървенето не се засилва.Само когато ходя до тоалетната- истече и толкова...но продължава вече трети ден.Чиста кръв, няма парцали,не мирише,не ме боли нищо НО забелязах нов проблем-температура!:2gunfire:#Crazy newsm78. Винаги следобед и никога повече от 37.2.така е час-два и после спада на 36.5.Кво е това чудо?!Утре ходя отново на док и умирам от страх за диагнозата.Rolling EyesДано да се види ембрионът вече! (Ако има такъв вьобще).Първа бременност ми е и се надявам да не е кухо яйце...щото на предния преглед-понеделник видяха плоден сак но празен... Rolling Eyesа се предполага да съм в 6та седм но док каза при нередовен цикъл не се изключва и възможността да съм в някакъв мн по-раннен стадий.Стискайте палци!    Praynig

# 1 614
Ми кървенето не се засилва.Само когато ходя до тоалетната- истече и толкова...но продължава вече трети ден.Чиста кръв, няма парцали,не мирише,не ме боли нищо НО забелязах нов проблем-температура!:2gunfire:#Crazy newsm78. Винаги следобед и никога повече от 37.2.така е час-два и после спада на 36.5.Кво е това чудо?!Утре ходя отново на док и умирам от страх за диагнозата.Rolling EyesДано да се види ембрионът вече! (Ако има такъв вьобще).Първа бременност ми е и се надявам да не е кухо яйце...щото на предния преглед-понеделник видяха плоден сак но празен... Rolling Eyesа се предполага да съм в 6та седм но док каза при нередовен цикъл не се изключва и възможността да съм в някакъв мн по-раннен стадий.Стискайте палци!    Praynig
Винаги съм имала лека температура, втрисане и силна зиморничавост при ранна бременност, даже по едно време по това познавах, че съм забременяла. Стискам палци за утре!

# 1 615
Значи случи се точно това от което се опасявах!Загубила съм го!Хормона още е висок HCG:1552 и ако не спадне-абразио!Благодаря за подкрепата мили мами и се надявам следващия път да се включа с добри новини. Желая на останалите лека и безпроблемна бременност!

# 1 616
kiki  Hug Всичко ще бъде наред следващия път!  Hug

# 1 617
Момичета пак прокървих този път е тъмно кафяво имаше и едно съсирече страх ме е днес е неделя какво да правя?

# 1 618
Отиди на лекар да те види,какво като е неделя,няма ли дежурни,обади се и на твоя АГ.Дано всичко е наред.

# 1 619
Момичета пак прокървих този път е тъмно кафяво имаше и едно съсирече страх ме е днес е неделя какво да правя?
Обадих му се каза че няма страшно да си пия лекарствата и наистина пак спря на същия ден.Попита ме дали нямам болки а аз наистина нямам това явно е от значение.На 15.11 съм на преглед каза че няма нужда да ходя по рано тогава ще го питам от какво кърва и ще пиша!Дано да не кървя повече!!!

Общи условия

Активация на акаунт