Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 177
  • 743
  •   1
Отговори
# 225

Втори ден вече, Деа хич не е ящна. Едвам изяжда половин порция и пропускапо едно хранене привечер... Иначе вода лочи яко, весела и енергична е, но пък ще заслабне бре Ора, к'во ш' кажИ сватята по въпроса, че й пробутвам нередна сна'а  Mr. Green

и ти си с проблеми Неви,ужасТ  Mr. Green

Ника,Мики Hug Hug Hug аз не съм се много шашнала,че е мънинка Ели,но ми направи впечатление че всички тук са по 73,74см и нагоре и затова.Иначе то и аз съм нисичка,та явно и тя ще е така,ама все ми се е искало още някой сантим да имам отгоре,да му се незнае  Laughing С Жоро,дето се извисява с 2 глави над мен и е 110кг (аз 47) съвсем като детенце изглеждам  Mr. Green Но пък като ви слушам как са им умалели на малчуганите дрешки носени по един,два пъти,а Ели още си носи неща които обличаше 3я месец,май няма какво да се оплаквам Simple Smile

Пеперудке аз по втория начин ползвам кухнята  Wink,една приятелка ,на която детенцето е вече на 2, не взема кухня,защото малката яде вече от тяхната храна и ползвам нейната карта.По нататък мисля да си подам документите на Ели,ако реша да останем в държавната кухня.Не е лоша,като цяло,майките в квартала много я хвалят.Аз пък като нямам база за сравнение,не съм много компетентна де,но стават за ядене нещата.Малко мазна ми се вижда супата и не я давам нея

# 226
  • София
Най-после след 3 опита го сложих в неговото легло...  Crazy Stop Twisted Evil Ох,кога,Боже,когаааа???
Ма не се оплаквам,това да ми е проблема в крайна сметка. Wink

Сил,така си и помислих.И моята позната много я хвали.Много ядяло детето,на манжда миришело. Simple Smile Ти ме разби с това,че Ели си носи дрешките от 3-я месец!  Crazy  Shocked Фина мадама,дам... Hug

Ника,не му се ядосвам,то аз съм виновна,че имаше в чантата 2 пюрета и той човекът набарал едно и айде.

Аз съм в чуденка какъв и от къде да взема на Андрей космонафт или грейка.Искам да е 2 части,с гащеризон.Искат да му подаряват и трябва да избера,а не мога! Дайте идея!  Rolling Eyes Close

Лека и от мен,че само аз съм будна - и Дани заспа.Аз друго бях намислила,ма май няма да стане. Mr. Green

Лека !   bouquet

# 227
А Неви, сакън  Stop не е ли в норма Дейка развалям пазарлъка  Naughty Аз манекенка за сна'а нИщЪ, има да муат макдоналдс и да фърлат кутиите на стълбището, цяло лято тен ша ми събира, то и за нови дреИ ша трябва да са харчим, че "тия вече всички са ми ги виждали", за прахта във спалнята ша вика "Аааа, туй са битовизми, дай ми 300 лв. за екстейшъни" и "мама ни мъ й родила, за да нося обувки от 30 лв.", и накрая ша разбий Мартиновото романтично сърчице с думите "Убичам та, ма искам да мога да си сменям пердеЯта когато си реша, щом тъпата еди коя си може,  аз да не съм тъпа да не мога да се уредя"...
Из скромните опите на мои близки Simple Smile
Бръм, много е гадно това:( Дината лятото ми беше с такава алергия, а за родата, не се ядосвай, не увират тези дървени кратуни Rolling Eyes дано бързи се оправя Алекс... Динка имаше много пъпки и много зле ги преживя милата, ние съвместихме ухапване от бълха и десетки от комари, цялаа беше в мехури... Миуото довлече някаква бяла микстура, правят я в аптеките , доста облекчава, аз лично я ползвах при Варицелата, спаси ме просто  Whistling

# 228
Ох, Любезна, разби ме направо  Joy ... Аз за толкоЗ претенции в живота си не съм и чувала даже  Mr. Green...

Пф, няма да я глеза Дейка чак толкова, че ако ми я върнеш, кО шъ прая (мухахаха)  Mr. Green

# 229
  • София
Честит имен ден на Андреа на Таня Г и на Андрей на Пеперудката! Да са много здрави и да е славно името им!

# 230
Добро Утро  Flutter !

Честит Празник на Именярите  Hug ! Да са здрави и щастливи, с гордост да носят имената си !

# 231
Честит имен ден на именниците и рано сутрин аз да се скипря и да почерпя, че днес одъртявам с още една година. Моите са 30+2, но то разлика с 30 няма.. Grinning

# 232
  • София
Добро утро!
Мерси за пожеланията!

Бръмби, чесит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!   bouquet

Miss_Butterfly, да ти е жив и здрав именика, много да те слуша и само радост да ти носи!  bouquet

Хайде и аз да почерпя за моите именици - Андреа и баща ми

# 233
  • София
Честит рожден ден Бръмби!!! Да си много здрава, щастлива и винаги толкова готина!

Специално искам да честитя на малките ни именници Андрей и Андреа Heart Eyes Да са живи и здрави и всички, които празнуват  bouquet

# 234
  • Бургас
Добро утро.
Ехе,какви почерпки рано сутрин...

Честит рожден ден,Бръмби ! Пожелавам ти да си много обичана и нека всичко,което желаеш да се сбъдне ! Весел празник !  Hug

Честит имен ден на Андреа на Танчето_Г и на Андрей на Пеперудката ! Много здраве да им носят имената ! Hug

Далче,весело украсяване . Аз вече украсих и мисля,че това е най-прекрасната елха,която сме имали.Много се гордея с нея. Ти ще ме разбереш.  Mr. Green Hug И подаръците за Димана са грижливо опаковани и сложени под нея. Само си мисля,че няма да е зле и за майка й на Димана да се сети някой да сложи подарък,ама ще видим...  Whistling

Шоко, пращам ти много прегръдки !  Hug С теб сме !  Hug

Мии,вие как сте?  Hug

Диманка се събуди в 6 и 30,изпрати баща си на работа и преди малко заспа пак. Последните дни не яде нещо,мисля си че я мъчат зъбаци. Иначе си е дива, иска нон стоп да пълзи,вече нищо не я спира.  Mr. Green(Преди я беше страх от праговете м/у вратите или пък от едно килимче с цифри,но не и сега). В паяка хич не се задържа, както каза Пеперудката,ограничава я.

Хубав ден от мен !

# 235
Бръм, Честит Рожден Ден! От сърце ти пожелавам да бъдеш много щастлива, да бъдеш много обичана, да бъдеш здрава, да се радваш на всеки миг от твоите 30+2, да си дръзка и смела в мечтите си, да постигаш желания успех в начинанията си! Весел празник!

Честит Имен Ден и на мъниците Андрей и Андреа! Да си носят с гордост и здраве прекрасните имена!

# 236
Бръм, тъкмо се чудех дали във ФБ си задала правилна Дата  Grinning !

Честит Рожден Ден, жива и здрава да си , много щастлива, обичана жена и майка , ценена от близки, приятели , колеги , и не само  Wink !

# 237
Благодаря ви за пожеланията, дай Боже да се сбъднат и да ви се връщат, както се казва.  Grinning

Само да вметна, че Митко вече почна да слиза от нашето легло, което иначе му се явяваше последното препятствие. Rolling Eyes

# 238
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, д/мами  Hug

Бръм,
Честит Рожден ден!
С пожелания за упоритост,
за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много ЛЮБОВ,
за да дава смисъл на всичко това!

Честит имен ден на всички празнуващи и най-вече на нашите прекрасни Андреа и Андрей! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде ваше! Нека да ви е живо и здраво името и Св. Андей да ви закриля  Hug

Лек ден  Hug

# 239
  • Бургас
Ммм,щях да ви пиша ,че съм голяма скръндза и нито една дрешка на Диманка не ми се дава.  Mr. Green Crazy

И да питам,каква марка пюре от риба давате на бебоците?

Общи условия

Активация на акаунт