Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 207
  • 693
  •   1
Отговори
# 390
Ние почнахме да ядем през 3 часа през нощта. Какво е това чудо не знам, 4 месеца не е яла през нощта, даже когато беше на няколко дни  ooooh! ooooh! ooooh!

Оххххх  ooooh!
Какви ти три часа, вече се моля не за по 5-6 часа нощен сън без прекъсване, ами за поне три часа да дремне та и аз да успея да си почина.
От около месец започна да се събужда нощем през 2 часа, даже понякога и час - час и половина  ooooh! А как се хвалех преди време, че моето човече се събужда само в 3 и после чак в 7, какво доживях ......  #Crazy Вода отказва да пие когато е буден, та този вариант даже и не си помислям да му го предлагам Wink
Реших и аз като теб че кармата не му стига и започнах да давам малко картофче. Е, ефекта е 0 - положението си е все същото.
Интересното е че за този месец и нещо и моят организъм взе да привиква към този режим, ама няма къде да ида я. Ако все пак реша да не му дам да яде нощем на моя калпазан, ще ни чуе целият кватал, така че се кърмим през два часа и денем и нощем  Whistling

# 391
момичета забелязахте ли,че в онзи сайт който дадох се броят седмиците от термин,а не от раждането? ми ние май сме 16 седмица по термин,но 18 от раждането......и имаме признаите също! то на мен ми я дадоха тази статия по повод моите собствени притеснения последно време:(

# 392
Маритка ние не ,само че не започваме с 6 на килцата ами бяхме 5.600преди една седмица.Много сме финни.Не мога да кажа обаче ,че е недохранен .Този месец е наддал 600гр.Педиатърката каза че си е добре и да не дохранвам.Аз обаче взех да се притеснявам малко с нашето пише,въобще не му се вижда главичката,даже и леко като дръпна.На баткото още в началото малко се виждаше, и аз леко придръпвах при баня. Лекарката ни каза да не го пипаме ,дано нямаме проблем по нататък.

# 393
  • Stavanger, Norway
Така! Ние се разходихме с кенгуруто до педиатърката. Всичко ни е наред и Алекси е абсолютно здрав. Ушенцата ги дърпа за да ги опознае, и вероятно кат оизтича ушната кал го дразни  леко  Crazy Гърлото е в перфектно състояние, а зъби скоро не се чакат (аз бях убедена, че ще изникнат скоро, ама явно ще си почакам още някой месец  hahaha).
За кг - ние сме 6900 п последни наши замервания и 66см (при педи все го изкарват по-къс, но не му опъват добре крачетата, затова  Naughty)

# 394
  • Burgas
Момичета, кажете какво мога да пия аз за настинка. Положението не е добро а и с малкия трябва да се гледаме. гърлото ме боли, кашлям и имам хрема. Пълен комплект.

Благодаря

# 395
Ади,знам ви аз вас,ама ние сме май рамо до рамо:) освен твоя Ал и моя кой още е на такива кила?

8.400/65 см.  Mr. Green

# 396
  • Stavanger, Norway
zvezdi4ka_bs ето ти няколко неща, които са изпробвани и действат добре и същевременно могат да се прилагат при кърмене:
За гърлото - можеш да си пръскаш Хексорал спрей в гърлото или да смучеш таблетките. Също добре действат и Трахизан таблетки  Peace Ако пиеш и чай лайка ще стане по-бързо Simple Smile
За кашлицата - прави си запарка с босилек сутрин по 1 чаша на гладно. Безотказно действа при кашлица  Peace Може и някой хомеопатичен сироп от аптеката да вземеш Simple Smile
За хремата - е тук трябва особено търоение. Аз напоследък избягвам капките за нос, защото само атрофират лигавицата. Предпочитам да спомагам естествените процеси и като че ли оздравявам по-бързо така. Ползвам крем Низита (става и за бебета  Mr. Green). Овлажнява носната лигавица и я успокоява, като по този начин спомага за по-бързото оздравяване  Peace
Също си купи Цетебе + и Парацетамол  Peace

# 397
  • Burgas
zvezdi4ka_bs ето ти няколко неща, които са изпробвани и действат добре и същевременно могат да се прилагат при кърмене:
За гърлото - можеш да си пръскаш Хексорал спрей в гърлото или да смучеш таблетките. Също добре действат и Трахизан таблетки  Peace Ако пиеш и чай лайка ще стане по-бързо Simple Smile
За кашлицата - прави си запарка с босилек сутрин по 1 чаша на гладно. Безотказно действа при кашлица  Peace Може и някой хомеопатичен сироп от аптеката да вземеш Simple Smile
За хремата - е тук трябва особено търоение. Аз напоследък избягвам капките за нос, защото само атрофират лигавицата. Предпочитам да спомагам естествените процеси и като че ли оздравявам по-бързо така. Ползвам крем Низита (става и за бебета  Mr. Green). Овлажнява носната лигавица и я успокоява, като по този начин спомага за по-бързото оздравяване  Peace

Много благодаря Simple Smile

# 398
  • в 1001-та нощ
за буденето нощем  - и ние минахме през това неудобство - тъкмо като стана ан 2 месеца - до 4 се научи да спи по цялал нощ до 5-6 часа, което се изтгляше до 7:30-8ч...и изведнъж апочна да се буди и нощем в 3ч...

обаче мина за 1-2 седмици и сега дори спи до по-късно до към 8:30 - чак не мога да повярвам, но вече седмица сме така

за манекенството и ние скоро бяхме 5800г за около 65 см ....и аз мисля, че изглежда чудесно, дори пусках снимки, ако пмните и педитата считат, че всичко е наред Wink)))

# 399
Ади,знам ви аз вас,ама ние сме май рамо до рамо:) освен твоя Ал и моя кой още е на такива кила?

8.400/65 см.  Mr. Green

хахахаа е....дано не са дебели после:)

а финните не се притеснявайте:) аз зададох въпроса си,защото малко ми се вижда дебеличък моя малчо,та затова.аз предпочитам да наддава малко по-малко и той забавя вече,но...щ видим колко ще забави:)

600 гр е добре! идеално е даже. (

алена,ти няма и за какво да се притесняваш за иолцата.той се роди по-раничко и си е малчо от тогава.това е съвсем наормално сега! той неможе да наддава по 2 кила на месец,за да стигне тия дето се родиха 4 кила:)

моя син се роди 3500гр.на 11.12. сме на консултация и ваксинИ,та ще видим колко е наддал,но аз го меря с мен на кантара и знам приблизитиелно.абе ще стигне 8500 най-малко до тогава...леле да не удари 9 кила,че каши няма да види никога:)

# 400
a.l.e.n.a направо ми е трудно да повярвам, че сте толкова килограми. Много голям изглежда Калоян на снимките Simple Smile

zvezdi4ka_bs прополиса също е хубаво нещо. Аз и мед си ям докато кърмя (даже и с лимон)- не съм имала проблеми. А ето какво казва Мъхеста брада - сега я чета на Калоян: "Против кашлица най-добре помага отварата от еленов мъх. Оставете ги тия изкуствени таблетки и сиропи. Природата е такава съкровищница! И защо растат лечебните билки в нея? Всичките ни беди идват от това, че сме обърнали гръб на природата и използваме някакви си таблетки. В края на краищата и ние сме частица от природата. И даже тази кашлица например, и тя си е природно явление. А естествената кашлица трябва да се лекува с естествена отвара от еленов мъх." - хаха. Много хубава книжка "за деца" Simple Smile
В една друга книжка за родители четох, че четенето на книга спомага за говора на детето и от 3 дни чета на Калоян. Е наистина ефекта е "уау". Няма спирачки това дете - така гука - е и поплаква, но то е от друго Simple Smile.

# 401
хайде сега да помагате...особено немскоговорящите.

тука чета на една мостра каша какво съдържа и си го превеждам някакси на бг,но аз незнам изобщо независимо от езика какво са тези неща. примерно кашата съдържа наред с разните брашна от царевица,ориз и т.н. и нещо като скорбяла от захари/захар...незнам какво е (teilweise in Stärkezucker umgewandelt) и още едно дето не го знам- култура от млечна бактерия(Milchsäurebakterienkultur,B.lactis) и с две думи питам аз има ли в тази каша захар от вредните типове и има ли мляко? защото държа да не приема никакво краве мляко...за подсладителите може да направя компромис,но да не е от бялата захар баш....

# 402

Аз бих добавила Коризалия за хремата - хомеопатично, на мен много добре ми действа. За два дни мина, моите двамцата се тръшкаха още седмица след това.
А за настинки или вирусни другото е осцилококцинум - хомеопатично също.
Може да оставиш лайка малко да се вари и да дишаш парите, много добре действа срещу кашлица.

Дано се оправяте бързо  Hug

# 403
  • Бургас
Едвам смогвам да ви чета, изобщо не спи малката))) Звездичке, бързо оздравяване! Маритка-правилно си превела, кисело-млечна бактерия съдържа, както и нишесте, аз поне така го разбирам (цяла година в Германия и така и не мога да се похваля с перфектен немски-мн. ми е труден)

# 404
(teilweise in Stärkezucker umgewandelt)= частично превръща в скорбяла захар
(Milchsäurebakterienkultur,B.lactis) = Млечно-киселите бактерии култура, B.lactis

google така го превежда Маритке  Peace

Общи условия

Активация на акаунт