Отговори
# 285
  • BABYLAND
Ей ме на и мен... Mr. Green Цл ден го ударих на обикаляне по магазините и безброооойни покупки. Обзаведох и милото ми мъжленце с нови дрешки и якета, но питайте ме как влачих тежките пликове до колата...няма значение, важен е резултатът!
   Днес всичко е римувано, весело и забавно...какви сте ми сладурки самооо, не е истина!  Hug

# 286
  • БГ
момичета успешно завършване на седмицата, Peace готини почивни и резултатни дни на всички! Rolling Eyes

# 287
Никой ли няма тук таЗи ве4ер???Да бе сте петък ве4ер на  1dating или в  luvbed???

# 288
Никой ли няма тук таЗи ве4ер???Да бе сте петък ве4ер на  1dating или в  luvbed???
тук съм!Ама аз съм на работа SadДе да беше другото....................... Blush

# 289
А моя мъж ве4е  smile3524 Sleeping, а аz  atwork
Направо петък ве4ер ме4та Weary

# 290
тук съм!Ама аз съм на работа SadДе да беше другото....................... Blush

smile3508 таман 6е има6 много пари4ки baby_neutral

# 291
еееее- стига де- поне сте заедно,а при нас- моя в къщи готвил,сега будува,че да дойде да ме вземе от работа ,а после- той ще се бъде разбудил,а аз smile3524

# 292
Цитат

smile3508 таман 6е има6 много пари4ки baby_neutral
Цитат
Да,бе Rolling Eyesот работа се гърбавее- не се богатее Sick-така са казали старите хора.То ако трупах пачките ,не бих се оплаквала хич Naughty

# 293
Абе се едно..И беz туй е болен моя и му е крив света smile3511,нито zа това му е 1dating нито zа онова  luvbed
Абе,пълна скръб...А на мене ми е толкова ску4но сега.. smile3518

# 294
  • Стара Загора
Добър вечер от кукумицина Хера Crazy До сега бяхме на  Party Party Party с мъжкия и двама негови колеги...ама аз нъл съм дърто та ми се приспа и ги оставих да вилнеят пък аз се прибрах. Казах им да слушат щото....да не ходя да се разправям после с тях Mr. Green
Айде аз си лягам, че направо днес не мога да се позная. Кое време станало а аз още будна Blush

# 295
Вече има сняг!!! Има и снежна покривка! Леле колко яко беше като се събудих!!! Направо се размазах! Mr. Green (дечко, дечкооооооооооооо)
ДИвойки! Часът на истината почти дойде! Ицо го ударила шайбата и ще ходим в Пловдив в петък Rolling Eyes Тъй че ако не се появя до неделя/понеделник/вторник/, значи си лежа 2 метра под земята или защото съм се омъжила или защото съм се омъжила тайно и съм си признала Whistling  Laughing Laughing

# 296
  • Стара Загора
Ео ку стане напечено свиркай...ей де ми е ПловдивЪ...ша идвам да те оттървам Mr. Green

# 297
Ео, дано няма баш такива последици Crazy Айде, ще чакаме да докладваш как е минало Blush Аууу, чак аз се развълнувах Laughing

Тити, много ми харесва новото ти аватарче  bouquet

# 298
Здравейте момичета! Прекрасно е навън с този сняг нали? поздрави на всички и дай боже по един коледен подарък за всяка EFP - може и по два, щото много сме слушкали през годината  bouquet

# 299
  • Стара Загора
Стефчо де се губиш? Crossing Arms
И знаеш ли, че декември започва ЛОСТ по нова тв Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт