Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 208
  • 693
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте  Party Ние сега се връщаме от консултация.Тежим 6770 кг. и сме високи 64 см. Биха ни ваксините и му дадох сиропче и сега спи.Дано да ги мине леко.Пак нищо не ни казаха да пием за коремчето.
Мира да кърмя го и днес ще си сваря копърче да пия.Дано да го облекчи.
За захранването каза,че ако бебето е добре се почва от 5 месец с плод,а от 6 със зелечук.Та на нас ни е рано още.
за пишката каза,че тук не ги забелвали,ами ако на някое дете до 6 годишна възраст не с е забелила сам,то тогава я оправят.Ние какво направихме не зная.От едната страна седи като сцепено.Може ли от едната страна да се забели повече от другата  newsm78 Ох,ама така ме е страх.Ние се къпем през вечер,че и кожата на бебо е много сухичка и сапун не използвам,само понякога шампоан,че сме с буйна коса  Laughing Иначе омазнявам всеки ден  Peace
за сядането каза ми 6 или 7 месец. На мен ми се струва бая късничко,ама щом така казва  Peace

# 376
  • Тук и сега
Здравейте и от нас! Ейййй, много ми липсвахте. Известно време нямах възможност  да влизам, та не знам кога ще смогна да ви изчета. Днес ставаме на 5 месеца. Станали сме много палави, лапаме си почти пръсчетата на крачетата, въртим се по креватите, не искаме легнали, не искаме полулегнали, само седнали и прави. Ако може някой да ни носи постоянно и да клюкарстваме още по-хубаво. Обожаваме кака и като се прибере от детска настъпва една еуфория, едно кикотене, направо ми се пълни сърцето. Не сме захранени още, на кърма сме. Един път и дадох три лъжички пюре от морков, но същата вечер пих червено винце и на другата сутрин имаше малки пъпчици по лицето, та се уплаших, че не знам от какво е и повече не съм понечвала с пюрето. Живот и здраве след Нова Година. Много я мъчат зъбките милата, но ми се струва, че са още далеч да избиват. Само пъха юмруци и чесалки и постоянно мрънка.

Диването, ще има ли място в Коледния колаж и за нас. Ако да, кажи къде да ти пусна снимка на Божидара. Междудругото, суперски е, евала, за което.

Якова, честито зъбче! Дано по-лесно да излизат останалите.

На нас Дядо Коледа ще ни донесе проходилка. Пък дано се родим с нея, че нито активната гимнастика, нито шезлонга помагат вече. Само че засега ми се струва че и рено за нея. Някакси в кръста не ми се струва толкова стабилна и много се клатушка.
Ушенцето, дясното, и ние го подръпваме често и ровим понякога в него, та и аз се притеснявам да не би като я къпя и да и влиза вода в ушите и да я дразни после.. Защото съм сигурна, че вода и влиза, но не знам доколко е притеснително и дали е проблем.

# 377
Маритка супер сайтче  Heart Eyes май намерих отговора на нашето целонощно кърмене   Crazy За килцата аз пък като гледам май повечето бебоци вече са над 7 кг.Ама доки казва,че сме добре.
Мързел Честита месечинка  Heart Eyes Да сте живи и здрави с весели и усмихнати  Hug

# 378
Здравейте и от нас с Алекс,

да се отчетем , че вчера бяхме на консултация...вече сме 7300 кг и 68 см, качил е 1 кг и 3 см . Сложиха му и двете ваксини, плака малко и спа малко повече този път, не вдигна температура, но на мястото , където сложиха Синфлорикса сега има топче.
Какво правите за да се махнат тези топчета? Слагах вчера цял ден и през ноща компреси....

# 379
Криса аз не съм мазали с нищо.Топче имахме предния път само на едното краче и седя доста време,но с нищо не съм мазала.Не зная,то може би си е нормално.Така си мисля  newsm78

# 380
Мързел честита месечинка  Heart Eyes
Криса ние слагахе компреси със спирт и вода 1:1, дано бързичко да ви мине  Heart Eyes

# 381
На мен Христов в Бургас ми каза за проходилка след 8-ми месец,навършен.Иначе аз преди 3-4 дни гледах проходилки и забелязах,че са 6+ на чико някакви.Марио и той е все на ръце,рядко се заиграва сам в шезлонга и то най- много за 20-30 минути и му омръзва,а да си лежи в кошарата без да е заспал максимум 5-10 минути.Иска да седи или прав на коленете ми затова обмислям да му купя бънджи или проходилка за нова година newsm78

# 382
  • София
Ivalina82, мерси за отговора. Така ще правим и ние - изглежда ми логично да започвам банята с пишока и да изплаквам с чиста вода след това. Ама голяма поддръжка изискват тия момченца, бе! Сладкишите на мама.

Марита, ние се вписваме в описанието на скока на растеж в 19-та седмица: хаотичен режим на сън, яде по-лошо, лесно се разсейва, развитието изглежда спряло. Много ми хареса това че започва да разбира първите думи. Бебето ще започне да ни разбира преди ние него!  Laughing

murzel, честити ви 5 месеца!

# 383
  • Stavanger, Norway
Абе момичета, на вашите бебоци газоветемиришат ли? Малчо от няколко дена пръцка много и мирише  newsm78 Днес ще питам и педи като отидем да видим какво ще каже и за това  Thinking

# 384
  • в Кошера
Tyra, на кои марки вземаш картофено пюре, че аз не съм срещала пюре само от картоф newsm78.
 newsm78

Семпер имат финни картофи.
Иначе съм вземала в комбинация с моркови, защото тях ги яде, но уви...

# 385
  • Бургас
Мързел честита месечинка.
Аз като стане на 5мес ще я пробвам за проходилка,тя ще си покаже дали я иска.
Krisa,браво на бебчо,много добре наддава,голям красавец е той.
Честито на бебенцето на Якова за зъбчето,беличко и здравичко да е!

# 386
  • Тук и сега
Абе момичета, на вашите бебоци газоветемиришат ли? Малчо от няколко дена пръцка много и мирише  newsm78 Днес ще питам и педи като отидем да видим какво ще каже и за това  Thinking

Цветулке
, мирише и още как. Аз и казвам, че по всичко прилича на баща си, дори и по това Laughing И на звук, и на мириз го изкарва същото.  Wink

# 387
Цитат
И на звук, и на мириз го изкарва същото.
  Joy И при нас понамирисва понякога, особено ако е преди да се облекчи Simple Smile

Марита вярно яко сайтче - успокоително ми подейства. И ние сме на 19тата седмица. Само дето там всеки период може да продължи толкова дълго, че да се застъпи със следващ и ... ние да му мислим.
А килцата на 9ти миналия месец са били 7900. Но аз гледам в една книжка тук една таблица, според която не е наднормен  за височината си 67см (но на там върви де  Joy ) Въпреки това не ми дреме особено. Мен родителите ми все ми набиваха като малка,че съм дебела и сега съм с комплекси заради това. А това, че хората щели да му се подиграват(мъж ми се притесняваше от това), но те хората винаги ще си намерят за какво да се подиграват. Решила съм да го харесвам такъв, какъвто е и толкоз. Лекарката и тя вчера му викаше, че е сумистче Simple Smile Но мен вече не ми дреме за това Simple Smile А и гледам си е позагубил апетита - почти не яде последните дни. Ако беше слаб щях да се притеснявам, а сега съм си спокойна. Абе те си знаят бебетата от какво и кога имат нужда. Уф, че дълго стана...

# 388
Клото, много ти благодаря!. Направо видам светлина в тунела. Мойта глезла и днес я пробвах с цедена кърма и пак не ще шише. Мисля, че 3 номер биберон и е добре (на 2 се нервеше в случаите, в които благоволи да пие и й взехме 3). С лъжичка изяде 40мл кърма и 40 мл кърма+чаена лъжичка оризова каша.

Благодаря на всички за съветите и милите думи!

Ади, аз от 12 годишна съм с Хашимото и от тогава съм при енгокринолог-педиатър (педиатрията на Иван Гешов 11). Сега ме преглежда в часна болница, че в педиатрията не ме щат  hahaha Аз и имам доверие, защото ч познавам от много време и знам, че не бута хормони и супресанти за щяло и нещяло. А и беше сред лекарите, които ме подкрепяха като планирахме бебето. Тре и за Хашимото разправят, че не можеш да имаш деца ама мойта кукла стана на третия опит  Heart Eyes Иначе не съм съгласна да спирам да я кърмя. Не, че няма какво да яде - АМ колкото искаш ама то ми е инатче и се дере като звяр ако не му давам да суче  Mr. Green Бързо да оаздравявате!

Мързел, честитта месечинка! Здрави и палави  Heart Eyes

Проходилка имаме активна - нещо като играчка за бутане. Тя е за 9+. Аз не харесвам паяци - да си седне вътре удобно, да си се отпусне, ми направо и една бира да сервирам  beer

За ушичките - ми и ние си ги дърпахме като ги намерихме. Ния като си намери нещо и го дърпа  Mr. Green Сега си дърпа крачолите и връзките на терличките  Mr. Green

Маритка, ние на 24.11 бяхме 7 950 г и 67 см. Нема се пУашиш като проходи ще отслабне Simple Smile

# 389
Стоун точно така  Peace Не трябва да ти пука от хорските приказки.То човек ако е дебел те се подиграват,ако е слаб пак се подиграват.Така че, аз съм казала,че не робувам на хорските приказки.Да са ни живи и здрави дечицата,то така ще са,едно по-пълни,други по-слабички  Heart Eyes Пък и като проходят всички деца отслабват  Peace Много сте сладки на снимката  Heart Eyes
Якова Честито зъбче! Да е беличко и здравичко и много да краси усмивчицата на малката принцеска  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт