Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 110
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
ХЕЙ МОМИЧЕТА УСПЯХ  newsm44

хайде наздраве

# 91
Хммм,Дани не ти ли харесаха мойте почерпки от твое име?!?  Crossing Arms ще си ги хапна аз сама тогава  Mr. Green

# 92
Хей, мацки, много почерпка, много нещУууууу!!!

Дани, много любов, щастие и късмет ти желая, бъди здрава, бъди упорита, да сбъднеш мечтите си и всичко в живота ти да се случва лесно!

Сватя, да е жив и здрав баща ти още дълги години и в най-скоро време да си спретнете няколко празника заедно  Hug!

Силвъри, следя я аз Дългокоска у фейса, страхотна мацка е, целувки от нас и да се оправя бързичко!

Далче, и ти да оздравяваш!

Пухче, мислиш ли, че осцилококцинума й помага на сисето? Дано е така... Heart Eyes

Ника, пий една студена вода и туй то... Ще се наспиш н по обед с малките сладурковци... вероятно... Много вероятно е макс да изживява някакъв период от развитието си и затова така отчаяно да иска да е с теб... Но както ти сама каза, няма да е до сватбата я  Wink  Hug!

Един отчет набързо след консулта вчера - 8.920, което е около половин кило отгоре и 74.5 (+1см). Гърди и глава незнам...
От три нощи дятито ми се буди в 3 и половина и не спи известно време  Twisted Evil Интересното е, че му се спи на детето, пък се кокори да зяпа и ако я оставя в леглото не заспива, ами почва едно изправяне и катерене, та я гушкам, унася се, и тъй... А днес и рано сутринта реши да става, аам не й дадох  Mr. Green...

Щях да казвам на мама уидоу, че като сложа 1-2 лъжички АМ (доколкото си спомням, малкия беше на АМ, нали?) в попарата, Деа я хапва с по-голям апетит, но и тя не я тачи особено...

Мики, последно четох, че киселото мляко до годинката е добре да е допълваща и разнообразяваща храна, а основното мляко трябва да е кърма или АМ. Идеята е, че АМ е обогатено с минерали, витамини и желязо... Но ако се дава кисело трябва да е пълномаслено. Аз лично го давам следобед с кашата и плодовете, чисто не го ще...

Отивам да се приведа в приличен вид, че още не съм успяла да си умия очите  Embarassed ...

Хубав ден на всички ви, мами   bouquet!

# 93
Честит рожден ден, Дани!

Честит рожден ден и на таткото на Любезна!!!

Ние сме сами, татко ни и баба им отидоха на село... Mr. Green Що не я остави там, не знам?!  Mr. Green Пак ще ми се довлече довечера, едва я дишам вече!!!  Close
Сега ще ги облека и ще излезем малко, нищо че е мрачно на вън. За един-два часа бива!

# 94
  • offshore & overseas
ЧРД, Дани! Бъди здрава и щастлива с тримата мъже вкъщи!! Heart Eyes

Честит празник, Любезна! Дано следващият РД на татко ти да го празнувате заедно на някое хубаво място! Grinning

Щях да пиша туй-онуй, но да видим дали ще си спомня какво съм искала да правя.

Аз пак продължавам умело да мешам дЕвойчетата през нощта. Оная нощ съм преместила Люс от вътрешната страна на леглото и съм забравила. След време се събудам въобразявайки си, че туй до мене е Халюша, и се опитвам да ѝ набутам една коризалия в устенцето. Отсреща се чува едно „Мммм-ммм“ и аз се отказвам, обръщам се към външната страна да търся Люс и, о, ужас, нея я няма! В просъница опипвам леглото -- няма никой -- тогава гледам -- на пода е паднала завивката люсилска. Брех, скачам долу, пак опипвам, няма я и на земята. И панически се питам, леле, кой е идвал и защо я е взел, но си отвръщам, че няма кой да идва и да я взима, Лъвю пет пари не дава какво се случва в спалнята, тъй че... След малко ми просветва -- вглеждам се и виждам двете мамини кукли нанкат, гушнати една във друга на съседното легло. ПлеснАх се по чЕлото doh, а Лъвю на сутринта загрижено и пре-любезно ме посъветва да намаля алкохола. Мъже!

#Cussing out

Никич, позната истЕрия, съчувствам много. Hug Не съм на себе си, откак ми се падна „честта“ да приспивам и двете. Дори самият факт, че спят двенките в една стая, е чудовищен. Шукне едната и веднага буди другата. Crazy Спят като котки, да им се невидело!

Съни, прочетох за ДР, не се терзай, за следващия път ще я напишеш. Като знам как ми е олеквало, когато нещо студентско, изпитно, се отложи, ако не съм била добре подготвена...

Велвиня, тия муцуни от ингилизко ли ги пращаш, мори? Чакаме по-пространен и не толкова картинен репортаж.

Шамане, не предавай отчетния фронт, ти имаш по-голям авторитет от мене, пък и все още носиш емблемата.

Балеринке, желая ти спокойствие и здраве за домашните!

Вчера забравих да спомена, че таман бях се затръшкала, дето туй детИ никога няма да пролази кат ората, пък то взе, че пролази и вече не се влачи кат ранен солдатин. На заРплата ще ѝ купим наколенки на момата. Laughing Всъщност, трябва да се отчете, че Люс не иска да пълзи, но още не е достатъчно стабилна за да ходи и от мебел до мебел се придвижва лазешком. Без опора се държи стабилно за 2-3 сек., после тупва по дупе, както Ели на Силвъри. Определено е по-напред в краченето, отколкото сестра ѝ беше на същата възраст, не че това има някакво значение. Simple Smile

По принцип хапва добре и расте, на 30 сме на консулт и ще я премерим за протокола. Добре че е любопитна и подвижна и не иска да я нося, защото вече бая ми тегне. Напоследък, откак е тръгнал шестия зъб, има някакви смущения в апетита, но нищо сериозно, слава Богу. Едно злоядо на семейство стига, смЕтам аз.

Никич, не съобщаваш за зъбите, значи ли това, че няма нищо?

Аз, срам не срам, пак изпратих Халюша при мамини. Не се е противила особено, пък да видим... Сега, само с бебето, ще ергенуваме малко, то се знай. Дип, че бая работа има, и то сравнително неприятна, но такъв е животът.

Аз чакам едни пари, но вече ми се изчака чакалото. Crossing Arms Ако ги дочакам жива-здрава, на което се надявам, няма да позволя на лъв ми да ги загроби по дългове, ами ще щипна нещичко и за подаръци, поне за децата. Харесахме си разни работи от Карфур.

Със страшна сила наближава и един двоен РД. Все повече се плаша от перЕспективата, ама да сме мислИли навремето, като сме правили две деца през четири денЯ. hahaha

За гърнето щях да пиша, че не спазвам описаното от Никича правило, но тя пък мойта свикна. И беше принудена да свиква на както дойде, мокро, студено и пр. Twisted Evil

# 95
БЛАГОДАРИЯ ВИ НА ВСИЧКИ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ТУК И В ФБ  Hug Hug Hug

# 96
Хммм,Дани не ти ли харесаха мойте почерпки от твое име?!?  Crossing Arms ще си ги хапна аз сама тогава  Mr. Green

СТЕФ МНОГОООО ТИ БЛАГОДАРЯ ,много вкусно изглежда твоята почерпка ,но е редно все пак и аз да почерпя  Hug

# 97
Хелоу! Grinning Аз да се похваля, че ми мина и последния изпит и имам 5. Голямо преписване падна.. Mr. Green
Честит рожден ден на Дани! Да си жива и здрава, обичана и все така красива!  bouquet

А по повод на болните да кажа, че Митко като се разболя нашата докторка му викаше че свири, хърка и кукурига, такъв звук се чувал от гърдите му. И наистина си беше такъв, но се оправи тогава без да влизаме в болница, пи Зинат обаче.

Ааа одата за Лидъл е страшна работа! Аз им получих брошурките, имало е банани за 30ст. килото и прочие наистина евтини неща, но както и предположих народа целокупно се е втурнал там. На което въобще не се учудвам, четох някъде че много хора основно с това се занимават - следят брошурите и ходят да пазаруват по списък каквото има евтино, основно пенсионери.

А за номера да ти излиза темата до там до където си прегледал - най-лесно и сигурно е след като пуснеш постинг да запазиш в букмаркс този линк, който излиза веднага след постинга и завършва на new#new. Така от там нататък всеки път като отваряте темата тя ще ви се показва до там  до където сте стигнали с прегледа, независимо дали сте писали постинг или не. Надявам се да съм била полезна. Grinning

# 98
  • София
Бръмби, честито за успешно взетия изпит! Crazy
Мяу, поизбеляха зъбките, но все още не са каквито бяха, оранжевеят.  Crazy Предстои купуване на нова чеПка, ама идея немам как да го убедя, че не иска розова. Пусти реклами, тоя нашия голям консуматор ш бъде - с Рачков рекламата на не знам коя банка - слагат някакви четки в една чаша... та от там е решил розова четка че иска, ми розова ще е накрая, срам и позор.  Blush
Хич не се чувствай виновна, че си с дете по-малко.  Mr. Green Наште след като чувАха Максим 4 дни и половина, и дума не обелиха да канят Борис днес, ама утре ако не вали ще им го доставя лично.  Crazy
Между другото майка ми, отгледала успешно 3 деца с общо живо тегло близо 300 кг. към днешна дата, е на мнение, че Максим бил много труден за гледане, обсебващ и ревлив.  Embarassed За пръв път откакто се помня, у тях не беше готвено 4 поредни дни, а иначе готвят всеки Божи ден и не ядат два пъти едно и също, мъкаааа... Joy
Аз ги приспивам заедно почти всяка вечер, щото мъжо работи до доста късно и не ги заварва будни обикновено. Максо заспива за секунди ако съм до него, на Борис му идва раничко да ляга преди 20 часа, ама като му изсъскам си трайка в леглото и накрая от скука заспива.  Blush
Правилото за гърнето... само го пиша, иначе не го слагам.  Laughing

Айде отивам да полягвам и аз с тях, че единият гледам се разхожда по пижама, но за сметка на това с тефтер под мишница, а другия зяе, та искат ред да им се сложи, с една дума.  Mr. Green

# 99

Велвиня, тия муцуни от ингилизко ли ги пращаш, мори? Чакаме по-пространен и не толкова картинен репортаж.
[
Аз от кога се каня да я захапя Велв, ама ме превариха Laughing
Чакаме отговор!!! Crossing Arms

# 100
  • София
Тц, тук трябва да е Велвиния още - в лентичката и пише, че става мома-англичанка след 26 дни.  Peace

# 101
Ника, веднага на лични да пратиш имената на майка ти и ЕГН, може и адрес, не не, знам го - в Банкя е  Stop
Баси,сестро, открихме се след толкова години  Hug
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 102
  • offshore & overseas
Любезна, Ника, не е истина! Къв е тоя латино сИриал, бе, мацета?

Ох, Ники, тая чеПка и на мене ми е легнала на сърцето. Laughing Ти не беше ли писала, че имало едни по-специални и евтини, ма не поВнА кво им беше по-специалното. Розова-розова, той и Пинко е розов, ама е мъж та дрънка, нали? Joy

Колкото до Максимилиян-„обсебващия“, да ѝ дам на майка ти да тества Халята, жива ще я ожалим после жената. Нали знаеш, аз съм я направила „такава“, лаф пък на мойта макя, което ще рече, че и наЩе треска ги тресе в момента. Mr. Green Mr. Green

Утре ще ходя и аз, да ме „погледат“ или по-скоро да ги разтоваря от Халюшка. Майка ми предпочита 100 пъти да гледа бебето Люсил, отколкото четиригодишната Калина, така е и свеки, а най-лошото е, че така съм май и аз... Боже, докъде я докарахме! Crazy Но Максо е случил на жена, да знаеш, Люс е захарче малко сладко. Whistling

И накрая, да не пропусТна да ви досадя с още някоА снЕмка на Люсил... Mr. Green Mr. Green

Крайно време е вече да се видим в младост и да поразтоварим малко на сладки приказки. Аре, казвайте кога и къде! newsm12

# 103
Честит рожден ден и тук, Дани!   bouquet Благодаря за почерпката и на теб, и на Стефи!  Hug
Любезна, честит празник и на твоя татко!   bouquet Пожелавам ти следващия РД да го празнувате заедно.  Hug
Бръмболинчо, честит ти взет изпит!   Много полезно ми беше твоето инфо, още сега пробвам.  Wink
Велвче, хелоу!  Wink
Нев, браво на дейката за мерките!  Hug
Мяу-мяу, голяма мешанка пада у ваш'та спалня, бе!  Joy Поне ви е забавно.  Wink Laughing
Викенце, няма защо, миличка!  Hug

Ние днес ще имаме гости, та цял ден текат приготовления. Имам ужасно главоболие вече 2 дни и тоз' парацетамол нищо не помага. Стефи, по тоя повод ще глътна и аз от твойто сутрешно кафенце, белким помогне.  Wink

Хубав следобед ви желая, мацки!

# 104
За съботен ден,бая сте се разписали  Laughing
Светкавичке хич не се притесявай за зъбите,на едно приателско дете първия и изби на 1,3г.Тя майката се беше филмирала,та чак на зъболекар я водили и разговра е преминал по подобен начин като историята на Фръц  Mr. Green
Силвъри нещо се омешах вчера-извиниме  Blush
Мяу ако имаше на кой да го командировам Явор за уикенда,веднага му стягам торбичката,не че няма да ми е мъчно ,ама малко да разтоваря Whistling  Желаещи обаче няма  Confused
Танче аз понеже съм силно сополива,получавам лека синузитна криза,главата хич не я знам къде ми днес,не мога да се наведа без да ме удари парния чук  #Crazy
Сега да се похваля,че днес кухнята беше приета по-добре,хапна почти полвин порция,явно ще трябва постепенно да свиква с новите вкусове.За киселото мляко почнах да давам по 2 пъти на ден,а през ноща яде АМ Laughing
За гърнето Явор съм го слагала 3-4 пъти(на затоплено),но реве,за това ще го оставя за след годинка.На сестра ми дребната беше така и много бързо се научи.Просто не виждам смисъл да го насилвам с риск да остане с трайни лоши чувстава към това занимание  Naughty
Дани ЧРД жива,здрава и много обичана  bouquet
Бръм честита ти 5-ца  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт