Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 174
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
ДД!

Хора приберете си прането, че като гледа как хвърчат дрехи от блока отсреща ooooh!

При нас нищо ново. Ясен освен, че си счупи оградата на леглото ми счупи и  телефона.  Голям дивак става. Дай му да чупи и да разрушава. прдължава да реве като магаре от време на време, ноо почти съм сигурна, че е номер.

Честита месечинка на Избела!!! Да е здрава и щастлива малката сладурана!

Аз се рефрешнах малко вчера. Ходихме с 2 приятелки да си правим Вегатест и ударихме по няколко бири след това за последно, че  бирата се оказа забранена и за трите. От днес съм здравословна от всякъде, пък да видим Grinning

Лек ден на всички и не ходете близо до сгради, че падат разни неща Hug

# 181
  • До Балкана
Добро утро!
Слънче, добре съм, мила, прескочих трапа и този път! Mr. Green Само дето не чувам с единия пеленгатор, но пък ми дойде тъкмо навреме тази глухота, защото Бо пак е на фаза да крещи като дран! Whistling
Да е жива и здрава Изабел   bouquet
Бръмби, да се оправя какичка! Hug
 Успешна седмица ви пожелавам!! Нямам търпение да дойде вторник, защото ще украсявам!!! Party Но понеже не остана ви започвам от сега с Коледното настроение

# 182
Аз изчистих,изпрах и прибрах някой стари дрехи на  Яворчо!
Приготвих някой да раздам,че вече няма къде да ги държа,а хич не ми се дават,че нали искаме 2-ро дете
Сега пия кафе и паза тишина Joy,че той спи.
Започнах сериозно да се притеснявам за чинията на Булсата,да не вземе да падне и да утрепа някой  newsm78
Явор се изправя по всичко което се докопае и тъй като седенето прав не му е интересно,вече се набира по кошарата и се катери нагоре  #Crazy до 2-3 дни мисля,че ще намери начин да се прментне от нея по-глава  hahaha Ще ме вкара в лудницата просто с тая любов към еКстримните спортове  Rolling Eyes
Честити 10 месеца на Изабел !!!!  bouquet

# 183
Здравейте!
Мерси и за кафенцата,закуската и притурката Grinning
Честита месечинка на  Изабел!
Имам една позната в Хенди и тя ми каза,че от Мтел нещо се изгаднярват с парите на тези които им поддържат системата и преди да напуснат им еб...т майката на всичко,та сега се мъчели да спасят каквото могат.Иначе сметки си ми идват всеки месец с малко закъснение.Тези дни и аз мисля да преподписвам,но ми се иска освен минутите в мтел да има към другите оператори.Ще видя какво предлагат.
Сияна е по-добре,покашлюка от време на време и сАпола тече,но е на подобрение.
От цялата работа покрай болестта само се научи да спи при нас и се чудя как ще я одуча.
Да се похваля,че днес гърнето се използва по предназначение Grinning
Тук вятъра не е много силен,та мисля да се разходим,че не сме излизали от петък.
Ро честит сняг!
Тия от Булсат ми звъннаха пък да ми предлагат услугите си,аз им казах,че в момента не ме интересува,ама те нахални,да съм мислела утре пак ще ми звъннели Crazy

# 184
Мили ми момичета, благодаря ви за прекрасните думи, и вие ми липсвахте ужасно много!  Cry  Hug

Аз не писах толкоз дълго, за да не ви  притеснявам. Преслава беше със съмнения за микроцефалия. Обърнахме света да я водим по различни специалисти и уж всички обориха диагнозата. Да, ама още не се изправя да сяда, не говори, само бръмчи, кърмим се, понеже отказва всякаква друга храна... Така...

Дано ме извините и приемете пак.  Sad  Praynig

# 185
  • offshore & overseas
Ел, аз щях да питам къв е тоя Вега-тест, но горе-долу се образовах от нета. И все пак, остава любопитството ми, как точно се провежда, след като не е кръвен. Нямах време да ровя и да чета подробно. Embarassed

Хаха, Далче, прескочи ли трапа? hahaha Аз благодарение на тебе се зех у рЪце (иил поне тъй си въобразявам), щото тая нощ откровено бях тръгнала да се сдобивам с ушно възпаление. А като знам уши как боляяят...

В какво се състоеше моето зимане у рЪце: в изпиването на един аулин рано зарана, поради непоносимост към все и вся. Сега се чувствам comsi-comsa, но определено ушите не ме сърбят или болят.

Никич, Макси е още по-захарен и от Люсил, то аз не я сравнявам с него, ами с Калината, която е душевадец и проклетия. ooooh! А иначе си има качества и тя, де, айде да не я демонизирам чак толкоз.

Надявам се вчера и онзи ден момчетата ти да са влезли в релси, ааамаха! Като те четях, ужас ме обФана, честно казано, щото у нас това си е ежедневие, Халята не само, дето отказва да спи, но не дава и на сестра си. Вечер ми е много зор, особено напоследък, откак Люс си смени режима и взе да заспива към 23, а дотогава е бяс невъзможен, то не е скачане, пищене... майко мила! ooooh!

Мики, разбирам те напълно, защото и аз не мога да пласирам и двете кукли на раз. Така че ще си поемам въздух в нЕкой друг живот, така да се каже. Whistling Просто, когато Калина я няма, доста ми олеква и се чувствам почти като без деца.

балеринке, разбрах те сега, ти просто си искала да се молим, ако може да те отмине тая чаша. Hug И слава Богу, така и стана!

Гласувах за котаната на Малвина, може би и аз ще „пласирам“ Моньо, ако ми стигнат времето и нервите.

На туй с балкона нещо не му хващам нишката, ама то явно си е м/у сватите. Кво им е на 71 ти кила, адашо?

Наще миУи отново се конкурират, тоз път по отношение на дълбокия сън. И моя с топ не мож го събуди, хърка кат дъскорезница, а после вика, „Не съм мигнал!“ Е, как, не си мигнал, бре -- цяла нощ терор. Некои явно хъркат и на будно...

Благодаря на всички, които похвалиха Люсилката. Grinning Grinning Grinning

Шоколадче, страхотно е, че пак се върна!! Въобще и не си помисляй за неприемане, то явно, че хич не ти е било до форум!!  ConfusedДано диагнозата наистина да е погрешна! Важното е, че не сте оставили нещата така, ами правите всичко по силите си...

Уф, и при нас вятърът е чудовищен, а на мен това ми е тройно притеснение, щото не знам как ще взимам Халюша от ДГ-то довечера. Абе, ще оцелеем някакси, къде ще ходим.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 11:49 от Мяуче

# 186
Шоколадчееее! Благодарим ти, че писа! Доста често си мислехме за вас  Hug. Целувам те с Преслава и стискам палци много скоро да си убедена, че детенцето ти е здраво! Дано са прави лекарите и спреш да се тревожиш!  Hug Hug Hug Кой знае през какво сте минали...

# 187
  • София
ДД,

Айде да слезна и аз от балкона да не ме свалите насила !  Mr. Green

Стар,тенкс за кафето,пък и щом е без пари... Simple Smile

Мале,какво става пак навън!  Shocked Дано оцелеем,че трябва да излизаме - ще ходя на спа терапия,подарък от Дани за РД-то ми. Heart Eyes Похвал... Party Само дето,какво ще правят Анди и тати,докато ме чакат не се знае в това време.  Rolling Eyes Close Confused

Благодаря отново за поздравите за РД и Мяу - чакам си фермана по моя въпрос за нощното сучене.Но пък то се редуцира до 2-3 пъти на нощ,което май е добре.Сега ме вълнува как аджеба да си спи в леглото това дете.Хубаво,ще се приспиваме на гърда,но като дойде време да го положа в ложата и се опулва и рееев!!!!!  ooooh! Tired Confused

РоАнди не прави боц,не маха за чао,не пляска...Еми не го и уча кой знае колко да ви кажа...Но пък се изправя и се държи с една ръка даже и  не иска много в проходилката вече.Ограничава го.  Laughing

Любезна,дано скоро се оправите всички,че не ми се мисли какво е цялото семейство да е болно!  Hug Praynig

Ла вида - махай ми точката !!!  Twisted Evil

Слънчи,честито ако е циклеж.И да попитам има ли други без цикъл ,че вече се змаилям дали и аз като Ел да ползвам един тест...  Confused

За шейната,която Фръци показа - нашите са намислили такава да вземат на Анди за Коледа.Радвам се ,че я хвалите.

Силвъри,браво на Ели и да се оправя окончателно.  HugДа те питам на държавната кухня ли я записа ?

Гърне имам и го ползваме,особено сутрин (като стане и си има процедура човекът  Mr. Green ),но през деня рядко го уцелвам или го секвам като го сложа на гърнето.

Елфи,честитамесечинка на Изи !!!   bouquet Hug Heart Eyes

Далче,да се оправяш и ти !  Naughty

Айдееее,ставам,че дзверчето се събуди... Tired

Хубав ден !!!   bouquet Hug

# 188
  • offshore & overseas
Аз съм без цикъл. С калина бях 23 месеца след раждането или общо 32 месеца от първия ден на ПРМ.

Може би този път ще се върне по-рано, защото Люсил суче по-слабо, но това са само спекулации...

При изключително кърмене, в зависимост от много фактори, сред които е и възрастта на майката, МЦ се завръща най-често м/у десетия месец и година и половина на детето.

За фермана, ще пиша тия дни, дано имам време!

Пеперудке, с кеф да си оползотвориш подаръка. Мен децата зася не ме пускат сутрин да пишкам, та камо ли на спа, но и моят час ще дойде и ще видят те тогава, и те, че и Лъвю!

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 09:43 от Мяуче

# 189
  • До Балкана
Шоколадче, радвам се и аз, че писа! Силно се надявам всички доктори, които са оборили диагнозата да са прави! Вярвам, че е така! Имаш подкрепата ни! Praynig Hug Прегръдки за теб и Преси!
Мяу, дано се приключи до тук с ушния проблем! Аз само си мисля, как ще отида на изпита за шЕфьори и няма да чувам господата като ми казват на къде да карам! Rolling Eyes
Между другото, изпита ми е на 8-ми дек. ще се надявам на стиснати палчета от вас! Praynig
Любезна, как сте днес? Peace

# 190
Шокладче  Hug радвам се,че писа и се надявам Преславка да е добре  Praynig
Мяу друг живот е много добре казно  Tired При нас проблема е ,че и двете баби са кекави  Joy Майтапа настрана но и двете имат операции които не позвляват вдигането на тежко.Моята баба много ми помага ама няма как да и го оствя за цяла нощ по ред причини  Rolling Eyes
Аз напоследък станах много смела по-въпроса с захранването,ако дребния прояви интерес предлагам,ако яде давам.Ама внимавам уж,че нали е в графа алергични.
Далче и аз мисля тази седмица да украся,за целта първо ще трябва да купиме украса Mr. Green Ама се чудя дали да си слагам тоя трън в гащите,че оная граблива птица(Явор),все там ще виси  bowuu
Явор още спи, чак ми доскуча  Whistling

# 191
  • гр.София
Шоколадче,
 Hug Hug Hug И от нас. Дано всичко е наред с Преслава. Praynig

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 13:37 от dari_geri

# 192
  • София
Честита месечинка на Изабел   bouquet
Ел, осведомих се за туй от нета какво е горе -долу, ако забележиш ефект, моля те сподели, че имам да свалям едни 40 кила  Embarassed То е ясно, че спорт и намаляване на количествата храна ще има, но ако може да е по-безболезнено би било супер!
Пеперудке, то не е за честитене, особено в моя случай  Mr. Green Аз повече деца не искам, да ти кажа супер си ми беше без, ама ... така било писано, явно. Никога не съм се съмнявала съм или не съм бременна, но това е положението.  Tired
Шоколадчееее  Hug Hug Hug Толкова се радвам, че се обади! Приемаме те в нашите редици! Дано да не се потвърди тази диагноза, а момата ти да е просто мързеливичка  Rolling Eyes Стискам палци нещата да са в най-добрия развой за вас  Praynig Praynig Praynig Praynig Целувки и за Преславка и за кака й!  Heart Eyes
За пласирането - Софи всички я приемат, но се пошегувах със свекърва ми, че като ме ядосат ще им пратя Калина в Люлин да се оправят както си знаят и първичната реакция без да се замисли беше - "Аааа, нее"  Mr. Green Не, че бих го направила, само си ги плаша, ама ...
Мики, няма ли как да си събираш дрешките в чували (аз ползвам торби за боклук, много са здрави) и в мазето. Така ми се съхраниха всичките дрешки на каката, които сега си ползвам с кеф Simple Smile После - едно пране и си готова. Дори и момиченце да е, някой дрешки ще са унисекс и ще могат да се ползват 100%
Далче, радвам се, че ще оцелееш! Стискам от сега палци за 8.12, ще чакам да се похвалиш, че си вече "пълноправен водач на МПС"  Mr. Green
Мяу, не се притеснявай, не демонизираш Халюша! Софи също е доста обсебващо дете, много добре те разбирам за какво говориш. Красавиците да ги нацелуваш от мен, дано постихне вятъра да не ви отвее - за теб сериозно се притеснявам. Дано Халюша да не изпадне в лудост заради "тоя тъпанар вятъра", че и това си е дерт  Hug
Току що, имах чувството, че ще умра... уплаших се, че Калина е глътнала една метална пластинка... слава Богу намерих я и свирих отбой  Rolling Eyes Embarassed
Хубав ден ви желая, момичета!   bouquet

# 193
  • Варна
Шоколадче кои невролози посетихте? Дано всичко е ОК и нямате микроцефалия. Моята дъщеричка е с микроцефалия има лекари които даже бъркат тази диагноза.

По късно ще се отчета подробно, отивам да чистя че е кочина, Павли много разхвърля.

# 194
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Шоколадче,  Hug Всичко ще е наред - да знаЙш Simple Smile Да нацелуваш Преси  Heart Eyes Липсва ми веселия ти аватар (за уфцъта става въпрос Simple Smile), ама ще ядем и шоколад заради теб всеки ден  Hug

Мяу, "балкона" е онова чудо дет пише кой чете темата Simple Smile Ама вчера имаше поне 10-тина човека, а никой не драсна и ред Simple Smile Та за това с Любезна така ги подхванахме Simple Smile Пеперудке, махам точката  Hug

Далче, Мики, и аз се замислям за украса ..., ама ще видим кога Simple Smile Моите домашни искали за Коледа само балони, че да празнували рождения ми ден като такъв, а не Коледата  Twisted Evil Ще им дам на тях едни балони ... нали аз трябва да ги надувам ...

el_P, отивам и аз да се образовам ... за теста, де  Hug

Честита месечинка на Изабел ...  Елфи чакаме си тортата - Ще стане и да я снимаш  Hug

Ох, аз оставих Ирина на съседите и тичках до ДК Simple Smile Ше видим, ей сегичка, като допиша поста, ще яде ли ...  newsm78

После, като заспи ще ви разкажа за вчерашния ни ужасТ наречен професионални фотоснимки - фотографката беше мнооооого готина и добра, ама моите дечиня ... айде после ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт