Ние сега се връщаме от консултация.Тежим 6770 кг. и сме високи 64 см. Биха ни ваксините и му дадох сиропче и сега спи.Дано да ги мине леко.Пак нищо не ни казаха да пием за коремчето.
Ох,ама така ме е страх.Ние се къпем през вечер,че и кожата на бебо е много сухичка и сапун не използвам,само понякога шампоан,че сме с буйна коса 
.
Днес ще питам и педи като отидем да видим какво ще каже и за това 
И при нас понамирисва понякога, особено ако е преди да се облекчи 
) Въпреки това не ми дреме особено. Мен родителите ми все ми набиваха като малка,че съм дебела и сега съм с комплекси заради това. А това, че хората щели да му се подиграват(мъж ми се притесняваше от това), но те хората винаги ще си намерят за какво да се подиграват. Решила съм да го харесвам такъв, какъвто е и толкоз. Лекарката и тя вчера му викаше, че е сумистче
Но мен вече не ми дреме за това
А и гледам си е позагубил апетита - почти не яде последните дни. Ако беше слаб щях да се притеснявам, а сега съм си спокойна. Абе те си знаят бебетата от какво и кога имат нужда. Уф, че дълго стана...
Аз и имам доверие, защото ч познавам от много време и знам, че не бута хормони и супресанти за щяло и нещяло. А и беше сред лекарите, които ме подкрепяха като планирахме бебето. Тре и за Хашимото разправят, че не можеш да имаш деца ама мойта кукла стана на третия опит
Иначе не съм съгласна да спирам да я кърмя. Не, че няма какво да яде - АМ колкото искаш ама то ми е инатче и се дере като звяр ако не му давам да суче 

Не трябва да ти пука от хорските приказки.То човек ако е дебел те се подиграват,ако е слаб пак се подиграват.Така че, аз съм казала,че не робувам на хорските приказки.Да са ни живи и здрави дечицата,то така ще са,едно по-пълни,други по-слабички
Пък и като проходят всички деца отслабват
Много сте сладки на снимката 
Препоръчани теми