Честито на Марлийн, да е жива и здрава бебка.
Ama O Mar все едно говориш за Ани. Ту говори разбираемо, ту не. И тя като не знае думата, използва "тукаа". Буквите и цифрите, същата работа и сега е на вълна рисуване на кръгчета - само това рисува и нищо повече. Всеки ден след ясла ми пее песните, които са пели там и така. С яденето същата работа, в нас не опитва ядене, освен ако не е риба. На яслата казват, че яде, в къщи кара на сандвичи и филийки. За кг отдавна съм спряла да ги мисля, закова на 9 и не мърда, 80 см е.
С памперса, ние че го махнахме, махнахме го, като изключим спането, но от както е на ясла, спря да казва и се върнахме доста назад. Надявам се да я някаква временна реакция, пък ще видим. Но пък не мисля и да го връщам.
Това е за сега приятен ден!
Всъщност като им знам порциите може до следобед да огладнява като вълк. Наистина имаше един период в началото, в който си ядеше сам и в къщи, защото така правели батковците, но му писна и пак нищо не хапва. (Всъщност вчера изяде цяла купа боб на вечеря, може просто да е с претенции човека).
Много хубаво,че се занимава сам и на мен ако знаеш как ми се иска понякога да си играе нещо самичка поне за половин час,ама не!Тя и по принцип нашата не си играе много с играчки,ами разглеждаме списания или ги къса,което ме влудява и все се заканвам да ги скрия и да не и ги давам повече,но за сега само се заканвам,или пък рисуваме разбирайте тя драскоти
Успех на всички, които се борят с памперси и хранене!!!
.
тортата е такава,защото нещо не ми се получава да кача друга