Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 556
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 410
Нашата битка завърши, моето ангелче е вече на небето. Пожелавам всичко най-хубаво на всички мами и никой да не преживява такова нещо. Весели Празници!

Безкрайно съжалявам, скъпа. Понякога думите са безсилни. Бог да ви даде сили, за да продължите напред!

# 1 411
  • UK
Съжалявам много, мила, бъдете много силни!

# 1 412
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Нашата битка завърши, моето ангелче е вече на небето. Пожелавам всичко най-хубаво на всички мами и никой да не преживява такова нещо. Весели Празници!
Съжалявам, Съни,
Пожелавам ти бързо въстановяване и вяра в доброто! От каквото ни е писано не можем да избягаме и то ни прави по- силни!
Прегръщам те силно и в мислите съм си с теб  Hug Hug Hug Hug Hug

# 1 413
  • София
Съни, много съжалявам. Прегръщам те, бъди силна.  Hug spoko

# 1 414
  Ооо, Съни, много, много съжалявам! Дано през Новата година те сполети нова бременност с бебегушкане! А сега -горе главата, не се предавай!

# 1 415
  • Навсякъде и Никъде
 Praynig

# 1 416
Благодаря ви момичета!!! Hug

# 1 417
Съни, много прегръдки  Hug Hug Hug В такъв момент думите са излишни...  Confused

# 1 418
Здравейте и от мен моята история е доста дълга и ще започна от начало. На 22.12.13 беше последната М. Върви около 7 дена. На 3.01.14 имаше акт. На 6.01 кафеникаво зацапване на 8.01 отнво се появи кафеникавото зацапване. Притесних се и се обадих на генеколога ми и той ми каза че може да съм бременна при което реших да направя тест и той беше полужителен. На следващия ден реших да повторя теста тъй като ми се стори странно 5 дена след акта да ми покаже + и пак беше полужителен. Док ми назначи час за 16.01 но на 12.01 прокървях сериозно отидох в АГ болница гледаха ме на обикновен и вагинален ехограф нищо не видяха и ми казаха да направя кръвен тест и да пия Дуфастон и ношпа . Направих и кръвния резултата е 1164.00 . Много се притеснявам и се моля всичко да е наред  Cry

# 1 419
  • София
Да се включа и аз по темата, пък може тук да намеря отговор на моите терзания.
Бременна съм с първо дете в 26 гест. седмица, спонтанно забременяване. Преди седмица прокървих еднократно с много  бледорозова кръв и изхвърляне на по-голям съсирек. Веднага постъпих в болница за лечение.
Направиха ми изследвания и прегледи (резултатите бяха в норма), нямах разкритие. Предположението на лекарите беше възможно леко отлепяне на околоплодния сак. Досега не съм имала такива проблеми, но никой не дада гаранция че няма да се случи отново до края на бременността  ooooh! .
Преди месец по своя инициатива чрез ЛЛ си направих изследване на фибриноген, чиято стойност беше 579 dl/ml при референтни стойности 200- 400.
Възможно ли е тази висока стойност на фибриногена да е причина за образуването на съсирека?
Обсъдих това и с АГ-то, но засега той не препоръчва приемането на препарати за разреждане на кръвта! Иначе контролният преглед на ЖК показа, че бебето е здраво и се развива много добре.
Ако някоя от вас е имала подобен проблем, моля, нека сподели, да обменим мисли и размилси по въпроса!

# 1 420
  • София
Нормално е фибриногенът да е висок при бременност. Едва ли е причина за съсирека. Лекарите какво обаснение дадоха?

# 1 421
Здравейте и от мен.Преди пет месеца направих спотанен аборт в осма седмица.Не се наложи оперативна намеса.В момента ми е петият цикьл след аборта и имам много силни болки,придружени от големи съсиреци.По принцип нямам болезнен цикъл.След аборта през всеки цикъл имах съсиреци,но това е пети месец,а и тези болки?
От два месеца подновихме опитите за бебе,но преди да ми дойде този месец си направих тест и е отрицателен.Да искам ли да ми се направят някакви изследвания?

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 02:38 от fani1978

# 1 422
Здравейте и от мен.Преди пет месеца направих спотанен аборт в осма седмица.Не се наложи оперативна намеса.В момента ми е петият цикьл след аборта и имам много силни болки,придружени от големи съсиреци.По принцип нямам болезнен цикъл.След аборта през всеки цикъл имах съсиреци,но това е пети месец,а и тези болки?
От два месеца подновихме опитите за бебе,но преди да ми дойде този месец си направих тест и е отрицателен.Да искам ли да ми се направят някакви изследвания?

Трябва да обсъдиш проблема с гинеколог. Може да има връзка с аборта. Не бързайте с новите опити, преди да си сигурна, че всичко е наред.

# 1 423
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

Трябва да обсъдиш проблема с гинеколог. Може да има връзка с аборта. Не бързайте с новите опити, преди да си сигурна, че всичко е наред.
Споделям същото мнение, посъветвай се с гинеколог.

# 1 424
  Първо не бързай да подновяваш опитите преди да си сигурна, че си ОК, но това, което разказваш, не ми се струва в реда на нещата....най-добре да отидеш на гинекологичен преглед и може би ПРИ ДРУГ АГ -специалист, за всеки случай и той ще ти назначи евентуално изследвания....

Общи условия

Активация на акаунт