ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 813
  • 571
  •   1
Отговори
# 375
Честито на рождениците!Да са живи и здрави и много късмет в живота им желая!
 bdbaloni

oska много е трогателно това "бичмт" нямам търпение и аз да го чуя!!!
Ama O Mar и ние имахме един такъв период с хапане,но слава Богу беше за кратко.Да се надяваме да не си го припомня.И най-потърпевша беше баба и...най-вкусна и се струваше явно  hahaha

Надявам се вече да няма болнички!

# 376
 newsm59 nbirthday  party023Честит празник на всички пораснали дечица и на именниците днес!!!

# 377
  • София
Оска, дано минават тия вируси бързо и безпроблемно, че аз се наслушах на диагнози и подозрения от всеки екип - различни. Просто еднаквия извод от всички беше, че има в момента вирусни инфекции, които протичат мнооого бавно - т. е. за това Борил има температура толкова време, защото още се бори с вируса. Кръвните му изследвания не говорят за бактериологична, а за вирусна инфекция, макар че специално не са го изследвали. Дори не му взеха секрет от гърлото за антибиотик след като 7 дни не смъкна температура. В момента още има - 37.3. В събота, неделя и понеделник я смъкваше без медикаменти и за това ни пуснаха да си ходим от изолатора, което е някакво "Е" отделение в дясното крило на пулмологията. Преди това от по миналия четвъртък вдигаше веднъж - два пъти на 24 часа до 38.8 и му давахме хексалгин. Другите майки и татковци са в стаи по 3 и по 4 човека всеки с по 1 дете на леглото. Това е когато е пълно де. Нямат си отделни стаи освен в една стая - 5та. В моята стая имаше още 2 легла, но празни заради шарката, заради която всъщност си мислеха, че има температура, но е атипично проявена заради антибиотика. Карантината мина преди 5 дни вече. Минаха през съмнения за какво ли не и накрая ми казаха, че в епикризата били синхронизирали диагнозата с престоя ни. Смятай какви безмозъчни откровения, шеговити.... Утре отиваме пак някъде. Втори ден от тридневния му втори вид антибиотик е и все още вдига. Снощи-37.9 и му дадох панадол, който учудвайки ме я смъкна.

Лека ви нощ от нас - аз нахапаната и той човека с необоснован тонус след 13 дни с вис. температура. Това, че е бесен е единственото което ме успокоява. Пък и май му се връща апетита, който и без това не е голям.

# 378
  • София
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕКЕМВРИЙЧЕТА!
Да са живи, здрави, палави и даряващи радост на близките си!
Оска, развълнува ме!
Ama O Mar стискам палци да се оправи Борил и да не ви се налага да тичате по болници. Така, както си го описала, все едно за моя Коко говориш. Той е изключително палав, не се поддава на убеждаване и си прави каквото иска, а като направи някоя беля взе даже сам да си ходи в ъгъла наказан да стои. Имам чувството, че си казва какво пък толкова, ще стоя малко наказан, ама пък ще направя.... (каквото и да е) ooooh!
Мерките ни са - 11 кг, 82 см.

# 379
Честит рожден ден на 4-те принцеси! Да са живи и здрави и много послушни  newsm59  ura

# 380
Почерпете се виртуално за Рождения ден на Ели Heart Eyes

# 381
Честито на рождениците (на вчерашните също) да са живи и здрави!
 Tada bdbaloni

Момичета да ви се оплача малката е болна  Tired че и аз подсмърчам тука!Вчера имаше лека Т и за всеки случай я заведох да я видят уж навреме!Не стига,че лекарката така ме изгледа,че отивам в събота(на частно) ами и ЦЕК и изписа #Cussing out,което за мен си беше направо излишно-нито има хрема,нито висока Т(пу пу пу) не е и отпаднала...Каза гърлото било леко раздразнено.
Със зор пие лекарства къде гълта-къде плюе не мога да разбера колко е изпила направо ужас

# 382
Честити рожденни дни на всички сладурчета! Пораснаха децата ни! Да са живи и здрави!  Heart Eyes

# 383
  • София
Честито рожденници и рожденнички и със закъснение на Еличка! Усмивки и веселба на всички!
Да оздравява Катерина на н_ди и всички, които подсмърчат да им минава бързо! Борил вече е ок. Остава само на Бромхексин до петък и в понеделник всички сме си по график - ние на работа той на ясли.
Тинитка, просто ще трябва да се пазим докато отмине този период, че аз като не внимавам и съм със синина под окото - центрира ме тамън два пъти на едно и също място с глава - по скулата. Ако пък вземе да се влошава тая работа ще почна да си го връщам! Стефан го е срам да ходи с мен от три дни по улиците, че хората го гледат като насилник Simple Smile
Относно "бичмт" - много е сладко наистина - какъв подарък Simple Smile))). На Борил най-жалните му изречения бяха в болницата. Тъй като не мърдахме от стаята единственото му забавление бяха едни мърляви гълъби, които минаваха сутрин за по някоя троха на перваза и вечер вече му липсваха и ги викаше - "гъбъче, къде си? - пинка - папка? - уте..."
Весело празнуване и на следващите рожденници и техните родители!!!

# 384
Да почерпя за вчерашния ми рожденик - но понеже съм леко неграмотна в компютърно отношение, не мога да сложа торта тука  Mr. Green  Embarassed Затова слагам такава:
  party023

# 385
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ и на тези преди тях Да са живи и здрави   nbirthday

# 386
  • София
Помня носталгично как тръпнехме в очакване по-миналата година по това време, каква оживена и задружна тема беше...
Моля, почерпете се виртуално по случай рождения ден на Лили и моя вчера Hug

# 387
Marleen честит рожден ден и на теб (на патерици  Wink ).Само положителни емоции и много да те слушат принцесите newsm51

# 388
  Честит празник на всички пораснали дечица и на именниците днес!!!

# 389
Марлийн честита ти рожденничка и на теб честито  Wink
Гледам устиска почти до края  леко раждане!
Честито и на другите ни декемврийчета и именниците днес!

Общи условия

Активация на акаунт