Днес бях на ендокринолог (аз съм с Хашимото и периодично проверявам хормоните на щитовидната жлеза), защото последно като си пусках хормони видях, че съм я докарала до хипер функция. Аз сигурно и за това толкова бързо отслабнах, не мога да спя спокойно, все ми е жега и все съм изнервена... Та ендокриноложката ми каза, че трябва да започвам лечение и то ще е опасно за бебето. Каза ми до 2 седмици да спа да я кърмя
и да мина на АМ.
. След 20-30 минути битка и рев се отказах и й дадох да суче. Е суче и направо примира от кеф. Напапа се и си заспа, а беше спала до преди битката. Нямах сили да я пробвам и с лъжичка, но вчера татко й пробва неуспешно. А ако ще я минавам на АМ трябва някак си да се научи да папка от шише или с лъжичка. Започвам вече да се притеснявам. Дайте съвети как да я откажа да суче?

Отбиването е по-трудно за майката, отколкото за бебето, като че ли.
Сега и ако парички преведат - ще е много добре 
Все пак по-приоритетно е твоята принцеса да има здрава майка, която да се грижи дълго за нея. А това с урочасването просто ме застреля. Ти наистина ли вярваш в такива неща 
Ще го оставя сам да си я дърпа и забели
Май няма проблеми с ваксините засега.
. питай в кърмаческия дано помогнат.

От няколко седмици почна първо да яде към 5 вместо чак към 7 както обикновено, след това към 4, вчера в 3 и половина, а тази нощ още в 2 и оттогава на 2.5-3 часа, а опразва всичко и по преглъщането съм сигурна, че доста добре похапва.Препоръчани теми