ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 812
  • 571
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Черпя за здравето на Борил и за проваленото му празненство вчера! Щастлив и весел да ми е Simple Smile))))

# 391
Норче , жив и здрав да ти е малкия   bouquet А защо да е провален рожденият ден??

# 392
Честит рожден ден на Борил  bdbaloni да е жив и здрав  Heart Eyes

# 393
  • София
Момичета, да се похваля и тук: най-малкото декемврийче в нашето семейство се появи на 14 декември и вече сме си вкъщи. Пожелавам на всички това щастие поне още по един път Simple Smile

# 394
Marleen честито  bouquet Да ви е жива и здрава бебка и много да радва!

# 395
  • София
Марлеен, много щастие и обич да си обменяте цял живот с второто си декемврийче!!! Simple Smile)))

Удис, нямах време да разкажа всички перипетии покрай рожденния ден, то и сега е малко така, но накратко. Разболя се - стандартно - сополи, гърло, но в четвъртък. Казах си - ще го закрепим до неделя и напазарувахме за големия купон, а и заминахме на фирмено парти, а Борил го оставихме на баба му. Той пък се обрина. В яслите му имаше едно - две деца с варицела и набързо решихме, че е това и редуцирахме гостите до 2 семейства карали варицелата. Лекарите казали на майка ми, че обрива е нетипичен - елате утре пак да проверим. Демек на рожденния му ден. Тогава пък, в събота, ни прегря колата в Сандански. Вместо да потеглим рано рано, чакахме майсторите да станат и добре, че работеха в неделя. Закрепиха я, развали се, пак я закрепиха и стигнахме в София да си вземем тортата навреме. (колата си е на ремонт тук, но това е друга одисея) После виснахме в поликлиниката за преглед. Недочакахме отидохме в частна. Обривът се оказа от компрес с мед и вестник (бабешка идея - пак не можах да си отстоя позицията пред майка ми, цял живот ми се качва на главата). И накрая само с най-близките му роднини ядохме торта за 20 човека Simple Smile))) Но пък имаше подаръци и танциии !!
Въобще не стана кратък разказа, но пък то беше такъв ад, че още не мога да го осмисля.

# 396
Marleen, честито бебе! Да е жива и здрава и орисана само с хубави неща  bouquet

# 397
Здравейте майки на пораснали декемврийчета!

Да са здрави и усмихнати всички рожденници, които съм пропуснала! Много да ви радват, много да ви слушат, много сълзи от щастие да пролеете по тях!

Честита дъщеричка на Марлийн! Развълнувах се от новината, наистина бяха много вълнуващи дните около раждането на дечицата ни!
Марлийн, да расте здрава и късметлива малката ви принцеса, да е усмивката, която ще допълни снимката на едно голямо и щастливо семейство!

Ama O Mar, направо си изгорих сладките докато търсих да прочета защо РДто на Борил се е провалило Laughing Ама и вие сте заформили един сценарий - думи нямам!  Laughing
Ама пък със сигурност ще го запомните този ден, нали? Ще е уникален и неповторим!

Надявам се, че липсата на голяма активност в темата се дължи и на предколедната треска - сигурно печете меденки и щолени Laughing
Пожелавам ви вълнуващи предпразнични дни, много да ви помагат малките ръчички Wink

Пуснете някоя снимка да видим джуджетата на дядо Коледа колко са пораснали Grinning
Марлийн, нека принцесата направи светски дебют и при нас Wink

# 398
  • в огледалото на живота
Привет на всички.
Марлийн,честито момиченце,жива и здрава да ви е ,много радост да ви носи и тя и каките покрай нея!Не ще да му е лесно на таткото:с 4 дами има да ви пази... Wink

Маянка,скоро и ти на финала,стискай сега на топло и ще чакаме февруари да ни зарадваш и ти с хубава вест! Peace
Миле-нка,как е малката Деница,слуша ли я Емо?
Болните дечица бързо да се оправят,че да са здрави и игриви за предстоящите празници!
Порастнаха ни дечицата,а с тях и ние растем,да са ни живи и здрави,много щастливи!
Мария е голяма беладжийка,няма ден без емоций с нея,хитрува,прави номера и муцунки въобще купона е пълен!Ето я в стихията си,при нея няма кротко стоене,дори когато спи.... Laughing

И с настъпването на тези вълшебни  празнични дни  Ви  Пожелавам  една прекрасна Коледа,
изпълнена с много приятни моменти
и незабравими преживявания!
Пожелавам Ви една по-щаслива,
весела и изпълнена с обич и успехи нова година!

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 09:13 от devi4ca

# 399
devi4ca голяма сладурана е Мимето (пу пу пу) и какви разкошни къдрички си имате Heart Eyes

# 400
Здравейте,

Честито бебенце на Марлиин. да ви е жива и здрава принцесата!!!  bouquet

Честит рожден ден и на всички пораснали деца  bouquet
Ето я и нашата Димана , толкова е палава, че имам чувството че съм за лудницата, готова, освидетелствана. На ДГ не ходи, гледаме се вкъщи засега. Пролетта ще я пусна.

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 09:36 от Anais

# 401
Марлиин , честито ви ново попълнение .Да ви е жива и здрава и разбира се много послушна. На теб ти желая много търпение и сили .  bouquet
Ama O Mar , има такива дни при всички ни , но жалко е , че се е паднало на рождения ден ...
Иначе нашият Боби расте с гръм и трясък - т.е троши , разлива , тръшка се , сърди се . Общо взето има всички екстри за дете на неговата възраст. Вече е без памперс дори и нощем , има 16 зъба ,които старателно мие и горе долу успешно се храни сам. Бонуса за мен е , че опитва вече да спи през нощта .
Хубави празници , много усмивки и коледни чудеса от мен.   santa2 Nature Snowman

# 402
Здравейте и от мен Simple Smile
Честито на Марлийн, да е жива и здрава и най-малката госпожица!
Честит празник и на отминалите и предстоящи рожденици!!!
При нас всичко е по старому - расте детето и единствено характерчето се променя. Гледаме се вкъщи, че за ясли и градини още не сме се класирали...
Хубав ден и много усмивки!!! Simple Smile

# 403
  • София
Ласи, наистина такъв хаос ни беше около рожденния му ден. Направо не знаех кое след кое следва...Но ще остане спомен!
Удис, права си има и такива дни, има и от другите!

А дано тези празници са наистина щастливи за всички! Много топлина и уют желая на декемврийчетата и на техните семейства!

Девичка, темата грейна празнично както обикновено с пожеланията ти!
Борил и той прави лудории и ни строява. Предимно повтаря "не пипа!", "не, неее, не искамм". Постоянно иска да му пускам филмчета - Мечо Пух наизуст ги знам, "ибкте" - т.е. Немо и 'пуличките" - Bee Movie са хитовете в момента. И все някакви "кунурки" са му в главата, но не става въпрос за нинджите....Гледам да си рисуваме и да си строим кулички, но с това боледуване и неизлизане от месец и половина вече се зомбирахме и двамата пред мониторите...
Тук може да видите импровизирания му Р. Ден.

И ПОЗДРАВ!!

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 09:31 от Ama O Mar

# 404
  • София
Благодаря ви сърдечно за милите пожелания Hug
Снимка ще кача при първа възможност.

Общи условия

Активация на акаунт