Щяло да може да урочасва след това. Представяте ли си - казаха ми, че ще си направя принцесата "вещица" 
направо ме уби права честно
аз изобщо не им вярвам на тея "бабини диветини", нито че дрехите нощем не бива да се оставят навън и други глупости...Обаче вярвам в закона на привличането, така че ако ти го вярваш е възможно да се случи, но само защото ти си повярвала, а не защото си я върнала към гърдата... 

таааа... или не ми харесва манджите или ни е рано още
ейййййй ама най хубавите бебенца си имаме бееее.... 

Vinagi uspqva6 da razveseli6 denq mi i da mi opravi6 nastroenieto,razvaleno ot majo mi

Каза, че има ужасно много газове и може би аз съм сгафила с храната...Предписа Биогая и Еспумизан.
Вярно е големичък, но като гледам бебенцата по снимките и те са доста пораснали. Като че ли вече не е по-голям от тукашните си връстници.
. След 20-30 минути битка и рев се отказах и й дадох да суче. Е суче и направо примира от кеф. Напапа се и си заспа, а беше спала до преди битката. Нямах сили да я пробвам и с лъжичка, но вчера татко й пробва неуспешно. А ако ще я минавам на АМ трябва някак си да се научи да папка от шише или с лъжичка. Започвам вече да се притеснявам. Дайте съвети как да я откажа да суче?
Препоръчани теми