Отговори
# 60
здравейте мили момичета!
разписвам с ечак сега, защото днес ме сполетя ужасно нещастие... баща ми получи масивен тежък инсулт. Има малък шанс да оживее Praynig Дори да се случи, обаче, ме предупредиха,че завинаги съм загубила човека, когото познавам.
Мечтите губат смисъл без хората заради които се стремим към тях.
.........................................................
Не искам да ви натоварвам повече...
Името на темата е страхотна, Теди! Heart Eyes Дано да ви върви според пожеланието.
Живейте за мига!!! Heart Eyes

# 61
  • Стара Загора
Ири миличка Hug Cry CryПрегръщам те и съм с теб Sad Понякога съдбата е безмилостно жестока Confused Стискам палци и искрено се надявам баща ти да се оправи Hug Ако с нещо мога да помогна знаеш, че винаги Hugсамо кажи. Бъди силна Heart Eyes

# 62
  • Стара Загора
А за Хера - за дъ не я мъчъъъ де съм пиянствала, задоволявам любопитството й ![/color]
Кака ти е предоволна Mr. Green Бравос чадо...добре си се представила Heart Eyes
Весито...ти много рано бе...какви са тези елхи сред есен Crazy Задръж малко. По стар обичай елхата се окрасява на Бъдни вечер Flutter

# 63
Съжалявам за баща ти Ирини  Sad , мога да си представя как се чувстваш, аз минах по този път съвсем на скоро. Не се отчавай, наслаждавай се на всеки миг в който той е сред вас, независимо какво ще стане. И не си права за мечтите, не в никакъв случай не губят смисъл, напротив. Аз загубих баща си съвсем наскоро и си мислех, че вече нищо няма смисъл.....сега обаче съм сигурна, че точно заради него трябва да продължа, такава каквато съм защото той точно това би искал Simple Smile

Стискам палци и се моля всичко да се оправи с баща ти,  имай в предвид, че лекарите не винаги знаят какво точно ще се случи newsm17 - това е мозък все пак.

Иначе за седмичната темичка направо си е с подтекст  Grinning

# 64
  • BABYLAND
Ирини, най-сърдечни  пожелания татко ти да се възстанови! Моля се за него  и за теб, за да имаш сили да се бориш с несправедливостта в този живот. Прегръщам те с най-искрени и приятелски чувства!!!  bouquet

# 65
  • BABYLAND
Аз взех че пак се развихрих в кухнята и спретнах един фантастичен кекс за десерт, а вечеряхме пушена рибка с няколко вида салатки. Мъжленцето ми каза, че е крайно време да спра да готвя толкова вкусно  Joy , защото ще станем прасчовци! Няма да го послушам, а ще продължавам да се трудя с огромен кеф върху прехраната за моето съкровище и за мен.   Mr. Green

# 66
На баща ми в други ден му предстои операция на ставата newsm17.В момента много добре те разбирам какво преживяваш newsm17.Утре сутрин тръгват за София.Да стискате палци и за моя татко Hands Thumbsup.Много си го обичаммм.Ири аз стискам палци и с краката си нашите бащи скоро да се оправят newsm17.Баща ми има голямо желание за внук  newsm32и аз се му давам надежда и му казвам"Тате да се държиш newsm10,че Янко(така са го кръстили) като дойде ще го водиш на люлките 1swing".Горкичкия поне това желание да му изпълня newsm17.Малко да се порадва. newsm17 newsm17 newsm17

# 67
  • София
И аз чак сега се рзписвам, на път за креватчето...ама поне все още е понеделник...

Днес съм сама... и така до петъка...Моето мъжленце, много често ходи в командировка, но пък балгодарение на Интернет не се чувствам никак самотна.

...и гледам Секса и града... страхотен филм, може би го гледам за 3 пъти и вече го знам наизуст.

Ирини, съжелявам за баща ти, сега най-важното е да сте силни и да вярвате, че всичко че се оправи. Стиксам палци заедно с всички други тук за теб и баща ти!

# 68
  • Sofia
Ири миличка,  много ще вярвам и ще се надявам за татко ти  Praynig ! Прегръщам те  Hug !
Мишка успех и на твоя татко !

# 69
  • Стара Загора
...и гледам Секса и града... страхотен филм, може би го гледам за 3 пъти и вече го знам наизуст.
И аз много го харесвам...мога да го изиграя без проблем Mr. Green Само от към талия съм далече от тях ама имайки предвид завидните ми умения на актриса няма да се забелязва разликата Crazy
Ха добър ден. Аз пак такова....на плантацията. Теди давай почерпката, че съм жадна ....пък и гладна Blush

# 70
Ири, мила, много съжалявам за случилото се. Дано все пак стане чудо и баща ти оздравее Praynig

# 71
  • София-Лозен
Добро утро, дами мои прекрасни!

Ирини, вярвай, миличка! Не се поддавай на отчаянието. Не оставай мечтите си на заден план, както е казала Цветунчо, точно заради татко ти трябва да живееш и да вярваш в доброто. Ще се моля за него! Бъди силна!

Херинкулес, ей сега ще избера почерпката за Вас тази сутрин!

# 72
Ири, безсилни сме пред повелите на съдбата.
Бъди силна!!! Ще се молим за него Praynig
Прегръщам те Hug

# 73
Ири, прегръдка и от мен  Hug, дръж се миличка, дано все пак се случи чудото  Praynig

МиШленце, моля се и zа твоя татко, дано всичко се оправи  Praynig

# 74
  • София
Ири и Мишленце, моля се бащите ви да се окажат силни и да се преборят със сполетялото ги нещастие!   PraynigА вие бъдете силни заради тях! Мечтайте и не се предавайте заради тях! Прегръщам ви Hug
Аз днес вече съм с лелка...дочаках я. Ще се гледам да се класирам за тиража с Лъвчетата, че това ми е една от любимите зодии Grinning
Голдънче, и аз напоследък много се вихря в кухнята и вкуснотийки приготвям, та да видим зимата колко кг в плюс ще станем Crazy

Общи условия

Активация на акаунт