ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 804
  • 571
  •   1
Отговори
# 435
Честит рожден ден, n_di!!! Много здраве, търпение и успехи ти пожелавам! Весел празник! nbirthday nbirthday nbirthday

# 436
Да раздвижа малко темата с отчет от мен Grinning
На 12.02.2012 се роди втората ни дъщеря Катерина, планово ресекцио, 3240, 50 см. Вкъщи сме, добре сме всички, кърмя малката...Хем прилича на Ели, а в същото време си има собствени отличителни черти. Ето и фото Heart Eyes Ели много се вълнува от появата на бебето, мила и внимателна е, държи да помага за всичко Mr. Green Това е засега от нас...

# 437
Честито mayanka !Да ви е жива и здрава малката (каката също Simple Smile ) и да е много послушно бебче!Много е сладка Heart Eyes

# 438
  • София
Да раздвижа малко темата с отчет от мен Grinning
На 12.02.2012 се роди втората ни дъщеря Катерина, планово ресекцио, 3240, 50 см. Вкъщи сме, добре сме всички, кърмя малката...Хем прилича на Ели, а в същото време си има собствени отличителни черти. Ето и фото Heart Eyes Ели много се вълнува от появата на бебето, мила и внимателна е, държи да помага за всичко Mr. Green Това е засега от нас...

Честито! Много се радвам!
Да е здраво, послушно и будно дете!
Хайде пък можем да споделяме полезен опит как е с деца с такава малка разлика Wink

# 439
честито Маянка !
да сте живи и здрави всички .
пак сте избрали красиво име !
от началото на февруари , все поглеждах за тази вест .

n_di, а на теб сега честитя рожденния ден ! на същата дата е роден и един от най-добрите приятели на Васето . с голямо нетърпение очакваше купона , но няколко дни по-рано пипна гадния грип и го пропусна . на мен пък не ми се пишеше в онзи момент , че беше пика на температурата .надявах се да се оправи по-бързо , но болестта се проточи с подобрения и влошавания 2 седмици . Емил също  се разболя .
докато затвърдим оздравяването , откарахме и тримама 3 седмици у дома + кратък престой в болница .

сега пък си имам други терзания и проблеми . Слава Богу не с децата !
явно всички вече сте работищи момичета , не пишете !
надявам се , че няма болни дечица !

# 440
Честита дъщеричка, Мая !Да ти е жива и здрава ! Прекрасна е с чудесно име!Аз много го харесвам но моя мъж не пожела и докато стигнем разбирателство за Деница беше чудооооооооо Sunglasses
И моите така хем си приличат и  Денито си има свои черти.Да са живи и здрави всички дечица всичко друго се нарежда!
Марлийн при вас как са нещата ? Аз да си призная с този кротък Емо просто е песен при нас той много помага , играе си сам , не сме боледували просто всичко ок пупупу. Момата ми постоянно иска внимание , да се носим , но да ми е жива и здрава и добре си върви и си хапва 7800 сме вече.
На Емо мисля да му подам документи за градина тук във Виница но дали ще го вземат то толкова много деца са и аз не знам.Иначе все повече говори  ,разбира всичко .
Оска целувки на адаша!

# 441
  • София
Милен_ка , при нас не е такава песен чак, имаше доста ревност от страна на Лилия, която пак почна да пие мляко в шише, да смуче биберон и да се напикава през нощта, та се принудих пак да й слагам памперс нощем. Поуталожиха се нещата де;)
Радва й се сега, иска да я гушка, целува, ама за някаква помощ и дума не може да става. За това си имам едно по-голяма кака:))))
Мъничката върви по-едричка от Лили, 5200 беше на последната консултация, а гледам, че Лили е била толкова на 3,5 месеца.
Абе, при нас е весело, чакам да се постопли, за да почна да ги извеждам повече, но иникна следния въпрос: как ще правим дългочасовите разходки? Лили си ходи без проблем, но си се уморява и сега се чудя дали да купувам двойна количка, не е ли пък Лилия голяма за такова нещо...

Миленка, Мая, как ще действате по тоя въпрос?

# 442
oska радвам се,че са здрави вече мъниците и повече никакво разболяване Hug
То това време сега много гадно топло-студено...Да се стопля вече окончателно,че и болестите да намаляват.Малката да чукам на дърво от както боледува декември(май тогава беше) удържа фронта,дано така да продължава Praynig
Marleen,Милен_ка,mayanka много ви се радвам на вас,големи сте куражлийки Simple Smile.Аз имам чувството,че на този етап е абсурд да се справя с още едно бебе.Сигурно съвсем ще изперкам Crazy как се справяте не знам.

# 443
Марлийн ,аз отдавна съм решила проблема с разходките , първо мислех да взема бъгипод или бъгиборд ,но ми попадна евтина количка за породени и съм  супер. Емо е седнал отпред а бебето легнало отзад 
Ето  Grinning

# 444
Момичета,честита Баба Марта,на вас и вашите малчугани Hug Бъдете много здрави и засмени Heart Eyes

# 445
  • в огледалото на живота

Бели небесни мечти,
червени блестящи лъчи,
утринно слънце изгрява,
 ново начало ни дава.
 Честита баба Марта!
[/b][/size]

# 446
Честит празник,мили,момичета!!!Бъдете много,много обичани съпруги и майки newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 447
  • в огледалото на живота
На всички майки и жени -
Честит Празник! Бъдете винаги себе си! Дори понякога да се изгубваме в ежедневието, в майчинството, в това да сме добри съпруги и приятелки….БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ! Преследвайте и постигайте мечтите си, след което мечтайте още повече.  Бъдете силни и дързостни!

# 448
4естит Празник!
mayanka честито бебче! Да ви е жива и здрава, много да ви радва! devi4ca благодаря за хубавите пожелания!

# 449
Честит празник! Бъдете много щастливи и обичани!

Общи условия

Активация на акаунт