Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 109
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • София
Ееее, Велвиния, къв е тоя плешив пост! Как сте?
Любезна, за нула време ще се оправи Радина!  Hug
Силвъри, започна ли да се смее Дългокоска на глас?  Laughing Помня, че последно това те терзаеше.  Laughing
Балеринке, бързо да се оправят дребосите!  Praynig

Аз що не спя? Ми изгледах си сериалите, това е моето време, айде лека ви нощ, че след малко някой кафе ще плесне.... Laughing

# 77
ММ добро утро!
Да плесна аз кафето днес !

И ние сме от ранобудните - става в 6 часа  Tired

Балеринка,Любезна бълзо да се оправят децата ! Praynig

Ние сме добре ! Малкия ще ми изяде ушите - голям апетит му се отвори напоследък!
Днес сутринта ме зарадва -както се беше изправил се пусна направи сам 2 крачки от точка А до точка Б  Party

Инъче ние още сме беззъби  Sad Има ли и други бебечета без зъбче още  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 07:33 от Lightning

# 78
Добро утро   Grinning!

Светкавичке , мерси за кафето !

Болните дечица бързо да оздравяват! Знам каква мъка и притеснения са, но за жалост няма как да се избегнат тези периоди  Rolling Eyes ! Имам чувство , че Рая от 3 месеца е перманентно болна  Confused. Като чуя боли ме гърлото и ми настръхва косата.....

В понеделник сме на консултация, нямам търпения да видя колко е наддал Стас ,че голямо ядене пада  Crazy. Срам ме е да кажа, колко хранения му се събират за деня  Laughing.

Зъбите от три дни са 4 броя, нощите са по- спокойни, времето е топло , разходките са дълги, въобще мога да обобщя - Живота е Хубав  Stuck Out Tongue !

Вчера купих всички коледни подаръци за децата. Хиполенд ми свършиха добра работа . Остава да измисля нещо за Асен и съм готова !

# 79
Стига сте се притеснявали за тези зъби....човек без зъби не съм срещала. Та в тази "притеснителна" връзка да ви разкажа нещо смешно случило се на наши приятели: Ражда им се бебе на хората, ама от ревящите Mr. Green Мацката по-притеснителна, първа родила сред познатите си, мисли "има му нещо на това бебе"; тръгват по доктори, ходили там на разл. специалисти, нищо му няма; но тя тъпо и упорито търси проблема; водят го при някакво светило, пък той след като я и преглежда и изслушва майката заявява: От дългогодишен опит знам, че бебетата плачат. hahaha Joy hahaha

На крак съм или по скоро на д..е от 5ч #Cussing out Стефи, завиждам за Жоро, мойто "ми'о" никакъв го няма с Васко, все за мен плачел, бе измъква се.... ама ша обърна тоягата... ша готвя само здравословно да му дойде акълЯ...амаха
Днес съм решила да водя децата на бебешка музика... да го видим Васил как ще се държи Thinking

Сватя, бързо да се оправя снахичката и да не праща гадини на Мартошан Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ради, аз също съм доволна от професионализма на д-р Цонев, ако искаш координати пиши ми на ЛС, малко е странен ама е пич Peace Не знам дали работи със ЗК

Балеринка, да се оправя бързо баткото  Hug Hug

Сиянка и тя да оздравява Heart Eyes

Доня Велвиния, ко става... нещо Whistling Crazy

Викитуууу, сега кви са тез благодарности пък не знаем за кво става въпрос Rolling Eyes

# 80
Добрютрууууу  Crazy
Хай да почерпя по едно диетично блюдо  Crazy
  Уикенда го посвещавам на тези проклетници съпружията, та няма да търся хубавец  Crazy
Е ся да закрепя децата и са фърлам, то ми се... айде да не ругая токоз на ранина, че никога не се знае какви "приятни" изненади мое да ми поднесе деня Sunglasses
Сватя, мерсаж Hug и ние сме на гръб, бедър и както дойде от 5,30 с Тински Мартински. Как обича да крещи този малък посерко  ooooh! Неговата кашлица се влошава нещо, но да видим...
Дано е УбаУ  времето, та да се разходим хубаво днес....
Звездичке, да оздравява и Рая Praynig
Светкавичке, абе ще поникнат беее  Hug
Приятен ден  bouquet

# 81
ДОБРО УТРО МАМИИИИ  Hug

макар ,че напоследък рядко се вясвам в форума  Blush, бих желала да ви почерпя макар и виртуално за моят рожден ден  Flutter и да ви Благодаря ,че ви има и когато всяка от нас има нужда да сподели нещо,има нужда от подкрепа,има нужда от стиснати палчета всички вие сте насреща  Hug ОБИЧАМ ВИ   НАЗДРАВЕЕЕЕЕ  Party Party Party

# 82
Знаех си аз, че има някой роден с баща ми, но още не съм влизала във Фейса Mr. Green
Даниелка, много здраве, много усмивки и сбъднати мечти ти пожелавам  Hug

Исках да ви почерпя. Днес моят любим татко  Heart Eyes има РД, много ми е мъчно, че както за моя, така и за неговия РД няма да сме заедно, но се надявам да имаме още много години пред нас и все заедно да ги празнуваме Praynig

# 83
МОМИЧЕТА   не мога да кача снимкииииии с почерпката  Rolling Eyes

преди съм качвала без никакъв проблем незнам защо сега не ставаааааа

Моля ви чуствайте се почерпрни , надявам се до края на деня да се справя с тази задача  Joy

# 84
  • Бургас
Добро утро.

Дани,честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много обичана !  Hug

Любезна,честит рожден ден и на твоя татко ! Да е жив и здрав и на още внуци да се радва !  Hug

Юху,благодаря ти.  Hug Честита 9-та месечинка на твоята госпожица с малко закъснение и браво за прекрасните мерки.

Пухи,ти ли беше писала ,че Сисето има страх от гърнето? И Димана има .  Rolling Eyes Бързо да оздравява малката.

Бързо оздравяване и на малчовците на Балеринка,на Дългокоска, на Далчето,на Рая на Стар,на Любезнените малчовци и ако съм пропуснала някой,моля да бъда извинена.

Към Бургаските момичетаВени и Катето (вчера се видяхме в Хиполенд) имаме идея за за коледна среща.Ама някой да даде идея за огромно заведение.  Mr. Green Close-mas:

Мм,това е,Димана се задържа малко повече от 5 мин. в паяка. Отказа да яде риба. Какво рибешко пюре давате? Аз срещам само хек на Ганчев?  Rolling Eyes   Animal Tropical Fish

Хубав уикенд и от мен !  Hug

# 85
  • София
ДУ!  Grinning
Любезна, да е жив и здрав татко ти!   bouquet Как е Ради?
Дани, честит рожден ден!   bouquet
Светкавичке, и Максо е без зъби.  Peace

Тези мои синове имат някаква необяснима връзка, ама определено е само между тях си, щот кораба-майка е на друга вълна.  Laughing Значи който и сутрин да минава и говори покрай тях - спят, та се кинат, обаче единият да мръдне и веднага и другия скача.  Mr. Green Сутринта Максуел се раздвижи в 6.30 и докато открия в тъмното проклетата биба, Борис го чу и скокна.  Twisted Evil Та и в наща къща мира беше нарушен рано-рано.  Mr. Green И двамата недоспали и кисели, мъжо на работа, абе идилия.

# 86
  Добро утро!
Дани честит рожден ден! Айде да почерпя от твое име Simple Smile

Любезна честото и на татко ти !!!

Ника не за мое оргомно съжаление още не иска да се смее с глас  Sad чаааакам си и това е!
 Фръц много ме изненада и мен Жоро с това желани да я гледа Ели сутрин,той вече явно свикна и сега,ако трябва да излезе по рано някоя сутрин и тя още спи,цял ден му е терсене после.Но пък и той се прибира към 7,7 и нещо 7.30 я къпем и я слагам да спи,така че сутрин е единственното време когато може да й се порадва.Къде ще ходите на музика вие?Да споделиш после
 От гърнето Елена няма страх,но просто не иска да стой седнала на него  Mr. Green  за повече от 10-15сек както й навсякъде другаде де,все да е права иска  ooooh! и в количката едва седи.Та сладам я когато я видя,че се напъва да ака само  а преди си вършеше всичко в гърнето.Ще дойде и тоз момент,не се много впрягам вече

# 87
  • София
За гърнето щях да споделям - нали знаете, че докато свикнат е добре гърнето да бъде сухо и затоплено?  Hug

# 88
  Ника,ето ти едно кафенце по тоз повод,дано те разсъни Simple Smile

Светкавичке беззъби бяха и нашето гадже Коки ,последно като го видяхме и Лорката също  Peace

То всяка изтрещала майка с проблемите си  Crazy аз пък забелязвам,че всички бебета  са по над 70см -73-74,а дългокоска едва 68,да не говорим,че половината й дрехи са 0-3м все още,пък другата пловина 3-6м  ooooh! такива дребчовци други има ли?А не ми изглежда нещо много слабичка,даже напротив

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 10:20 от silvery

# 89
  • София
Мерси, Сил, мушнах едно огромно и май ще повтарям след малко!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт