Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 111
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Дани, минавам да ти пожелая честит рожден ден!
Много здрава и щастива мама и съпруга да си!  bouquet

# 106
  • София
Любезна, то на мойта майкя произхода и не е много ясен, ма като едното нищо мое да излезнат рода с твойта - дядо ми е от Железница.  Laughing
Мяу, чепката беше светеща, но се изсвети мноо бързо и съответно ентусиазЪма се изпари веднагически.  Laughing Люс е захарче верно, ма и Максуел не е па чак толкоз трудно дете, те като го държат само на ръце и после що не иска сам в леглото.  Mr. Green

Уф, на път съм да набия Борис, ама ако ви кажа, че едва се сдържам.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Грам нещя да заспи и сега е заплашен с най-страшните страхотии и смърча тук, а аз дишам дълбоко. Да не говорим, че покрай цялата разправия и дребния се събуди, та днес ми е черно пред очите.

# 107
Милички, някоя от вас може ли да сподели как приготвя грис за бебчето си? Искам да опитам някоя каша с грис да направя, но не знам как.  newsm78 Освен това имам питане към мамите, които сами готвят на дечицата си- какво им приготвяте освен супички и какви, пасирате ли или просто намачквате с виличка?  newsm78 Притеснява ме, че няма да докарам достатъчно разнообразие, ако готвя на Аля...

# 108
Танче, каша с грис още не съм правила собственоръчно, но рецепти в нет-а, колкото искаш.
Ето една:
http://www.momentofpeace.net/2009/milk_kasha_gris

# 109
  • София
Танче, гриса ми е мътна материя.  Hug
Иначе зеленчукови пюрета отдавна не купувам, само месни. Не се притеснявам, че не му е разнообразно, комбинирам различни зеленчуци /поне по 3-4 вида - например морков, картоф, броколи и малко грах, магданоз/, варя, слагам малко зехтин и пасирам, вече не съвсем гладко. Добавям сирене или жълтък, или и двете, непосредствено преди ядене. Няма какво толкова да се обърка при зеленчуците. Месните му ги купувам, защото не ми се занимава.

# 110
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Дани, ЧРД - здраве, щастие и много лИбоФ Simple Smile

И Шоколадчето има днес рожден ден Simple Smile
Шоколадче, ЧРД  Hug Да си най-вече здрава; да бъдеш много обичана и много щастлива Simple Smile Ако намериш време ... драсни някой ред ... на мен ми липсваш много  Hug

# 111
  • До Балкана
Честит рожден ден на Дани и Шоколадчето! Да сте здрави, обичани и много късмет ви пожелавам!
 Да оздравяват болните малчугани! Praynig
Аз я докарах до спешен кабинет от 3 до 6 през нощта ревах и вих като вълк - възпали ми се и ухото. Искаха да ме вкарат в болница, но не се съгласих и сега съм на АБ и обезболяващи! Cry Не ми е ясно как за нула време се влоших толкова много! Човек ми извадиха от шкембака, не ме е боляло толкова, колкото едни сливици и едно ухо! Shocked
Пожелавам на всички ви една прекрасна съботна вечер и спокойна неделя!

# 112
  • София
Далчеее, ко направи ти бе душа?  ooooh! Hug Hug Дано бързо ти подейства АБ-то.  Praynig

# 113
ЧРД и на Шоколадчето, макар и да не е писала от много време ,дано поне чете  bouquet
Далче, сори за тази екстра с уШото Sad Аз за това дадох АБ на Радина, че едното ухо взе да се променя, а от личен опит знам за кО иде реч Sick
Грис не готвя, но Свеки прави утрепваща грис халва eat
Щях да предложа младоСка среща утре, но ние никак не сме за срещи  Tired

# 114
Шоколадчеее, къде си?! Cry
Честит ти рожден ден!  bouquet
А, дано пропишеш пак, че ми липсваш... Heart Eyes

# 115
Дани, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива, много обичана и все така красива   bouquet

Мяуче, относно авторитета и емблемата, аз бях помолила да ми пишете (ти особено) на лс ако има нещо. Извинявам се ако съм пренебрегнала някой, но много работа ми се насъбра и просто не успявах да следя отчетната. Та знаете, ако имате въпроси питайте ме, ако не отговарям, мятайте и на лични.

Честит рожден ден и на Шоколадчето, дано всичко с тях да е наред и да пише скоро. Пожелавам много здраве и сбъднати мечти  Hug

Да ви се похваля, много съм доволна от новото приложение на пресата за пластилин на Александър. Преди няколко дни с нея направихме чудни солети домашно производство  Peace Ще покажа снимки някой ден  Wink

# 116
  • Бургас
Dear Bitter Chocolate,Честит рожден ден ! Пожелавам ти да си много обичана,много щастлива и двете ти госпожици много да те радват! Hug

Днес правих картофи със свинско в тенджера под налягане,сложила съм домати и чубрица( само това не съм въвела на Диманка) ,мислите ли че мога да й дам да яде? Дали е ок ,че е в тенджера под налягане сготвено?

п.с.Шаманче,прекрасен нов подпис.

# 117
  • София
Съни, Максо отдавна яде домати и няма проблем. Аз бих дала като за захранване, т.е. малко.

Аз пак отивам да се пробвам да си легнат тия деца преди да съм ги избила до крак.  Twisted Evil Преди малко Максо се опита да се метне от коритото и така го навиках, че преквичваше тъжно по време на цялата баня, но пък стоя мирен като паметник... не разбират ли, мамицата им!?  Twisted Evil Да не говорим, че не знам що, ама повръща като за световно и минира почти навсякъде. Много съм крива днес.  Mr. Green

# 118
Привет  Simple Smile
Бръм-ти си наЩа гордост ,както неведнъж съм споменавала-браво за оценката  bowuu
Светкавичке и на моя приятелка момченцето имаше зъбки чак след годинката...
Фръц -нали съм в ангилийско и съм самотна,та Танче ми прати мила коледна картичка да ме зарадва  Grinning
Велви -и аз и писах на скайпа,ама не ми е отговорила къде е...
Аз утре съм на работа  Sick ,така че ще отивам да приготвям деца,къщи и т.н.

# 119
Шоколадче, мила, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш горда майка, обичана и желана съпруга, красива жена, да постигнеш успехите, които искаш и да се сбъдне онова, за което мечтаеш! И да знаеш, липсваш тук  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт