Отговори
# 270
  • София
Ей, Тедунски, ти май си в моето настроение Grinning И мен ми идва да прегърна целия свят, едно ми е щастливо и нахилено...не знам защо, просто се чудя на себе си как така снощи бях яхнала метлата Crazy Сега ви прегръъъщам Hug всички! А така...по-добре ви е, нали?
Гел, много ме разсмя с твоето заглавие! Хайде измисли някакво за следващата седмична тема!

# 271
Тедииии, и ние те обичаме дуШичко  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

Ами, Фъстъче, кво дати кажа

тоzи дар ми е наследство,
от иzминалото детство,
вдъхновение Щом има,
все Ще се намери рима

Вие сте моето вдъхновение  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 272
Гел, не се сърди, аз не го казах като порицание! Подбудите ти са наистина похвални. Иначе заглавието дето си измислила е било много забавно, жалко, че са го възприели погрешно.

# 273
  • София
Какво ще правите уикенда?

Аз уж винаги планирам, но нямам идея дали времето ще се оправи, а ако не се оправи... съм почти с вързани ръце.
Да... чувам че дъжда се заси
ли... май и двата дни че си ги изкараме на топло вкъщи с мъжа ми.
А за осми декември на нас не ни дават отпуски... не че сме студенти, ама по традициясме свиканли да ходим някъде, а то се пада средата на седмицата.

# 274
сладурки Hug
оба4е никой не ми отговори на въпроса, защо седми4ната тема, сире4 тази, е от 14 до 17  Flutter

# 275
сладурки Hug
оба4е никой не ми отговори на въпроса, защо седми4ната тема, сире4 тази, е от 14 до 17  Flutter
Май трябва да питаш автора на темата LaughingСамо тя може да ти отговори!Тедиииииииии,не се крий ,а отговори,че днес сме извън темата

# 276
  • София
Teya, ако това става за отговор...

А защо да питам аз заглавието е 14-17 ?! Според моя календар неделя е 20.11  Shocked

Аз живея по друг календар, демек
В друго време, в друг свят!!!
newsm68 smile3533 smile3534

ако питаш мен, просто е объркано, ама ние всички знаем до кога е седмичката... странното е че ако аз я бях писала щях да пиша до 18ти... поне е петък Wink

# 277
Ах Теди  Hug влюбеното ми пти4е  Heart Eyes

# 278
Момичета-сладуранки, честито първи сняг, на всички, които му се радват! Аз лично се радвам на снега като малко дете, току-що видях, че дъждът се превръща в сняг и съм щастлива.  newsm44
Сега е време за червено винце пред камината /за тези, който я имат, за другите и без нея става/, лениво спокойствие и щастливи мисли. Смятам точно това да направя...до късно... Все пак утре е събота.
Вие какво првите?
Фъстъчка, за уикенда и аз не знам, мъжът ми още не се е прибрал, та по-късно ще творим планове.
Ех, Теди, нищо не даде на непостещите днес...И утре ако така ни оставиш много ще заслабнем... Rolling Eyes

# 279
Сняг Shocked Хъм...излязох на терасата...Няма сняг...Има дъжд Crazy Ама и аз искам сняг! и Като сме заговорили за сняг, дайте и на вас да ви пусна едно разказче, което пишем няколко човека от един сайт и даже сме се самовключили като герои http://bglog.net/node/3249 ...като прочетете тия части, после натискате на четвърта част, която аз съм писала. Те са свързани Mr. Green Жабче днес много му се смя на разказчето, надявам се и вие да се повеселите bowuu Недовършено е ,обаче...

# 280
 Shocked ShockedСняг ли има вече ooooh!леле- аз и дъжда пропуснах.Като съм се забила в тази"душегубка"......Като си тръгна от работа ще заваря друг сезон Laughing
А за уикенда- ами - рано е да се каже.Едва ли ще се изненадам с нещо Rolling EyesЩе хода наработа за няколко часа следобеда,колкото да си загубя деня Close
Да не би да има някакви предложения WinkХайде- казвайте ако съм изпуснала

# 281
да, велмарче - тъкмо се чудех дали можеш да пиеш едно безкофеиново кафе с мене утре към 11 и нещо в района на Дървеница.

# 282
да, велмарче - тъкмо се чудех дали можеш да пиеш едно безкофеиново кафе с мене утре към 11 и нещо в района на Дървеница.
Нямаш грижи<тити-Нали знаеш- за теб- винаги HugАко трябва и пеша ще дойда

# 283
A pri mene nqma snqg Shocked
Все още няма помен от М,но ще чакам до утре да видя кво става чрез тестче Thinking

# 284
A pri mene nqma snqg Shocked
Все още няма помен от М,но ще чакам до утре да видя кво става чрез тестче Thinking
Абе- то на снега-майната му Embarassed,ама за М- трябва да провериш.Хайде- ще стискаме палци

Общи условия

Активация на акаунт