ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 806
  • 571
  •   1
Отговори
# 405
Честита Коледа, момичета!!! Бъдете здрави, вие и семействата ви, обичани и щастливи!!!
И нека Дядо Коледа подари на всеки това, което най-много иска!
Честит празник и на всички именници, които празнуват днес!

Весел празник!  bouquet

# 406
  • Варна
В тази коледна нощ, изпълнена с много топлина и приятни емоции ви пожелавам: любов, за да изпълва сърцата ви,
приятели, за да има на кого да се доверите,
здраве, за да можете да бъдете истински щастливи! Весела Коледа!

# 407
Честита Коледа момичета,желая на вас и семействата ви,здраве,късмет и много топлина!
Marleen,честито бебче,да ви е живо и здраво HugВъзхищавам се на смелостта ти да се решиш на трето.Много щастие и усмивки да ти носят и трите девойки Hug....
Моят мъж снощи ми заяви,че със сигурност искал още едно само да кажа кога да го почваме,и това след като се оказахме с 4 броя деца в къщи #Crazy....установи,че нямало как да останем само с 2 броя,ама то било голям купон,но най хубавото е,че половината мога да ги върна когато си поискам Joy
Иначе сме добре,Андреа е голяма фурия,не спира да говори и даже вече ми отговаря ooooh!.Всеки ден ни изненадва с нещо ново и много ни забавлява.Не ходи на ясла,мисля да я пускам направо на градина.Още е с памперс(не съм и правила опити да и го махам) EmbarassedСпи между нас,нищо не иска да яде,освен пържоли,кус кус и шоколад.На килограми го докарахме до 10 300кг.Много е бойна,брат и непрекъснато ходи обезобразен,надраскан и нахапан...много се дразнят и карат и едвам ги изтрайвам,но понякога има и мир и любов,макар и рядко  и тогава изпадам в едно умиление... Heart Eyes.Отчетох се подобаващо като в отчена Laughing
Желая на всички весело посрещане на Новата година и много усмивки!

# 408
Честита нова година!!! Бъдете много щастливи и усмихнати и нека тази година ни донесе само хубави емоции!

# 409
Честита Нова Година,момичета!Желая ви много здраве,щастие и усмивки през тази година!

# 410
Честита дъщеричка на Marleen! Живи и здрави да сте и много да ви радват и двете!
Пожелавам на всички ви една хубава година,изпълнена само с хубави преживявания!
Честито на всички именници! Приятен ден! Hug
Да ви се похвалим Започваме ясла от 16ти Simple Smile .

# 411
 Grinning да повдигна малко темата,че съвсем изпаднахме.
Вики си ходи на ясла/силно казано/ ,че е не повече от седмица в месеца там.Поне го научиха да яде сам,стискам зъби и му се радвам и после чистя и преобличам.
Постоянно боледува вече забравих как изглежда некашлящ и без хрема даже за няколко дена беше поспрял малко и ми беше супер странен такъв Mr. Green.
Все още не говори-в тази връзка има ли останали още неговорещи декемврийчета и какво правите по този въпрос?
Ние накупихме книжки и пъзели,мъчим се да рисуваме с него,но общо взето няма особен резултат.
Иначе всичко разбира,но няма никакво желание да повтаря след нас.
Научи част от няколко песнички,но ги пее само като мелодия.
Водихме го на логопед,но той  извади някаква странна теория че това забавяне било основно от това че още е с памперс  hahaha,много ни помогна няма що.

# 412
Гъбка, и ние сме с памперс , но говори повече от мене, а аз говоря нон стоп. Но пък другарчето ни комшийче с година по голямо проговори скоро. По скоро няма проблем. Най-вероятно от веднъж ще започне и ще ви изненада супер Hug На градина не ходим. Слабо си хапва , под норма е с килата, а е и висока. Но жива и здрава да ни е.
Честито бебче на Марлийн. Да расте жива и здрава и безгрижно и щастливо.
И за много години на всички.

# 413
Гъбка, не мисля 4е има проблем! Ние също сме с памперси и говорим. Неразбирам връзката памперс и говорене... Веднъж на консултация се засякохме с една майка и ме попита на колко години сме защото говори и му се разбира. Нейното дете посъщия начин не говорело и накрая изведнъж започнал и каза, че сега немалъквал детето беше на 3г. ако не се лъжа... Няма проблем според мен...
Да ви се похвалим най-после тръгваме на ясла от 16ти (понеделник). Стискайте ни палци!  newsm68

# 414
Здравейте и от нас !
Честита нова година! Честито бебче на Марлийн !
И Емо е още с памперса на единия ден си казва че му се пишка а на другия ден опикава всичко говорим, говорим но явно още малко му трябва.  Има доста думи в речника опитва се да говори ,но по -скоро все още е на китайски  Mr. Green
Иначе е много грижовен батко , постоянно пее на бебето , люлее я и я държи за ръка .
Добре сме  , здрави (пупу) бебе Дени е много послушна хапва си , спинка само дето много обича на ръце и иска все някой да и говори и да я занимава  . Повечко сме вкъщи ,че в тоя студ не ми се мърда никъде. 
Хайде до скоро!

# 415
 hahaha това с памперс-говорене ми е леко смешно,може и да греша не съм лекар,но...
По скоро има деца,които проговарят по-късно(дори и да са без памперс вече) и такива,които от съвсем малки не им спират устичките и говорят доста "чисто" при това.

От известно време малката повтаря почти всичко,но някои думи са на китайски и след няколко опита се разбираме Grinning Иначе изречения още е доста силно да се каже,че прави казва по 2-3 прости думички.С памперса сме много зле Tired спря да казва когато има ако,или казва,но отказва да седне на гърнето,а имахме период в който почти не беше акала на памперса казваше си.Много рядко успявам да я уговоря да седне,но и не я насилвам де.Вече си мислех,че само ние сме все още с памперс да не ви казвам как ме гледат някои като им кажа,че е на 2 и още има памперс  #Crazy все едно е не знам си какво,а да не казвам,че и сме с биба Blush  Mr. Green

На ясла не ходи.

Това е от нас.Лека вечер Hug

# 416
здравейте ! за много години !
Marleen , честито ! имам братовчедка с 3 дъщери . много е весело в тяхната къща , нищо че вече са големи жени ! така да е и у вас !
Маянка ,леко раждане и здрава сестричка на Ели !

аве , тия психолози ме разочароват ! изобщо , всеки използва такава част от информацията каквато му е удобна . леко ми намирисва на облъчване от сорта " който не кърми , няма връзка с детето си " ..... който не си е дал зор да махне памперса ......
дрън , дрън ! още малко търпение гъбка , явно детето се развива нормално - ще проговори !

нямам компютър от доста време , пиша от чужд .
накратко за Емил - с памперс . неизменно най-силен интерес има към цифрите/ брои до към 12 /отскоро и към буквите , но на английски .
 говори много - на бебешки , като вмъква и човешки думи - много е смешно . ще опитам когато мога да кача клипче .
пее , пее ..... и сега си пее , при това вярно. повтаря доста точно думите .

ето ви линк към любимите му песнички , знае ги всички . често си помагам с тях .
http://www.youtube.com/watch?v=yCjJyiqpAuU&feature=BFa&l … p;lf=list_related

хувавото е , че следват една след друга , без да се налага да ги сменяте .
на мен ми дава достатъчно време да свърша нещо .

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 11:14 от oska

# 417
Търпението ми е най-слабата страна,пък и малко депресиращо двегодишното ти дете да казва на всичко мама.Един път го тествах с най-любимите му неща и му обещавах да му ги дам ако каже "да" ама така и не се реши...
Така поне мога да се правя на неразбрала  като иска нещо  Mr. Green

# 418
  • София
ЧНГ! Хубава, спорна 2012та на всички!
Останахме да си пишем майките на на децата с памперси Simple Smile Всяка сутрин преди ясли го слагам за 15-20 минути на гърне или на седалка и разбира се чака да му сложа памперса за да свърши голямата работа. Успеха е един процент (5 пъти от как стана на 8 месеца).
Бърбори ту разбрано ту го питаме подробно какво има предвид, но накрая успява да обясни като ни завлече до въпросното нещо. Много е смешен, когато не знае някоя дума или не може да се сети в момента как и казва "тукака" - "Дай тукаката" или "Тукака едикаквоси" имам чувството, че е някакъв градински лаф. Напоследък като го гъделичка баща му, му казва "болежкаш ме". Брои до 5 и разпознава буквите Б, Н, С, Л, П, В и К съответно на Бори, мама, тати, леля, чичо Пешо, баба и чичо Косьо. Знае си названията на 5те пръста. Мисля че за сега му стига тормоз, ще повтаряме един дълъг период тези неща пък по-натам - още.

Търпението си губя като трябва да го нахраня. Днес изхвърчахме на лекар в 7,45 разревани скарани и ненахранени тримата с баща му. 9,800 кг е и е 81 см и все гледам да го натъпча а той - йок.
Това е от нас. Радвам се, че споделяте и ми е приятно да чета Simple Smile

# 419
Ama O Mar много ви е фин господина,нашата госпожица е 15кг  Blush а вече и малко повече ще е,защото на консултация бяхме преди около 20 дена,ама пък си е и височка де.

Преди за храната нямахме никакви проблеми,може да се каже,че почти всичко ядеше,но от известно време доста неща отказва да яде.Иначе се храни сама и вече почти не се цапа Grinning на нас само това ни е постижение май...

Общи условия

Активация на акаунт