Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога мога да очаквам резултат от тест за бременност и кога може да покаже тест за бременност резултат?
Какво е заглавието на темата?
Какви са симптомите след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога мога да очаквам резултат от тест за бременност и кога може да покаже тест за бременност резултат?
Резултатът от тест за бременност може да се очаква около 10-ия ден след полово сношение, но времето може да варира в зависимост от индивидуалните обстоятелства. Тестът за бременност може да покаже резултат около 10-12 дни след полово сношение, но времето може да варира в зависимост от индивидуалните обстоятелства.
-
Какво е заглавието на темата?
-
Какви са симптомите след раждане?
-
Какви са симптомите на извънматочна бременност?
-
Какво се е случило с бащата на един от потребителите във форума?

Така или иначе другата седмица към края ще се ходи на лекар. Хем ми изтичат трите месеца от операцията, хем да ме погледнат да не би да ми има нещо ново
, хем да видим кой яйчник овулира...
Ама да не правя много планове, че ...

Щото точно такава картинка бяхме с Херка в Трявна. И опънали чадърите - вали, не вали...
виждам че днес е по-раздвижено тук.Хадйде- дано останете така активни и до вечерта,че съм на работа до по нощите 
, аz тия снимки, Що не съм ги видяла
Жабче, не е честно така, zа едни може, zа други не

Бремелинките са много чувствителни натури и временно не трябва много да се разчита на чувството им за хумор. Но пък мен искрено ме разсмя с тази история.
, с риск да досадя пак Ще отговоря в рими