Коледа не е далече, а Февруарче прави първи стъпки вече

• 22 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • До Балкана
Ммм, да! Бо театралничи, когато преглъща по-едри частици и си върти очите и мозъка ми! Mr. Green
Танче и аз давам както ми дойде! Понякога давам 3 -4 пъти подред месо, друг път 3-4 пъти само зеленчук.
Слънче, честита ти подновена ДК!

# 256
  • София
Влизам да почерпя за имения ден на Андрей !!!

Много Бейлис много нещо тия дни,но си е класика в жанра!  Heart Eyes

Благодаря за поздравите на всички.  Wink

Честит имен ден и на Адашката Андреа !!! Жива и здрава и само хубави емоции покрай нея!  Party

Бръм,Честит рожден ден на теб !!!  Heart Eyes   bouquet  Hug Желая ти да си щастлива и доволна от живота !!!  Heart Eyes

п.с. за малко да забравя -имаме си 3-то зъбчеее !!! Горе в ляво.  Sunglasses много се зарадвах като го видях, не знам защо...  Grinning
п.п.с. купих и грейка - 2 части,гащеризон и яке.По-късно ще покажа нагледно.  Flutter

Отивам да чистя ... Приятен ден!  Simple Smile

# 257
  • София
Таньорче  Hug
Беше наложително душо, щото в събота банкомата откаже да пусне пари и бех бесна  Mr. Green
Колкото до пюретата - по книга се редуват месно пюре със зеленчуково + жълтък. Обаче, например Калина, само месни пюрета яде, защото не яде жълтък. Те на - оцеляла е  Mr. Green Както ти дойде, то принципно и за възратен човек трябва да се редува постно и месно, ама аз лично не познавам такъв индивид. Според мен така й подреди нещата, че да се впише с твоето готвене за по-лесно.
Момичета, като споменахте космонавтите - грейка с яке, се замислих, че такъв не съм виждала. Имаше варианти от 2 части, ама долното беше панталон, а не грейка. Иначе съм намирала грейки от 92 см размер, ама дано да са направили.
Гледам рибните пюрета бистрите - освен изброените, видях, че и на Хип има със сьомга. Не мога да ви кажа, обаче, как мирише, защото Калина още не яде риба. Но ми хрумва, примерно, бяла риба или пъстърва - те не миришат много, да се сложи в картофено пюренце, домашно. Според мен би станало вкусно. Скумрията е доста натрапчива, макар че ДМК я предлагат с домати, не съм сигурна, че дечицата биха я яли.
Далче, според мен изцепката на Бо е от келешлък  Rolling Eyes Стискам палци след гладкото пюре да се убедиш окончателно  Praynig
Мяу, дано с Лъвю всичко да е наред  Praynig, че като чуя болница и се притеснявам  Rolling Eyes
Съни, Далче, как ви завиждам за коледната украса! Каката вече ме работи, ще видя кога ще успея да оправим елхи и чудесии, че много задачки, много нещо.
Вчера трябваше да пишем с каката писмо до Дядо Коледа. Обясних й, че с дядо й Коледа имаме директна сателитна връзка, та той ще ме пита дали е слушала или не. Определено се притесни... явно й е ясно, че не слуша особено  Mr. Green Обаче, пък това, което го иска от дядо Коледа в градината - зъболекаря на Плейдо май ще я огрее, ако м/увременно не се свърши в Хиполенд, Метро и кварталните магазинчета.  Mr. Green
Пак съм изпуснала някого, но това си спомням  Rolling Eyes
Хубав следобяд!  bouquet

# 258
Аз да са иСкажа за пюретата Rolling Eyes Хич не давам редовно месо и жълтък. Най-често редувам месно, жълтък, зеленчук, защото имам познати с деца които се хранят само с зеленчуци и са ок, та реших, че на Тин нищо лошо нема да му стане (напротив) ако тук там разтоварва  Mr. Green

# 259
Бръм,честит ти рожден ден!!!Много обичана и глезена да си през тази година  Wink

Честито и на именниците Андрю и Андреа,усмихнати и щастливи да растат!

Аз сега нали вземам ядене от кухнята и всеки ден е месно-вчера пиле,днес телешко,за утре видях че е заек.Днес хапна 2/3 от телешкото,ще почна да яде и тя къде ще ходи  Grinning Риба досега не е имало  Thinking Иначе аз на Ели съм давал пъстърва и сом когато сме си правили за нас,ами много ги хареса Simple Smile Та така де всеки ден през седмицата яде месо,защото тя супата не я харесва,за да редувам примерни,а събото и неделя и давам само зеленчуци.
 Аз пък се чудих за следобедна закуска какво давате?Да я разнообразя малко Дългокоска

Мяу Hug Hug Hug

Слънчи тоз зъболекар на плейдо чак на мен ми се видя интересен  Laughing

Пеперудке щях да питам,къде беше ти вчера на глезотийки?В случай,че Жоро реши,че съм заслужила един масаж  Flutter  Mr. Green

Далче,опасен Бо!

# 260
  • София
Сил, от сладоледената преса на Плейдо още не мога да изчистя пластелина от къщи  ooooh!

# 261
# 262
  • София
Бръмби, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава и много щастлива!  Flutter

Честит имен ден на Андрей и АндреаHug

Току що пристигна новата купчина дрехи на ДидиCrazy

Аз обаче съм доста крива, щото съм недоспала и нещо се сдърпах със съквартиранта, така че простете постния ми пост.  Mr. Green

# 263
мерси за отговорите. Прерових нета и сега чакам отговори.

# 264
# 265
 Как е зетя Бобииии?  Grinning

# 266
  • София
Уфф, голяма кочина е вкъщи, но не съм в настроение да чистя днес. много мързели в ден ми е и даже дремнах 1 час докато  Ясен ме замерваше с играчки. Голяма занимавка му а аз как съм заспала ooooh!
Сега се чудя дали да му взема уокър. В този маломерен апартамент има кошара, проходилка, стол, огромен кош с играчки и бинджито виси- увеселителен парк. А на Ясен му дай дистанционното и телефона,пусни му реклами и нищо друго не му трябва Mr. Green

Пюретата гледам да ги редувам, но се случва да яде в 2 поредни дни месно ако не съм сварила да му направя зеленчуковото. Месните ги купувам а другите си ги правя. Давам рибно на Овко 1 път в седмицата и е много вкусно.

Далче
, почнаха да ни работят дребните с разни номера. Хич не са малки.

Мяу, какви са тия болници дето влиза Лъвю от време на време? Надявам се всичко да в наред!

Сил, за следобедна закуска давам каша, готово пюре, пасирам плодове и няколко пъти му направих бисквити с АМ и малко банан. Гледам да ги редувам. Кисели, грис и подобни не съм давала..аз не ям такива неща Sick

И на мен не ми е коледно и как да ми е на 20 градуса. Обаче много се вълнувам, като си помисля, че ще ни е първата Коледа с бЯсен Heart Eyes

# 267
 Здравейте!

Честит рожден ден, Бръмби! Бъди здрава и само радост да ти носят близките!  bouquet

Честит имен ден на Андрей на Пеперудката и на Андреа на Танчето! Да растат здрави и щастливи дечицата!

Таньорче, аз давам през ден месо, на следващия ден давам зеленчуци+жълтък Peace.

Балеринке, Алекс още не рисува толкова перфектни портрети  Mr. Green Това е рисунка на един 6 годишен юнак.

Laughing Просто се пошегувах Шаманче Peace. Имам и аз 5 годишен, та знам как рисуват  Wink. Дано не съм те засегнала Peace!

Неви как е Коки? И Любезната да се отчете за Ради.

И мен ме няма днес по писанията и настроението Sad. На това малкото още му хъркат гърдите и това е ooooh!. Няма Т, жизнена е, играе, смее се, ноооо...супер се притеснявам. Confused

Мяу, какви са тия болници дето влиза Лъвю от време на време? Надявам се всичко да в наред!

Ел, половинката на Мяучето участва в клинично проучване, иначе нищо си му няма на човека (надявам се Praynig). Peace

# 268
  • София
ДД!  Grinning
Бръмби, честит рожден ден, да си здрава и много щастлива!   bouquet
Честито и на всички именници, малки и големи!  Hug

Риба давам на Ганчев - яде, но само това харесва от ганчевите пюрета. Агнешко давам на Гербер - е там муа и ушите му пращят, много го харесва.  Laughing
Времето днес беше екстра, бяхме 3-4 часа навън.
За следобедна закуска няколко пъти му давах бисквити Закуска с АМ - леле, много го хареса.  Laughing

Мяу, Лъва за изпитанието ли е в болница?  Hug

Имам две питаници аз - вместо термо-гръб или плочки за гръбче на кухня, някой правил ли си е такава, но с плоскост ПДЧ /като материала на вратичките примерно/? И още - да имате някакви отзиви за матраците Лео? Обзавеждаме брат ми.  Hug

И у нас е кочина, пък и ядене няма заради дългата разходка. Сега като взема големия ще трябва и да сготвя свинско с ориз, докато гледам двамата. Накрая сигурно ще ми иде да се фърла.

# 269
ДД,
По актуалните теми ако мога да се включа... Simple Smile
Уокър и аз мисля да вземем от Карфур-поне е на нормална цена за нещо което може и хич да не се ползва...
Глрейка с яке купих на Алина на една Бг фирма Вега...имаше такива и в сайта на Бебешки дрешки...грейката е много хубава с 2 думи съм доволна Simple Smile И космонафт 74 размер имаме но ми се струва голяма и прекалено ограничена в него та направо щв го подарим на някой...
А относно пюретата имам и аз въпрос...До сега редувах стриктно Grinning местно и на следващия ден зеленчуково+жълтък,но сега като почнахме кухнята и всеки ден има местно се чудя кво да правя с жълтъка-да го продължавам ли пак през ден или  newsm78
Също да питам вашите бебоци как са със течностите...Алина не пие нищо освен кърменето нощем...но ми се струва не е ли прекалено малко  newsm78 Отказва и сокове и вода и чай-чета...
От няколко дни започна много да лази и да иска непрекъснато да ходи за ръце..в проходилка и 5 минути неможе да я задържи човек-та затова му се каня на този Уокър дано да и се хареса като не е толкова ограничаващ...

П.П Честит Рожден Ден на Бръмби с пожелания за много здраве и щастливи мигове
Честит Имен ден и на Андрей и Андреа...нашите малки зайчета в темичката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт