ДЕКЕМВРИ 2009

• 74 801
  • 571
  •   1
Отговори
# 450
Да побутна малко темата, че пролетта ни изрита май от компютрите Simple Smile
Вчера бяхме на консултация - минахме метър (буквално) - 102 см и точно 20 кг, това ни е резултата за 2г и 3 месеца  Mr. Green Почна да се отпуска да говори - вече доста думи ги докарва както трябва Simple Smile Чакаме сега с трепет да идва 31 май и да видим поне на градина ще се ходи ли... В тоя дух успех на всички с класиранията за иначе малкото места за набора  bouquet

# 451
  • в огледалото на живота

Честита ни астрономическа пролет!
Нека има много усмивки и слънчево настроение!
Нека пролетта ни донесе повече радост, щастие и успехи и по- малко негативни емоции!
Нека цъфтят мечтите ви и увенчават с успехи!
Пролет е!

# 452
Хей,момичета как сте?Стопли се и никой скоро не е писал Flutter

Ние от 1 юни почваме градина  newsm44 Направо нямам търпение вече да започва,само се притеснявам да не започне много често да се разболява Confused и разбира се дали бързо ще свикне де.Ама с второто се успокоявам и много не го мисля,ще реве,ще реве и ще свикне Mr. Green

Лек и слънчев ден Hug

# 453
  • София
Охоу, и аз забравих да се похваля- първа група от септември Mr. Green

# 454
  • Sofia
Здравейте на всички  Hug
и аз отдавна не съм писала!
Честито на приетите  Peace, успех и по - малко болести на дечицата!

# 455
Честито на градинарите Simple Smile Ние чакаме класирания още, но младежът вече почти месец ходи на градина в друго населено място Simple Smile  Адаптация почти нямаше - на втория ден не мога да го преобуя - бяга да не изтърве градината  Mr. Green Успех и на останалите, които чакат класиране!!!

# 456
Мартинка,разсмя ме искрено Simple Smile Дано и нашата госпожица лесно да се адаптира.По принцип е контактна,но знам ли....
А как сте с боледуванията от както ходи на градина юнака?

# 457
Ами с това променливо време само с хрема се размина за 2 дни и това е. Но в градината са сборна група всички възрасти - от 2г6м до 5-6 годишни, може би затова по-малко се разболяват - все пак по-големите са си изградили вече някакъв имунитет...

# 458
георги на 15 май  Simple Smile

# 459
Здравейте!
Малката почна градина,но след 4 дни ходене се разболя Sad и все още си е вкъщи.Смятам и тази седмица да не я пускам.Милата ми и плаче много,уж само като се разделяме после спирала,ама знам ли...Когато я вземам е сравнително спокойна,но вечер започва да хленчи не искала да ходи,да не съм я оставяла,вкъщи искала и т.н само това повтаря Tired Дори сега когато цяла седмица си е вкъщи като се сети и вика,че нямала да ходи повече на градината.
Вашите мъници след колко време се адаптираха?Казаха ми до месец свиквали.Много ми е притеснено направо имам чувството,че ще се психяса малката Cry

И да се допълня нещо,аз уж за това влязох за се похваля,ама като почнах за градината забравих Crazy От 3-4 дена сме без памперс,само за спането и слагам Simple Smile Навън само едно напикаване имаме,ама вкъщи...  имам чувството,че нарочно не казва и имаме честичко гафчета.Понякога отваря вратата на банята изпишва се и идва гордо да ми каже,че направила пиш...ама да се сети да махне първо гащите неее ooooh! Иначе още спим с биба Whistling

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 14:52 от Nessa09

# 460
здравейте !
Еми понякога още  се тръшка на влизане в яслата . познавам кога предишният ден се е чувствал добре и кога не по това как влиза на следващата сутрин .
големият ми син , ми е споделял ,че ги пляскали по дупето и им се карали . същото твърди и Емил , но той все още не говори съвсем "човешки" .
а как така вашите вече са на детска ? аз мислех ,че този набор започват от есен .
Емил е приет в 62-ро ОДЗ . има ли и други декемврийчета там ?
уж се ползва с добра репутация , ама ще видим , де !
не си представям , обаче , как ще се получи - та той си е все-още повече бебе , отколкото детенце . с памперса ..... не сме успели съвсем да го махнем . полагам големи усилия - предлагам често гърне , аплодирам като свърши работата , но той ту казва , ту не казва .... вече смятам и да го наказвам като се напишка - всичко друго съм опитала до сега .
не бих казала и че умее да се облича-съблича сам . опитва , насърчавам го всячески , но не се получава без моя помощ .

беше приет на ясла от края на март . боледува 2-3 пъти от тогава . даже му предписаха сингулар .
дерматологични проблеми също не липсват .
ходихме на море наскоро - Китен . влиза смело във водата и все там си играе . тъкмо вечерта преди да тръгнем се разсополиви - морето добре повлия , прибра се здрав .

за говоренето , както споменах - все още си е на бебешки . причинно-следствени връзки трудно схваща или пък се приструва - незнам , но не мога например да го заплаша с наказание .

август месец яслата не работи . често водя децата в Борисовата градина .
ако някоя от вас също ходи там да сигнализила , може да се видим  .

# 461
И Вики е прет в градина-129 ОДЗ,дано се получи по-добре от яслата,че там се скъса да боледува.
Дори и сега за последно хвана някакъв вирус тъкмо му се зарадвахме ,че изкара две седмици без прекъсване.
Иначе почна да говори по малко още не прави кой знае какви изречения ,но поне е някакво начало.Правим опити да сваляме памперса не си казва като му се пишка,но и аз не питам ами през 30 мин направо си го изпишквам и почна да свиква с идеята.
И ние в края на август ще сме си в къщи за седмица та с удоволствие бих дошла в Борисовата градина или Южния парк за среща.

# 462
  • София
Да се отчетем и ние, Лили е 13 кг и 94 см.
Фурия- търчи, скача, пада, става по сто пъти на ден.
Памперсът вече е история, нали е кака, това много повлия:)
Храни се сама, обличане и събличане- също, само дето й е доста трудно, като блузката трябва да се сваля през главата.
Дърдори постоянно, абсолютно всичко, казва Р, даже разказва Косе-Босе цялата. Разбира се, още има бебешки думи, но все повече намаляват.
Единствено дето още си пие млякото нощем от шише, чат-пат и биба посмуква Mr. Green , но сме се разбрали, като тръгне на градина наесен, че ги хвърляме.
Толкова от нас, поздрави на всички сладки декемврийчета Hug

# 463
Здравейте момичета. Изпуснах я аз темата, отдавна не съм писала, но се надявам, че всички вие, както и малките сладурчета, сте добре. Сега като съм пак в майчинство, май ще имам повечко време да пиша. Да се отчетем и ние - Валерия бърбори всичко, песнички попява и приказки се опитва да разказва, четем всяка вечер, и през деня, махнахме памперса. Тя "чете" приказки и на братчето си Simple Smile)) Много ми помага за бебето, а се чудех как ще го приеме. За ясла не успяхме да се класираме, но от септември тръгва първа група в 76 ОДЗ в Младост, ако някой е там, нека пише Simple Smile Надявам се да ходи с удоволствие още от самото начало, да не се травмира, но ще видим. Thinking Thinking Иначе сега се готвим за море, тя днес цял ден се разхожда по банкси в къщи и ме пръска с водната си помпа, много е ентусиазирана, че ще плува. То и аз вече нямам търпение. Party
Толкова за сега от мен, лека хубава вечер на всички  Peace

# 464
Здравейте,милички!~!!
Аз да ви се похваля Laughing Чакаме трето Heart Eyes
Казаха ,че ще е момче Praynig много се радваме ,Йоанна е добре ,расте
всички сме на морето и чакаме с нетърпение Януари,сега сме Януарчета
Целувам Ви и ви прегръщам силно Hug

Общи условия

Активация на акаунт