Щяло да може да урочасва след това. Представяте ли си - казаха ми, че ще си направя принцесата "вещица" 
направо ме уби права честно
аз изобщо не им вярвам на тея "бабини диветини", нито че дрехите нощем не бива да се оставят навън и други глупости...Обаче вярвам в закона на привличането, така че ако ти го вярваш е възможно да се случи, но само защото ти си повярвала, а не защото си я върнала към гърдата... 

Аз мисля тази пролет да се запиша на шоф.курс,но ще видим..
Отдавна сме на дохранване но винаги първо е бел на гърдата, но вече и това не ще, а и хванах някакъв кофти вирус с кашлица и смуча някаква хомеопатия, колкото да кажа, че се лекувам.
Дано когато се по - очовечи сам да си покаже как да му викат. Брат ми например е Стефан, но дълги години казваше че се казва Тото 
Аз утре съм на консултация и съм решила вече с бой да се разправям с тях.Че ми се къса сърцето като плаче бебо от болка.
Нормално е да си ядосваш и да си притеснена за спирането на кърменето.Но наистина и това не е малко!Важното е да се оправиш и ти,нали!Аз съм сукала 3 месеца,сама съм се отбила
и да-заради кравешкия призход на маслото е.аз тъкмо споделих с една от нашите съфорумки на скайп,че обмислям да си бив масло от кърма
(шегувам се)
избрах му и лично масажиСТКА-та:) 
таааа... или не ми харесва манджите или ни е рано още
ейййййй ама най хубавите бебенца си имаме бееее....
. След 20-30 минути битка и рев се отказах и й дадох да суче. Е суче и направо примира от кеф. Напапа се и си заспа, а беше спала до преди битката. Нямах сили да я пробвам и с лъжичка, но вчера татко й пробва неуспешно. А ако ще я минавам на АМ трябва някак си да се научи да папка от шише или с лъжичка. Започвам вече да се притеснявам. Дайте съвети как да я откажа да суче?
Препоръчани теми