Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 117
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Добра вечер мацки  Hug

И мен цяла нощ, че и цял ден днес ме боля глава и накрая се предадох метнах един кофергамин и един аналгин и се усвестих  Party

Аз да питам само Александра ли остана най-мързелива и нито лази, нито караката мести  Thinking

Ника, мила съжалявам за кофти деня ти, просто толкова добре те разбирам...или пък не, щото имам само едно диване вкъщи, но и то има такива скапани дни...нищо айде мина, утре по старо му - ред и дисциплина  Hug

Мяуче, много са забавни нощите у вас  Crazy

Бръм, бравос за изпита и благодарско за обяснението - ей ся ще го пробвам след тоя пост.

Далче, мнооого лошо ти се е получило  Hug айде дано АБто подейства скоро  Praynig

Айде мацки лека ви нощ  Hug

# 121
  • София
Теди, той и Максуел не лази като хората, ми много смешно се придвижва по корем точно като войник и същевременно краката като жабче.  Laughing Обаче явно му е добре така, защото е доста бърз и почти не съм го виждала на четири крака, както си требе за истинско лазене.
Аз постоянно го оставям на земята да се упражнява, на практика щом е буден е долу.

Поне заспаха зверчетата веднагически, та малко живнах вече и аз.  Laughing

# 122
  • София
Честит рожден ден, Дани!

Шоколадче, честит рожден ден!!! Всичко най-прекрасно ти пожелавам и да знаеш, че много липсваш Cry

Щом не съм се ФърлилА след днешния ден значи има надежда. Mr. Green

Лека нощ!

# 123
Бръмбиии, браво на теб, ти си наЩа гордост  Hug имам чувството ,че освен  стихотворение подходящо за втора яслена група Crazy нищо друго не мога запомни Rolling Eyes
Мартин хърка като мотоциклет  Tired КАКВА Е ТАЗИ ХРЕМА, КАКВО Е ТУЙ ЧУДО БЕ ooooh! И АЗ НЕЩО НЕ СЪМ НИКАК В РЕЛСИ, ГЪРЛО БОЛИ, ЕЗИК ОБЛОЖЕН, НОС ЗАДРЪСТЕН (оффф, мързи ме да си поправям главните букви) Blush
Ради е по-добре май,  спи с един дядо Коледа... Правихме коледна украса (сигурно е рано, но  цяла година ми заемат място тези боклуци, та реших да им се радваме от сега)  Mr. Green
Мартин не лази, обърне ли се започва да се клати напред-назад и така се мести, въобще не включва краката ooooh! Но пък се върти в кръг доста интелигентно, ако нещо интересно се върти около него  Crazy не сяда сам, не става сам, абе... мързелива работа Sunglasses
Редактирам се, за да споделя нещо с вас Tired
Страшна завист мЪ тресе Tired не мога спа нощес Blush На Сияна Дядо коледа щял да й носи "Сапун от контрабанден внос с гола японка на картинката!" Tired Баси якото, на мен нищо не ми носи за сега ooooh! Ма пак съм по-добре от Сватята, с Дейка си изтеглили късмет 'Късметите се джуркат"  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 22:58 от Любезна

# 124
добър вечер мами
честит рожден ден на Дани и Шоколадчето
ох май всички сме имали лош ден,ама като е лошо времето и не може да излизаме е така
честит рожден ден на таткото на любезна
чао и лека и спокойна нощ на всички,че снощи габи рева от 1 до 4 без причина и днес не знаех на кой свят се намирам

# 125
Танче, аз готвя на Ина изцяло, само от време на време за разнообразие купувам Хипп - телешко и пуешко, заешко си купих от една комшийка на комшийката  Crazy , сварих го в тенджерата под налягане, направих го на късове от по 2/4 см и го прибрах в кутийка във фризера. Имам така и домашно пиле! Когато е ред на месното към зарзавата добавям месото, малко зехтин или олио, фиде и оставям да се досвари!   chef
Гриса го правя по следния начин: слагам около 250мл вода да заври, 1 супена лъжица - непълна - рафинирана фруктоза (не използвам захар за Ина, купувам фруктоза от диетичните магазини), 1 прахче ванилия и като започне да завира изсипвам 1 1/2  суп. лъж. пшеничен грис и бъркам без прекъсване, да не стане на бучки, ако е необходимо намалявам котлона. Като се свари (сгъстява се, за около 5 минути), махам го и добавям АМ - сухо, направо от кутията около 4-5 мерителни лъжички, разбърквам. Пасирам 1/2 ябълка и 1/2 круша и ги смесвам с гриса! Става много вкусно!  bowuu   chef
Далче, дано да помогне АБ!  Praynig Наистина е много по- гадно и нетърпима болка от раждането! И мен ме е боляло ухо и гърло едновременно, че и бях "заглъхнала" - не чувах почти никак... Tired Ужасно е, бързо да се оправяш!
Ника, наистина кофти ден си имала! И моя не беше много розАв, ама... викам майната му! Само ме е яд, че Ина си изтряска главата два пъти!  Rolling Eyes И то щото ги бях оставила да се забавляват двамата с батко й, а той малко ... уж я гледа, ама не съвсем! Абе, дете, какво да го правя, не мога да изисквам от него много!  Rolling Eyes
Бръмби, браво за 5-цата, добре си преписвала!!!  Mr. Green
Любезна, и на теб ти е весело, като гледам!  Mr. Green Нема се плашиш, напролет ще измрат гадните вируси, споко...  Wink Яжте/пийте витамини, много и под всякаква форма, незнам друго какво да те посъветвам, стискай зъби и се молим се да не е по- сложно, че... Praynig  Hug Hug
el_P , а при теб как е хавата, разкажи, де! Преди да си се Фърлила...  Mr. Green
Моята свекърва пък постоянно си ме дразни, но аз не й се връзвам изобщо! Игнорирала съм я, изобщо все едно не съществува!!!   Crossing Arms
Хайде, мацки, лека и спокойна нощ!!!  Flutter

# 126
ДВ и от на,вече в Русе Mr. Green
Честит Рожден Ден на Дани,Шоколадчето и Любезния татко!
Ника,утре те очаква един прекрасен ден Hug по повод късметчетата Hug
Далче,много кофти,че и към ухото е отишло,бързо оздравяване.Аз си спомням последната ангина,бях 10-ти клас и ревях като магаре от болка,положителното беше че отслабнах 3кг за 2-3 дни,то не че тогава имах нужда Crazy
Танче,грис все още не съм правила,но за готвенето не мисля че не е разнообразно,определено по от ДК в Ботевград,комбинирам няколко зеленчука на пара,ориз ,месо,зехтин,жълтък,оплаквания нЕмам Mr. Green
Съни,доколкото четох даже е препоръчително да се готви в тенджера под налягане,домати съм давала веднъж,но в момента поради липса на читави не са в менюто.
Бръбми,браво за 5-тицата Peace
По повод коледната украса на Любезна,днес си взехме от кауфланд дядоколеден костюм(силно казано,състои се от шапка,брада и наметка)
Пина,че то още не е паднал големия студ,можеше още да изкара женицата насело,едва ли и на нея и е много приятна атмосферата ThinkingОпределено си е малък Преско и не може да съобразява,ама аз като съм голяма Марти пада най жестоко когато съм на педя разстояние ooooh!
Дими,момичета спокойна нощ Hug

# 127
Момичета, много ви благодаря за отговорите, бяхте ми изключително полезни, както винаги.   Hug
Честит рожден ден на патеричка вече и на Шоколадчето!   bouquet Всичко най-хубаво ти желая, Шоко!  Hug
Сега отивам да спя, че окъсняхме с гостите. Спокойна нощ!

# 128
Като немога да заспя все още ooooh!,поне да се разпиша в новата темичка  Hug

# 129
Айде на кафенцето  Laughing

Далче бързо да минава тая ангина и аз съм била така преди години  Praynig Hug
Теди не се притеснявай просто ти по спокойна Алексчето,Явор също не може да лази,подобно на никиния Макс се влачи като ранен войник.
Пина,Танче и всички мами които готвят за децата си ,шапка ви свалям  Peace аз нито време намирам ,нито разнообразие мога да докарам.Просто Явор е станал невъзможен и никъде не мога да го оставя и за минута,къщата ми е придобила ужасяващ вид  Embarassed

# 130
  • София
Добро утро!

Бръм, браво за 5-цата  bouquet

Вчера имахме близки срещи с третия вид ( ако можИ тъй деликатно да сА изразя). ама аз преди да се срещнем, понеже знам какво ме чака и обясних на мъжа ми, че кисело мляко и сол на Ясен няма да се дават до годинка ако ще и света да пропадне. И, че ако се наложи аз да го обяснявам това пак, вече ще си покажа рогата ама както аз си знам по македонски. Та седях и слушах как се разправят Mr. Green

Аз не съм въвела свинско още на Ясен. Много рядко ядем свинско ( само на гости или ако някой ми сготви Embarassed) и съвсем съм изключила.
Да ви се оплача,  космонавтчето което купихме на Ясен за зимата му е малко Sad Водят го от 9 до 12 месеца. Сега пак трябва да се купува. Не се учудвам, Ясен много дръпна на дължина. Като го държа да ходим, не ми се налага да се навеждам ( не,че аз съм много висока де)

# 131
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, д/мами  Hug

Ей, това като свикнеш да ставаш рано ... ooooh! Станала съм в 7 без 10, а всички още спяяяяят Simple Smile Приготвих попарата ... дори "наготвих" банички от близката баничарница ..., а те ... все още нямам "включване" от никой от тримата ... Скукааааа ...Четох, четох ... и реших да ви сервирам и една закуска Simple Smile el_P днес и аз като теб съм решила, че закуската няма да е "здравословна" Simple Smile

Лека неделя, д/мами   bouquet

# 132
Добро утроооо Laughing
Прекрасни закусчици и кафенца  Heart Eyesчерпя се смело, че Миуото забраЙл да купи кафе Shocked тамън ми поразмина( подари ми едни китки снощи) малко ядът дето му го набирам от седмици и ей сега отивам да го размажа в леглото... може ли да забрави такова нещо (за кафе и банани го пратих... да банани донесе Mr. Green) ooooh! Аз варя макарони на големите Rolling Eyes
Все се каня да ви се оплача.... какви гърнета, какво изхождане, Тин се събужда сутрин наакан Crazy в 5 ли ще е в 7 ли - гащите са обилно напълнени  Tired Гнойните секрети са в моето гърло и нос днес Sad

# 133
Ел този номер с космонавта и аз го направих  Laughing ,ама не ме е яд,че не ми беше удобен за обличане.Прехвърлих го на една приателка,почти чисто нов -носен е 3-4 пъти  Confused .
Абе момичета някой виждал ли е на живо такова чудо:
http://mal4o.com/product_info.php/products_id/1217
чудя се като завали снега дали няма да е по удобно от количка,може да се сложи и зимно чувалче  Thinking -после се разглобява и става стандартна шейна

# 134
Уф, за космонаФтите Mr. Green имаме два, и двата са наследство. Единият е твърде голям, дръгият до месец няма да ни става Tired Радвам се, че Тин е спокоен, та може да мине и с 30 мин. на вън, защото кака му, всеки зимен ден прекарваше на вън по 2-3 часа, беше свикнала да спи в количката и сме излизали и на -5-10  Tired инак тези 2-3 часа ревеше неуморно в къщи нейната веричка  #Cussing out
Мики, това е достра странно возило, не съм го виждала никога, но ми харесва, дано е и удобно  Confused

Общи условия

Активация на акаунт