Така се радвам.
pamivo, какво ще е третото? Гледам, че и вие по едно и също време на годината горе-долу ги правите

ви всички

Но и в тези случаи казва "Тао, мамо" и влиза в групата 
Честито на бременеещите много лека бременност здрави дечица
За детската градина... При нас... Аз съм доволна от детската градиа от педагозите,които и се паднаха (една ми беше и на ме госпожа) много мила, от яслата преди това не искам да се спомням аз започнах в детската градина работа виждах какви ги вършат как се караха а детето ми как се опитахме да се травмираме, но с баща му решихме аз като работеща там не мога да се карам с тях щеше да рефлектира още повече върху детето ни та го спрахме... Дойде лятата вакация... Слава на Бога че започнахме в детската градина... Сега учат играят си децата всичко както трябва да си бъде... Няма кой да ми спокоява детето с шамарче
и т.н. незнам как издържахме, но се справихме. Един месец правихме врътки аз и баща му да си го глеткаме и да ходиме на работа... Всичко мина. Сега Живи и Здрави сме а детска градина. Момичета някои сълзи на децата ни не са от лигавене... Говорете повече с учителите...
!
!
!
С обличането и събличането все още се учим, но ѝ е трудно и се справя само от кръста надолу.
.