Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 176
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Леле, беше некъв див ден това.  Laughing Плана беше да поостане още малката, ама се покъса да реве, Максо пък реве от нея, после тя от него и стана мамма миа!  #Crazy

От Борис пазех всички хубави здрави дрешки без петна и в момента ми вършат чудесна работа. След Макс обаче почти нищо не остава читаво - той все още си повръща и част от дрехите направо не се изпират просто.  Rolling Eyes Каквото оцелее от него го раздавам, искам трето, ама на тоя етап няма да е, та няма смисъл да стоят.

# 211
Мммда.... Аз на Алекс и сложих диагноза  Rolling Eyes, според мен е със скарлатина. Confused ooooh! Само веднъж вдигна температура, но обрива като видях и ми се изясни положението. Ще я водя утре на лекар да и изпишат люкарства, както вика Мяу, че и идея си нямам какъв антибиотик се пиеше. Crazy Crazy

# 212
  • България/Германия
Шоколадче, добре си се завърнала  Hug Hug Hug Представям се какво ти е било, но силно стискам палци всичко лошо да е зад гърба ви и да се радваш на здравичкото си и весело детенце.  Heart Eyes

Както обещах, с Изабел черпим с тортичката, която сътворихме заедно Wink аз правих, а тя гледаше с ококорени очи какви ги върши мама  Mr. Green

http://www.facebook.com/album.php?aid=334206&id=552159921&l=a5f8b403c4

Да ви е сладко!  Hug

# 213
  • София
Елфи, екстра ти е тортата, да е жива и здрава Изабел!  Hug
Бръмби, дано бързо и премине на Алекс.  Hug

# 214
  • До Балкана
Ника, имала си просто страшен ден!:) Трябва да се възнаградиш с нещичко! Mr. Green
Елфи, чудна тортичка!
Оф, да си кажа мъката, че сега друга треска ме тресе. Вчера (за кашата по това време) Бо като го храних по едно време към края на храненето си извъртя очите силно надясно и почна да мига после започна да ги мърда докато не погледна на горе (все едно направи дъга от дясно на ляво с тях). Мислех, че нещо не му е допаднало и се лигави, но днес пак така - сега като му давах кашата и към края на яденето пак така направи 2 пъти. През останалото време не го прави! ooooh! Някой с някаква идея  newsm78

# 215
Шоколадче Hug Hug Hug толкова се радвам че пак сте с нас. Прегръдки и целувки за Преслава Hug Hug дано скоро нещата вземат обрат и да се убедиш, че детенцето ти е напълно здраво Hug
Бръмби бързо да и минава на Алекс Hug
Елфи честита месечинка на малката красавица Изабел  bouquet
Далче мила аз мисля че всичко си му е наред на Бо, на познати детето превърташе очи всеки път когато не му угодяха с нещо, що лекари обиколиха, що изследвания, накрая един психолог "откри" че това е начин да ги манипулира. Hug
Ника  Hug

# 216
  • До Балкана
Ох, ако е така ще му смъкна кожата от целувки на това келешче! Praynig Дано е така Мий Hug, но на 9 мес. дали ще му дойде на акъла да си върти очите. Иначе през останалото време не съм го забелязвала!

# 217
  • София
Викам и аз да сляза малко от балконЯ, не че имам какво особено да споделя, ама тъй, за спорта. Blush

Елфи, честита месечинка на Изабел! Да е жива и здрава! Тортата е чудна! Heart Eyes

Шоколаде, дано всички грижи са зад гърба ви и скоро да се похвалиш с уменията на Преси! Стискам силно палци!  Hug

Дано всички дечурлига се оправят бързо!  Peace

Голям вятър днес, голямо чудо.  ooooh!Тъкмо се бях нагласила да излизам, ама викам айде няма нужда, е аз хубу си тежа на мястото, ама дребното ще вземе да изхвърчи барабар с леката си количка, та си останахме нервни и неразходени вкъщи. Tired

За дрешки си говорите, аз раздавам в несвяст всичко от най-малките дрешки Crazy, ще видя нещо от по-големите дали няма да скатая обаче Thinking. Нека да се ползват, защо да стоят. Не очаквам второ дете в най-скоро време, че да пазя дрешки отсега.  Naughty

Другото, което мернах, е гърнетооо.  Thinking Диди все още няма такова купено, сигурно скоро ще взема едно да свиква. Не бързам особено, а и тя няма някакъв ритъм на изхождане, едва ли ще успея да я „хвана” в крачка. Браво на дребосъците, които ползват тоз уред по предназначение.  Hug

За цикъла и аз съм от тези, на които им липсва, не го и чакам в скоро време. То само това ми липсва…  Crossing Arms

С приспиването съм едно към едно с Пеперудката – ложата на дребната се ползва само за игра, пък ние спим заедно. То така е и по-добре, щото се буди по… не знам и аз по колко пъти – между 2 и… 8 пъти на вечер, примерно. Май по-нататък ще се „учим” да си спим всеки в кревата. Whistling

Ника, дойде една госпожица в къщата ти и разбуни духовете.  4470Сигурно се е ошашкало детето и ще реве, кво да прави… Ама то не може всички деца да са идеални, тихички и послушни като Макс и Любезния МартинHeart Eyes

Мяуче, ти съвсем ще се свършиш, бре! Лъвю не може ли да поеме поне едното диване?  Rolling EyesНаправо не ми се мисли какво ти е. Че и си почнала да се успокояваш с „нЕкой друг живот”, не ми ‘аресва работата.  Naughty

Ел, интересно ми стана с тоя Вегатест.  ThinkingАз не знам дали бих си го направила, не че съм толкова скептична, колкото бих се издразнила някакви си там да ми забраняват да ям едно или друго нещо, аааамаха! Crossing Arms

Ла вида, чакам да видя снимките, сигурна съм, че ще има бая свестни! Party

Брех, Роро, браво на тебе, чак аплодисменти получаваш от детето!  yesyesИ аз искам у Виената! Crossing Arms

Балеринке, радвам се, че си се закрепила.  Peace

Далче, и за теб се радвам, че оживя! Не го разбрах тоя номер с очите на Бо ама едва ли е нещо страшно! Crazy

Фръц, леле какви преживявания с нашия кандидат-зетко.  ooooh!Ма преял бил, милия.  CrazyДа му имам проблемите!  Heart EyesШегата настрана, дано не се повтаря!  PeaceЗавиждам ти за извоюваната длъжност „домакиня”, моят хубостник не мож’ ни изхрани сам самичък, та ще трябва да се правя на съвременна еманципирана жИна – с 50 дини под мишница, пък дано не се изтормози много детето, че ще посещава ясла от невръстна възраст Praynig, само за това ми е дерт, иначе то ясно, че с другите задължения ще закъсам – и работа, че и учене, че и домакинстване  Crazy(ама в последното горепосоченият ми помага де, не се оплаквам).

Аз да чукна на дърво, вкъщи болни няма.  PraynigВъобще много съм доволна от дребното – като се изключи инцидента с болницата, не ми е боледувала.  Heart EyesДано така да е занапред. Мъжът ми само се опитва да се сополеви от време на време (и съответно да се изживява като „пътник” Crossing Arms), ама не му обръщам много внимание, само засилвам чесъна за няколко манджи поред и нещата се оправят. Peace

Тъй, много целувки на всички, които не са поименно отразени! lovekiss

# 218
  • София
Момичета,изкарах страхотно! Джакузи с лайка и после масаж с портокал и канела... Crazy  А как мирише последното си нямате идея! Няма да се къпя докато не се отмирише !  Mr. Green Масажистката беше супер и  ме намачка ця ла та !  Party

Дани се е справил с Анди - ходили са до Мола,после на вън го е нахранил,но сега видях,че му е дал кашата вместо зеленчуковото пюре.Това да му е кусура. Wink

Сил,една позната щеше да ме уреди да го запишем сега,но не мога да се свържа с нея.Иначе мин.седмица ми казаха да отида на 6.12,че да станел поне на 9.5 месеца...Ти как я записа?  newsm78

Танче,честито кукуригууу !!!  Hug Heart Eyes

Далче,дано Бо само да те манипулира детето.  Crazy

Шоко,добре завърнала се и честит р.д.на патерица!!! Желая скоро да разсеете съмненията около малката. Simple Smile

Бръм,може ли и Митко да се зарази?!  Confused

Ника,лудница е било у вас?  Crazy Shocked Поне виждате как е с 3 броя в къщи...  Mr. Green

Рали,успех на Емо в работата!  Peace

Мяу,дано твоето време скоро дойде! По-скоро Лъвю да те отбележи като нежната половинка в семейството. Sunglasses Hug

Шами,добре завърнала се и ти. Hug Поръчах на Андрей блузка от твоите и сега нямам търпение да станат готови. Party А кога се очаква това,че не разбрах?  Rolling Eyes

# 219
То принципно може, макар че много рядко деца под една година се заразяват, но тревогата беше фалшива, защото сега се върнахме от лекар и не бил скарлатинен обрив, ами алергичен. Изписа разни илачи и тая седмица ще е на диета и вкъщи. Алергията предполагам че я е направила към ухапванията от бълхи. Моите малоумни свекър и свекърва развъждат котки и триста пъти съм им казала да ръсят в Лозен, че там има бълхо ,ама не, от сто кладенеца вода ще ми извадят, само и само да не е това. Е, кажете ми според вас с какво толкова различни я хранят, че всеки пт се опъпчва като ходи там?!?!?! Писнало ми е вече, скоро няма да я видят. #Cussing out

# 220
Балеринке, Алекс още не рисува толкова перфектни портрети  Mr. Green Това е рисунка на един 6 годишен юнак.

Miss_Butterfly , видях ти поръчката, със здраве да си я носите до когато искате  Peace Не знам кога ще са готови, ще се чуе  Peace

Да ви кажа, мойта девойка е много ... характерна. До сега седяхме на пода и аз казвам "Не!" (визирам яденето на хартия), а тя вика "Да!". И така, 15 минути спор.  Mr. Green

# 221
  • До Балкана

Да ви кажа, мойта девойка е много ... характерна. До сега седяхме на пода и аз казвам "Не!" (визирам яденето на хартия), а тя вика "Да!". И така, 15 минути спор.  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 222
Бръмби бълхясъля обрив е леле-мале  ooooh! ,на сестра ми дребната на няколо пъти прави,естествено след като се върнеме от село,защто се вре по кучетата.А лятото и в Южния беше нещо старшно,прибирала съм го Явор на решетака  Confused Да ви минава бързо,бързо  Hug
Фръц бързо да се разписва,че не е писла от като спомена за преживяванията с Васко  Naughty
Юхуу хич не ми харесва тая работа с еманципацията,искам и аз да съм на длъжност домакиня,но по същите причини като твоите ще се върна в редиците на мултифункционалните рабтещи момичета  Mr. Green
Пеперудке направо ти завидях,пък след всички аромати дето ги изреди бих те и похапнала  hahaha Joy Hug
Ника драматичен екшън се е разиграл у вас,малко ми дожаля за благоверния ти,добре си е починл  Crazy
Слънчи идеята ти за дрешките в мазето е добра но неприложима,ако сляза има риск да бъда отвлечена от плъхове с размера на средна болонка  #Crazy ,ако пък се спася от тях хлебарките ще ме довършат Stop Та на този етап няма да мога да си запазя всичко ,но любимите не си давам  Whistling
Държавната кухня при нас си е чисто повръщано  Sick Ама Явор се оказа лесен на тема обща храна,стига да е месо яде всичко  Joy
Шами  smile3532 хванал ти е цаката Теа-та ,ама така-така с теб ще тренира пък на момчетата да го прилага  Hug
Силвъри хубавите парфюми са в малки шишета,Ели си е екстра размер-да не съм те чула повече да я наричаш дребна  Naughty Hug

# 223
  • София
Далче, предполагам, че нищо му няма на Бо, аз не бих разчитала, че е малък за тоя номер - бебоците са големи лисици, работят ни както си решат.  Twisted Evil
Пеперудке, много як подарък! Не се ядосвай на мъжа ти, че е разменил храните, и аз го правя ако положението е много гладно, грабвам квото ми се изпречи пред погледа и тикам в отворената паст!  Laughing
Мии  Hug
Бръмби, радвам се, че не е нещо сериозно, не, че бълхите са приятно нещо, нито алергията към тях.  Sick
Мики, домакиня, домакиня, ама дори домакинята има нужда от смяна на местоработата отвреме-навреме. За мен лично 3 години киснене вкъщи са ми предела, а вече карам четвърта. Докато Максо тръгне на ясла ще ги закръгля 5 и ако съм в добро психично здраве се еманципирам и окото ми не трепва.  Laughing
Силвъри, не се кахъри за ръста бре, племенницата ми е супер-мини /на1г.5м. е 8кг. и около 70 см./ ма знаеш ли кво умно и разбрано хлапе е, само дето днес така се разстрои милата   Heart Eyes Като дойде баща и да я вземе му размахваше пръст заплашително като голям човек.  Laughing

# 224
Добра вечер момичета!

Първо да честитя празника на приказната Изабел! Да е щастлива и здрави! А мама е направила много хубава торта  Mr. Green!

Шоколадчееееее, много ни липсваше, да знаИш! Радвам се, че отново си при нас  Hug! Сигурна съм, че притесненията ти са напразни и Преслава съвсем скоро ще ти го докаже!

Напоследък не ми стига времето, ама хич... Но да се изкажа тук таме  Mr. Green.

Гърне още не ползвам. От няколко дни си мисля, че е време да го извадя, ама все не стигам до него...
Дрехи не съм раздавала от баткото, каквото остане здраво го прибирам, а останалото на боклука ... След време ще му мисля какво да ги правя тези дрехи, щото мъж ми не дава да се раздават (засега)...

За втори пореден път забравям да взема бележка от педката за куФнята... Иначе пробата на Манту се оказа ОК, каквото и да значи това...

Втори ден вече, Деа хич не е ящна. Едвам изяжда половин порция и пропускапо едно хранене привечер... Иначе вода лочи яко, весела и енергична е, но пък ще заслабне бре Ора, к'во ш' кажИ сватята по въпроса, че й пробутвам нередна сна'а  Mr. Green

Отивам да се вясна малко на мъжо и си лягам, че няколко нощи Деа будува по час, а пък аз по два и ся едвам гледам...

Общи условия

Активация на акаунт