.
/. Няма проблем да е през вечер. На нас уроложката ни каза, че е достатъчно 2-3 пъти седмично да го правим.
. 

И ние сме в отбора на по-нервните бебенца тези дни. Вечер проплаква, а през деня си е някакъв ужас - писъци, рев и само ан ръце
Мнго си дърпа дясното ушенце и чак се притеснявам понякога
От снощи и мен ме наболява гърлото и сега ме човърка, да не би да не е от зъбките ами да го боли просто гърлото
Така или иначе м давам чай лайка с вит. С (така ни лекуваха предния път за болно гърло), но си продължава да го сърби. Явно от зъбките го дразни все пак (обърквам се вече
).
Ха- сега кой е запомнил правилно
И двете бяхме там, ама явно толкова сме слушали. Иначе ортопеда много ми хареса, напълно безплатно го гледах аи на видеозон и каза, че се развива с 1 месец напред
И е напълно здраво хубаво дете
Ха- сега кой е запомнил правилно
И двете бяхме там, ама явно толкова сме слушали. Иначе ортопеда много ми хареса, напълно безплатно го гледах аи на видеозон и каза, че се развива с 1 месец напред
И е напълно здраво хубаво дете 
Важното е, че с мъжа ми сме на едно мнение по тези въпроси
Друго, което каза ортопеда е, че може акоискаме да слагаме бебо в полуседнало положение, подпрян с възглавничка ако е много любопитен и иска да гледа от друг ъгъл. НО, трябва тежеста да се разпределя равномерно, а не да е седнал
Показа ми и едни упражнения за вътрешната част на бедрата, които спомагали да се отпуснат мускулчетата там. бе много внимателен човек беше
От няколко седмици почна първо да яде към 5 вместо чак към 7 както обикновено, след това към 4, вчера в 3 и половина, а тази нощ още в 2 и оттогава на 2.5-3 часа, а опразва всичко и по преглъщането съм сигурна, че доста добре похапва.
, което значи, че й стига кърмата
. Тя по скоро яде доста малко през нощта, защото дреме, но си иска гърдата
. Може просто да иска да чувства близостта на мама
маани я да си говори.проходилка няма да взимам аз.и от това имам ужасен опит.разказвала стм вече.ако искаш пак ще разкажа:) иначе предполагам от когато детето може стабилно и самО да седи може да се ползва.Препоръчани теми