Отговори
# 240
  • Някъде там...
Хайде нещо весело за разведряване и съвсем петъчно Simple Smile

http://chefo.italbar.net/funny/friday/   Има и вещица за Хера и Жабче за мен, за останалите - кой каквото си хареса  Joy

# 241
Привет мацки Hug
Пенелопа май и аз като теб няма и следа от М,нито пък признаци за бременост и мен ме тресе яко нервата #Crazyвече си мисля за тест че да знам кво става пак с мен Rolling Eyesмного мразя да не знам какво ми е Crossing Arms
Лек ден на всички  bouquet
Херка миналата седмица ми се привидя че си в един магазин в Търново Mr. Green

# 242
  • Стара Загора
Херка миналата седмица ми се привидя че си в един магазин в Търново Mr. Green
Миналата седмица бях в Чирпан...да ме глезе свеки Mr. Green Ако ти се привидя пред бутка за цигари....няма грешка аз съм...еле ако и бяло виктори слимс купувам Mr. Green
Айде идвайте ми на гости в Стра Загора стига съм ви се привиждала Crazy Някой да ме е сънувал скоро Rolling Eyes Mr. Green

# 243
Ето ви един бъзик и от мен, подходяща за вайкащи се из форумите, че не могат да забременеят:

http://asl-bg.com/club/album_page.php?pic_id=1034&mode=next

Последна редакция: пт, 18 ное 2005, 12:36 от Гризката

# 244
Херко беше в хранителен магазин,даже се чудех дали да не те заприказвам,много си приличаше с момичето,което беше там

# 245
Ето ви и стих от мен,
в тоzи мрачен и навъсен ден,
Щом в дуШите слънце грее,
да ни стресне zимата не Ще успее

# 246
Иф,вече знам...истината текна преди малко Crazy.Хайде ти дано удържиш фронта.Стискам палци!

# 247
  • София
Мимика,миличка, като ти чета постинга, наистина много ти се е насъбрало. И аз имах доста такива дни тая година, с много проблеми, но като почнеш да ги решаваш един по един, олеква. Като за начало, защо не отидете на някое заведение с любимия или просто на разходка? Непременно се поглези и си купи нещо хубаво, само за теб Hug
Жабче, много сладки танцьори hahaha
Гризка, нещо не го разбрах бъзика newsm78 Ами това си е направо предложение за почивка. Не че имам нещо против, де!
Иф, хайде дано да не дочакаш пустата лелка! Хапни малко шоколад за успокоение!
 Marliece , много хубаво стихотворение! Ти си нашата поетеса! Хйде измисли едно петъчно-разпускащо Wink
Пенелопа, сори за лелката! Нищо де, нека е Коледен подарък Grinning

# 248
  • Стара Загора
Херко беше в хранителен магазин,даже се чудех дали да не те заприказвам,много си приличаше с момичето,което беше там
Това чудо на природата ли видя Mr. Green
Лея и аз съм почивцица вече...айде няма ли да заформяте нещо вече Crossing Arms

# 249
Амии същото маце беше,аз и преди съм скивала твои снимки и знам как изглеждаш.Беше с по възрастна жена,ако не се лъжа с къдрева или чуплива коса и носеха чадъри,а то не валеше newsm78

# 250
  • Стара Загора
Амии същото маце беше,аз и преди съм скивала твои снимки и знам как изглеждаш.Беше с по възрастна жена,ако не се лъжа с къдрева или чуплива коса и носеха чадъри,а то не валеше newsm78
Кво маце...цяло мацище Mr. Green Наистина не съм била аз...явно имам двойничка у Търновско.....значи не съм единственаааа #Cussing out Crossing Arms

# 251
Гризка, нещо не го разбрах бъзика newsm78 Ами това си е направо предложение за почивка. Не че имам нещо против, де!

Ами как ще го разбереш, като съм сбъркала линка ooooh! Това горното наистина е предложение за почивка. Ето ви сега истинският бъзик:

http://asl-bg.com/club/album_page.php?pic_id=1034&mode=next

# 252
О Херко такава сладурана като тебе няма друга,може просто на пръв поглед да има известна прилика,така 4е не се притеснявай Hug
За сега чао от мен отивам на работа  bouquet

# 253
  • Стара Загора
Ами как ще го разбереш, като съм сбъркала линка ooooh! Това горното наистина е предложение за почивка. Ето ви сега истинският бъзик:
Яко е много..смях се от сърце Crazy За объркването...ще го оставя без коментар Гризке Mr. Green

# 254

Че ти отива чудото на природата  Mr. Green

Леа целувки много от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт