oska не,не съм пробвала все още да "повреждам" бибата,въпреки че много пъти съм го мислела,но както казах,самата аз имам чувството,че няма да издържа на ревовете
Надявам се в най-скоро време сама да се откаже,иначе ще прибягваме да рязане на върха

.Изобщо като цяло ми е приятно,че се пораздвижи темата ни.
И на двамата им харесва, дочитам разказчетата дори и Борил да заспи, защото Стефан си чака хахах.
Миналогодишният ни опит няма да е от полза за никой. Бяхме си по домашно със съмнения за варицела, накрая се оказа че от това, че баба му му беше направила компрес със мед и вестник, от мастилото се беше обринал много странно. Ей, значи бях И забранила всякакви бабини дивотии, ама тя така се е вживяла, пък е стоматолог, не да речеш нещо да не ги разбира тези неща със разумното опазване на здравето..Ние се прибрахме по средата на рожденния му ден със едвам-едвам закрепена кола от Сандански за да хукнем по лекари. Горкото добре, че поне имаше поръчана торта и напазарувани неща за "големия" купон та да усети, че има празник и да духне десетина пъти свещичките. Тази историйка я бах разказвала, но хайде да тече темата
)))
Така се случи, че се завъртяхме трички с миньончета в последните постове.

. Сутрин в 6.30 до 7.30 ме е вдигнал.......никога не съм имала такъв режим ама, на свикнах.
Приятно е