Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 175
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте, момичета.

Пеперудке, и аз съм без цикъл още. Но и не очаквам да се върне в близките месеци с кърменето на поискване, което упражняваме с Мончо. И при нас е същата ситуация - бебчо спи при мен и не иска и да чуе за своето креватче, което даже е залепено за спалнята. Даже сега, докато пиша, ми подремва в скута. Така че, Мяуче, ако може същите тези съвети да важат и за мен. Благодаря предварително!  bouquet

Като говорим за цикъл и следващи бременности и деца, Мики, по същите съображения като твоите аз нито една дрешка на Мони не съм раздала - всичко пазя за братче/сестриче. Blush

Черен шоколад, моля се всичко при вас с Преслава да е наред! Praynig

Хубав ден, макар и вихрен!

# 196
  • offshore & overseas
la vid-ке, благодаря за разяснението -- верно съм мноо тъпа... станала! Mr. Green Mr. Green

Еееей, сяяяя, ти ми подпали любопитството с тая фотосесия! Искам и ааааз, пък!

Слънчи, ти винаги имаш поне по 1 добра дума за нас. Мноо мерсим!! Да нацелуваш принцесите. Heart Eyes Heart Eyes

Явно всичко, що носи името Калина, освен, че се ражда неземно красиво, се проявява и като отвратително капризно на еденье. Whistling

# 197
  • София
Шоколадче Hug Hug Hug Разбирам те напълно, че не ти е било до форуми. Надявам се скоро всичко да се изясни.  Praynig  Преслава да е добре и ти да си отдъхнеш.

Мяу, теста се води компютърна диагностика на биоенергията. С едната ръка държиш някаква метална пръчка а другата ръка ти бодат с нещо като игла на палеца, но е тъпа и причинява само мазоли (поне на мен ми излязоха Confused) Слагат епруветки с различни извлеци от вещества и машината издава различни звуци. Лекинко съм скептична. Странното беше, че моята енергия никаква я нямаше и ме караха да се разхождам и да си треса ръцете да ми дойде Stop

Пеперудке
, хвърляй се смело навън, ама си сложи 2 камъка в джобовете, че като знам каква си лекичка, да не те отнесе. Браво на мъжа ти Wink

# 198
  • София
ДД! Ама не е много Д.  Mr. Green
У нас сме пред бунт и революция, може да си търся подслон след малко.  Laughing Брат ми ме помоли да погледам близначката за няколко часа, ма пък тя е много свита и досега не е оставала с нас сама, та реве и се кине.  Mr. Green Неще и да яде, леле мале, пълен провал ще претърпя като детегледачка.
Мъжо съответно ми е ядосан на мен, че му бил изяден единствения почивен ден, тоа па. На всичкото отгоре малката му се лепна на него като марка и неще да го пусне.  hahaha Ся ги пратих да си легнат заедно.

Шоко, добре завърнала се, всичко ще бъде наред!  Hug

# 199
Шоки, предполагам през какво сте минали и защо не ти е до форум.. Стискам палци както казва Слънчи да се окаже, че бебка е просто мързелива. Не се притеснявай, тук още има бебета които нито са седнали, нито изправили и т.н., така че има време. Ние сме с теб! Hug

Eeee,  Aндрей Баташов е починал.. Лека му пръст!:(

# 200
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мяу,  Hug

Ника, ти Ше видиш като станат и почне МиОто да иска момиче  hahaha

Та за ДК - прие се Simple Smile Ама поста му и майкинЯ т.е. аз - от бързане да не я гледат много време съседите така и не знам какво ми яде детето  newsm78

За фотото - както казах, Надето е много готина, ама моите две кукли ми преобърнаха представите за тях самите  newsm78 Мислех, че с бебката всичко ще е ОК за снимките, а каката ще се притеснява, защото аз като я снимам със "сапунерката" само ми мрънка ... Ама не би ... Ирина като я съблякохме и сложихме да я снимат и ... рИве та се къса. Ма то не е такова дете, много е кротка и послушна, играе си сама в кошарата, хапва, гък не се чува от нея ... (аз и за това съм по цял ден на компютъра или на кафенце/кола на тИрасата понякога с Сигарка  Embarassed) ..., а такъв рев му удари на снимките ... не можах да я успокоя ви казвам, изпадна в истерия ... дано поне няколко снимки станат Simple Smile А каката ... все едно е работила цял живот като фотомодел Simple Smile Такива чупки ... Абе, шашнаха ме и двете Simple Smile

Хайде оставям ви сега, че днес ви досадих с мойте постове (извинете, за което) Simple Smile

# 201
  • някъде тук
Шоко, Hug Hug прегръдки за теб и Преслава Hug Дано всичко да бъде наред  и да нямате никакви притеснения вече:pray:

Хайде и аз да сляза от балкона,че тия дни само там вися Rolling Eyes Ще ме извините ама нещо никаква ме няма, гепва ме депресия някакава май Tired Разни битовизми ни тресът яко вкъщи.

За Мтел да кажа ,че и аз нямам фактури от два месеца ,телефоните не ги изключват за неплатени сметки, като проверих  сумата беше огромна #CrazyБаси и тъпата работа #Cussing out

Ника,ще се справиш  Hug

# 202
Шокоооооооооооооооо, престраши се, значи...
newsm44 newsm44 newsm44
Как ми липсваше само!  Heart Eyes
Дано нямаш никакви притеснения повече относно здравето на децата! spoko

# 203
Ние от Мтел не можем да се оплачем. 2 месеца нямахме фактури, но после всичко влезе в релси. Аз съм им абонат от 2000 г. и досега проблем с нещо не съм имала  Rolling Eyes.

Ника, успех, мила  Grinning. Странно му е на детето сигурно, разбираемо. Може като се наспи да й мине кривината  Wink.

Ла Вида, ще чакаме снимки  Hug. Децата поставени в различна ситуация действат различно, та затова така  Peace.

Ел, от 2 години замислям ходене да си направим тест, но така и не стигнах дотам. На една приятелка цялото й семейство си направиха такъв и се чувстваха много добре като спазваха стриктно какво е разрешено и какво не да хапват.

Днес пропуснахме излизането, че навън хич не беше за хора. Йони си се занимава успешно сам от доста време и ме остави да изгладя 2 перални. Остава още една  Whistling. Емо е на обучение всеки ден до 15.30 и ще се прибира рано, но пък ще трябва да учи  Crazy...

# 204
Привет мацки Hug
Отварям нов прозорец, за да обърна внимание на всички (до колкото ми е по силите)
Слънчиии, на косъм съм да взема антибиотик, но да видим Thinking А ти,ти на лято да Фащаш по три парцала на малките и хай у Виена Sunglasses мен да ма канеха така, ехеее ... щях да тичам с дяцата на гръб  Mr. Green
А за оциклянето, баш като при мен, следващия месец (ако имаш моя шибан късмет) чакай наводнение , ама буквално  ooooh!
Мики, остави си най-удобните дрешки които стават и за двата пола, по два три комплекта от размер, аз с такова количество от Дината гледам Тин, купувам е така за разкош тук там по нещо дребно Rolling Eyes
Ла Вида , Стар, мерсаж за закуските  Hug
Сил, дано бебка да е все по-добре  Hug
Елфи, жива и здрава Изабел  Hug
Мии,   bouquet
Бръм,Съни Скай, искрено се смях на М-тел-ските ви несгоди  hahaha Дано каката се оправи бързо  Sad
Ел, за прането не знам, но дърветата пред прозорците ми са като коледни елхи, целите в торби от покупки  Sick
Далче, не се мре толкоз лесно, а ?  Heart Eyes Ще живеем Tired Ама до кога, важното е, че поне Динка е усезаемо по-добре Praynig

Андрей Баташов е починал Cry Светла му памет, не можах да го оценя като актьор, маниера му някак не ми допадаше, но покрай боледуването му разбрах доста неща за него, бил е много свестен човек, напоследък много такива си отиват Sad Господ да пази дечицата ни, да са здрави и да растат ДОБРИ хора  Praynig

Шоко, Преси да е добре ти желая и много се радвам,че писа Heart Eyes Инак за изправянето и говоренето (с риск да ме напсуеш, сигурно сте обиколили всички "светила" за диагноза), не сте само вие, та не знам до колко може да е критерий туй. Мартин не се е опитвал да седне или пък да се изправи, само се обръща Rolling Eyes мързеливец е и само вие като и мучи, ни звук членоразделен не излиза из устичката му  Tired освен едно "дададада"  Crazy
Моля се, Преси да се "отпуши" и съвсем скоро всичко това да е само спомен за вас Praynig   bouquet
Не мога повече да пиша, отивам да чистя, че ей сега ще станат зверовете....

# 205
  • София
Шоколадче, преди малко имах работа и не можех да пиша, но сега ще ти кажа за едно детенце, което е един ден по-малко от каката. Та Софи нали е от бързащите все изпреварваше събитията. Другото момиченце, на 8 месеца все още не се обръщаше, седна къмто 11 -ия месец. Проходи към 1 г и 6 м. Съвсем си е живо и здраво, дано и при Преславка се окаже мързел  Praynig Praynig Praynig Praynig
Любезна  Hug Hug Hug Благодаря душо, че ме осветляваш. Аз много не знам къде се намирам, много ми е тегаво, но ще ме бъде.  Mr. Green
Сил, да се оправя и Дългокоска, Пухи - не помня дали споменах и Сисето.
Светла му памет на Андрей Баташов  Flowers Rose Flowers Rose

# 206
Здравейте драги ми отнесени от вихъра  Mr. Green

Шоколадче, добре дошла отново  Hug Надявам се девойката да се справи и скоро да изчезнат притесненията ти  Praynig

Аз си имам нов аватар, ужасно много работа, Алекс на антибиотик и Теа на черешата ... нямам нерви, шоколад и чаша червено вино, но всичко е поправимо  Whistling

# 207
Здравейте, мушмурочки!

Най-после остана време и аз да седна и да драсна някой ред.

Шоколадченце, много се радвам, че ни писа и сподели... Мислехме ви през цялото време и явно е имало за какво.Желая ви това да се окаже една огромна грешка и скоро всичко да е само неприятен спомен.  Hug Дано Преси е просто по-мързеливичка, като много други бебчета. Преръщам ви силно и се моля за вас.  Praynig
Шаманче, честит ти нов аватар!
Скорошно оздравяване на всички болни мами и бебешори да не изброявам поименно, че май не са малко.  Hug
Честита месечинка на нежната Бел!   bouquet
Ла Вида, с нетърпение чакам вашите снимки!  Wink
Ника, дръж сА, моля тА!  Laughing
За Мтел- аз не знам вече колко месеца нямам фактура, но аз съм на стоп сметка там и не ме вълнува особено, защото сметките ми са от по няколко стотинки. Основният ми телефон е към мрежата на Глобул.
Дрешки на Алето не раздавам, а всичко прибирам, че и аз мисля за второто бебче. Мятам ги в чували и- на село или в някой забутан шкаф.  Wink
Бела, да те пуска депресийката скоро ти желая! И около мен продължава да е нагнетено... Hug
Рали, послушно детенце има. Аля толкова дълго време не може да се занимава сама. Напоследък е станала глезанка и само мен иска- да ме държи и да върви, да я нося, да съм при нея като си играе- не ме изпуска от поглед.

Алето от няколко дни само иска да я държа и да ходи. Даже от снощи насам прави по 2-3 крачки самичка. Поръчах й уокъра на Чико- дано да й е интересно. Днес пък й спретнах първото сладко опашленце... Нали все чаках тая косица да порасне, та долу-горе станА работа.  Wink Много й отива!
Сега ви оставям да мисля идеи за поредната торта, че се изчерпах вече. Хубава вечер!

Да почива в мир Анрей Баташов!  Praynig Жалко, че не дочака трансплантацията.  Sad

# 208
 Добър ден в този ужасен ветровит ден, този "простак" вятъра духа ли духа. И аз пък патката реших точно днес с двете още полуболни, полуздрави деца да изляза ooooh!. Вярно беше за 20 минути, но през цялото време се чудех къде ми е отишъл акъла smile3538.

Честита месечинка на Изабел! Да е все така нежна и чаровна!

Слънчи, по-добре сме, да, мерси, че питаш! Hug. След малко отиваме на лекар, дребната на консулт, баткото на контролен, та после ще се отчитам.

Шоколадчееееееее, радвам се, че се върна newsm44. Ето тук си кажи мъката, пък от дума на дума, от човек на човек, може някой да помогне Hug Hug Hug.

Шами, Алекс да не те е нарисувал нещо, когато си му се карала? Laughing Бързо да се оправя юнака Praynig.

Трябва вече да тръгваме. До после.

# 209
 Ей ме на и мен пак Simple Smile
Ели спи,метнах едно ядене във фурната и използвам момента да ви почета
 Шоколадче  Hug Hug Hug дано скоро се разсеят всичките ви съмнения напълно,не мога да си представя през какво минавате

Пеперудке,да за държавната кухня е записана Ели,то и без това се оказа,че никоя частна няма пункт в тоз скапан квартал  #Cussing out или аз не открих поне,много ме е яд! Не е лоша държавната,но понякога не стават нещата за ядене,а и винаги има кисел за десерт,никакво разнообразие...и Ели май много не ги харесва нещата,не я и насилвам засега.Мисля да пробвам някой път частна и ако повече я хапва Ели,ще преосмислям.

Цикъл и аз няма,но и не чакам скоро и Ели хапва по 2-3-4 пъти нощем,поне си спинка в нейното легло вече Simple Smile Даже по едно време беше почнала само 1 път да яде през ноща,но за 3 дни беше това Sad И през деня си я кърмя по 2-3 пъти,защото нали все по малко хапва.

Дрешки и аз не съм раздавала,Ели е първо дете в семейството,та ще ги пазя,за племенници,а и ние нали искаме още деца Simple Smile Мястото ми е проблем,но мисля да ги запращам към Търново,мама да им търси място  Mr. Green Тя Дългокоска е дребничка и по доста време си ги износва,някой бодита си ги носи вече по 5-6 месеца,както и пижамките да спане

Мяу направо не ми се мисли колко ти е зор с тез двете госпожици през ноща,а и през деня

Общи условия

Активация на акаунт