И нека Дядо Коледа подари на всеки това, което най-много иска!
Честит празник и на всички именници, които празнуват днес!
Весел празник!

Възхищавам се на смелостта ти да се решиш на трето.Много щастие и усмивки да ти носят и трите девойки
....
....установи,че нямало как да останем само с 2 броя,ама то било голям купон,но най хубавото е,че половината мога да ги върна когато си поискам 
.Всеки ден ни изненадва с нещо ново и много ни забавлява.Не ходи на ясла,мисля да я пускам направо на градина.Още е с памперс(не съм и правила опити да и го махам)
.Отчетох се подобаващо като в отчена
да повдигна малко темата,че съвсем изпаднахме.
,много ни помогна няма що.
На градина не ходим. Слабо си хапва , под норма е с килата, а е и висока. Но жива и здрава да ни е.
това с памперс-говорене ми е леко смешно,може и да греша не съм лекар,но...
Иначе изречения още е доста силно да се каже,че прави казва по 2-3 прости думички.С памперса сме много зле
спря да казва когато има ако,или казва,но отказва да седне на гърнето,а имахме период в който почти не беше акала на памперса казваше си.Много рядко успявам да я уговоря да седне,но и не я насилвам де.Вече си мислех,че само ние сме все още с памперс да не ви казвам как ме гледат някои като им кажа,че е на 2 и още има памперс
все едно е не знам си какво,а да не казвам,че и сме с биба
Всяка сутрин преди ясли го слагам за 15-20 минути на гърне или на седалка и разбира се чака да му сложа памперса за да свърши голямата работа. Успеха е един процент (5 пъти от как стана на 8 месеца).
а вече и малко повече ще е,защото на консултация бяхме преди около 20 дена,ама пък си е и височка де.
на нас само това ни е постижение май...